Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

asdfds niye atar yaptınız olm adama bu kadar

abi adam söyleyince google da "amazon refund 970" vb 2 3 arama yaptım hiç bir şey çıkmadı.

insanlar da salak değil google lamış bulamamıştır. adama link ver diyorlar uşağınız mı var diye cevap veriyor.

iyi o zaman

EVGA ALINAN 970 KARTLARI SIRF İNADINDAN 1 USD YE SATMAYA KARAR VERMİŞ, ŞU VAKTE KADAR ALINAN TÜM KARTLARDA İADE YAPIYOR GİDİN ALIN.

diyeyim mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

europe için refund zorunlu denmiş.

amerikada refund etmeyebilirler ama partial verir firmalar imaj zedelememek için denmiş.

şimdi onu okuyodum

abi denmiş etmiş derken link vermek bu kadar mı zor ya.

koysana şuraya link biz de okuyalım =)

belki biz de alırız iade alla alla sadlkas
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

amerikada refund etmeyebilirler ama partial verir firmalar imaj zedelememek için denmiş.

şimdi onu okuyodum
oyle belese refund yapmazlar karti geri gondermen gerekir anca oyle parani iade ederler

bir de euda refund oldugu duyulup da ayni sartlari us te saglamazlarsa buradakiler kan alir yok oyle bir dunya ahah

ayrica esh'e hitaben degil ama su olucu mezarci tuketici profilini birakin arkadas ya
Sosyal ağlarda paylaş

EVGA kartımın 150 lirasına TC el koydu gümrük vergisi diye.

EVGA da step-up tarihinin dışındaki kartlara gene yükseltme yapıyor, biraz uğraşılsa refund da verebilitesi var 30 gün dışında olan kartlara.

edit. Sadece 3.5GB yüzünden öte kartın mimarisiyle alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben trden alın diyorum kartları zaten. kdv memlekete kalsın, saraya oda falan eklensin derdindeyim.

DoruK said:

Esh said:

şimdi onu okuyodum
oyle belese refund yapmazlar karti geri gondermen gerekir anca oyle parani iade ederler

bir de euda refund oldugu duyulup da ayni sartlari us te saglamazlarsa buradakiler kan alir yok oyle bir dunya ahah

ayrica esh'e hitaben degil ama su olucu mezarci tuketici profilini birakin arkadas ya
Sosyal ağlarda paylaş

yok onu belirtmek zorundalar. ama henüz resmi olarak gelmedi.

ama nvidia resmi açıklama yaptı evet allocation hatası var diye.

bence bu hafta içinde nvidia tarafından üreticilere iletilir refund olayı.

kaldı ki herkes refund etmez kanımca, 50$ refund olsa yeter diyip geçersiniz
Sosyal ağlarda paylaş

işte reklamını yapmayacakları için, hani bir forumda, bir ortamda bu konuda diyalog görünce link paylaşmak güzeldir. o zaman insanlar zaten reklam konusu yapılmayan bu konuyu saçma salak arayıp durarak vakit kaybetmezler.

neyse.

benim şu 2 sayfada anladığım;

1) evga eu yapıyor bunu şu an
2) kartı göndermek gerekiyor
3) diğer brandler yapar mı belli değil
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ben trden alın diyorum kartları zaten. kdv memlekete kalsın, saraya oda falan eklensin derdindeyim.
kdv ile ilgili degil benim dedigim

en ufak yerden para iadesi alalim, shippingi begenmedik diyip amazona sokalim turevi davranislar

teknosa falan olsa mustehak ama isini dogru duzgun yapip musteri memnuniyetini onemseyen firmalara yapmayin abi
Sosyal ağlarda paylaş

fakir memleketin çocuklarıyız. ben yapmam da, yapana niye yapıyosun da demem. her fırsat değerlendirilmeli. burada 25 kuruşlar adam yerine konmuyoken, yurtdışında 1 kuruş para üstünü bile alıyor insanlar. bilmiyorum bazen doğru şeyler yapıyoruz da, genetik hatalı.

DoruK said:

Esh said:

en ufak yerden para iadesi alalim, shippingi begenmedik diyip amazona sokalim turevi davranislar

teknosa falan olsa mustehak ama isini dogru duzgun yapip musteri memnuniyetini onemseyen firmalara yapmayin abi
Sosyal ağlarda paylaş

İlk 3.5 GB hala yere göğe sığmıyor (:P)

edit. Ya işin acı yanı segmentinde kapışacak başka kart yok piyasada. Hani 970'i verdin ne alıcan yerine yani dsfssf. Şu yeni AMD kartlar çıkana kadar bekletebilirim refund'ı ben, zaten hala CW RMA'sını yapmaya çalışıyorum :?
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Esh said:

malları zaten normal dünya vatandaşından kat kat pahalı alırken sorun yok, iade isteme hakkımız olduğunda isteyince ooo

kimse burada birşeyi abuse etmiyor. sistem açığı kullanmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Esh said:

Memnunsan yapmazsın, memnun degilsen yaparsın. Milletin mezarcılıgından size ne ki, kendi isinize niye bakmıyosunuz?

Ayrıca bu baslıkta bahsedilen sorunlar "en ufak yerden" ya da "shipping'i begenmedik" seklinde acıklanabilecek seyler degil.
Sosyal ağlarda paylaş

bu allocation vs konusunda bir kaç yazı;

http://www.techpowerup.com/209369/nvidia-to-tune-gtx-970-resource-allocation-with-driver-update.html

http://wccftech.com/nvidia-geforce-gtx-970-memory-allocation-issue-returns-56-rops-64/

"So is the GTX 970 a 4GB card or not? Well, yes and no, it certainly has 4GB of memory that can be effectively utilized but 0.5 of that GB will be slower than the rest, in any case misquotation of technical specifications did occur."

http://www.maximumpc.com/gamers_petition_geforce_gtx_970_refund_over_error_specs_2015

Bu da petition;

https://www.change.org/p/nvidia-refund-for-gtx-970

Edit:

bu da nvidia forumu

https://forums.geforce.com/default/topic/803518/geforce-900-series/gtx-970-3-5gb-vram-issue/post/4432672/#4432672
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Esh said:

sanane ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...