Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Esh said: asdfds niye atar yaptınız olm adama bu kadar abi adam söyleyince google da "amazon refund 970" vb 2 3 arama yaptım hiç bir şey çıkmadı. insanlar da salak değil google lamış bulamamıştır. adama link ver diyorlar uşağınız mı var diye cevap veriyor. iyi o zaman EVGA ALINAN 970 KARTLARI SIRF İNADINDAN 1 USD YE SATMAYA KARAR VERMİŞ, ŞU VAKTE KADAR ALINAN TÜM KARTLARDA İADE YAPIYOR GİDİN ALIN. diyeyim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Esh said: europe için refund zorunlu denmiş. amerikada refund etmeyebilirler ama partial verir firmalar imaj zedelememek için denmiş. şimdi onu okuyodum abi denmiş etmiş derken link vermek bu kadar mı zor ya. koysana şuraya link biz de okuyalım =) belki biz de alırız iade alla alla sadlkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 geforce forumlarında gördüm. daha kesin bişi yok, ama mail atın evgaya falan benim kartı refundlayın diyin, yaparlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Esh said: europe için refund zorunlu denmiş. amerikada refund etmeyebilirler ama partial verir firmalar imaj zedelememek için denmiş. şimdi onu okuyodumoyle belese refund yapmazlar karti geri gondermen gerekir anca oyle parani iade ederler bir de euda refund oldugu duyulup da ayni sartlari us te saglamazlarsa buradakiler kan alir yok oyle bir dunya ahah ayrica esh'e hitaben degil ama su olucu mezarci tuketici profilini birakin arkadas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 avrupada zorunlu refund yaptıracak kadar önemli problemleri mi var ürünün yoksa sadece 3.5 gb yüzünden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 EVGA kartımın 150 lirasına TC el koydu gümrük vergisi diye. EVGA da step-up tarihinin dışındaki kartlara gene yükseltme yapıyor, biraz uğraşılsa refund da verebilitesi var 30 gün dışında olan kartlara. edit. Sadece 3.5GB yüzünden öte kartın mimarisiyle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 faulty product = 100% refund tabi ki kartı geri gönderecksiniz olm sdfsd soru mu bu. amerikada partial da verilebilir denmiş, oranın hukuku farklı işliyo demek ki. ama bu demek değil ki avrupada da partial refund istenemez. bunu yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Esh said: asdfds niye atar yaptınız olm adama bu kadar adama 3 kişi yanlış yapıyosun demiş (ki yanlış yapıyo) adam google linki gönderiyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ben trden alın diyorum kartları zaten. kdv memlekete kalsın, saraya oda falan eklensin derdindeyim. DoruK said: Esh said: europe için refund zorunlu denmiş. amerikada refund etmeyebilirler ama partial verir firmalar imaj zedelememek için denmiş. şimdi onu okuyodumoyle belese refund yapmazlar karti geri gondermen gerekir anca oyle parani iade ederler bir de euda refund oldugu duyulup da ayni sartlari us te saglamazlarsa buradakiler kan alir yok oyle bir dunya ahah ayrica esh'e hitaben degil ama su olucu mezarci tuketici profilini birakin arkadas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Reklamını yapmayacaklar bu refundların. İsteyen alacak ama bilmeyen alamayacak muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 yok onu belirtmek zorundalar. ama henüz resmi olarak gelmedi. ama nvidia resmi açıklama yaptı evet allocation hatası var diye. bence bu hafta içinde nvidia tarafından üreticilere iletilir refund olayı. kaldı ki herkes refund etmez kanımca, 50$ refund olsa yeter diyip geçersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 işte reklamını yapmayacakları için, hani bir forumda, bir ortamda bu konuda diyalog görünce link paylaşmak güzeldir. o zaman insanlar zaten reklam konusu yapılmayan bu konuyu saçma salak arayıp durarak vakit kaybetmezler. neyse. benim şu 2 sayfada anladığım; 1) evga eu yapıyor bunu şu an 2) kartı göndermek gerekiyor 3) diğer brandler yapar mı belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Esh said: ben trden alın diyorum kartları zaten. kdv memlekete kalsın, saraya oda falan eklensin derdindeyim.kdv ile ilgili degil benim dedigim en ufak yerden para iadesi alalim, shippingi begenmedik diyip amazona sokalim turevi davranislar teknosa falan olsa mustehak ama isini dogru duzgun yapip musteri memnuniyetini onemseyen firmalara yapmayin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 970 humor başlıyor inceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bunun bu kadar geç ortaya çıkması bence asıl problem. 4 ay mı sürdü bunun farkına varması komünitenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 fakir memleketin çocuklarıyız. ben yapmam da, yapana niye yapıyosun da demem. her fırsat değerlendirilmeli. burada 25 kuruşlar adam yerine konmuyoken, yurtdışında 1 kuruş para üstünü bile alıyor insanlar. bilmiyorum bazen doğru şeyler yapıyoruz da, genetik hatalı. DoruK said: Esh said: ben trden alın diyorum kartları zaten. kdv memlekete kalsın, saraya oda falan eklensin derdindeyim.kdv ile ilgili degil benim dedigim en ufak yerden para iadesi alalim, shippingi begenmedik diyip amazona sokalim turevi davranislar teknosa falan olsa mustehak ama isini dogru duzgun yapip musteri memnuniyetini onemseyen firmalara yapmayin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Abi zor anlaşılıyor gözle. Şöyle ki micro-stutter yapmassa input lag farkından anlaman lazm, ama milletin makinasında boy boy input-lag bottleneckleri olduğu için hissedilmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 970 yere göğe sığmıyordu, şimdi ooooo neyse belki işimize yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 1080 monitöre devam abi. kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 İlk 3.5 GB hala yere göğe sığmıyor (:P) edit. Ya işin acı yanı segmentinde kapışacak başka kart yok piyasada. Hani 970'i verdin ne alıcan yerine yani dsfssf. Şu yeni AMD kartlar çıkana kadar bekletebilirim refund'ı ben, zaten hala CW RMA'sını yapmaya çalışıyorum :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 DoruK said: Esh said: ben trden alın diyorum kartları zaten. kdv memlekete kalsın, saraya oda falan eklensin derdindeyim.kdv ile ilgili degil benim dedigim en ufak yerden para iadesi alalim, shippingi begenmedik diyip amazona sokalim turevi davranislar teknosa falan olsa mustehak ama isini dogru duzgun yapip musteri memnuniyetini onemseyen firmalara yapmayin abi malları zaten normal dünya vatandaşından kat kat pahalı alırken sorun yok, iade isteme hakkımız olduğunda isteyince ooo kimse burada birşeyi abuse etmiyor. sistem açığı kullanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bright said: İlk 3.5 GB hala yere göğe sığmıyor (:P) valla kartı gönderince refund + 4gb düzgün allocated kart gelecekse ok de, 3.5 kart gelecekse anca kart göndermeden refund şansımvarsa kullanırım sjkdlasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 DoruK said: Esh said: ben trden alın diyorum kartları zaten. kdv memlekete kalsın, saraya oda falan eklensin derdindeyim.kdv ile ilgili degil benim dedigim en ufak yerden para iadesi alalim, shippingi begenmedik diyip amazona sokalim turevi davranislar teknosa falan olsa mustehak ama isini dogru duzgun yapip musteri memnuniyetini onemseyen firmalara yapmayin abi Memnunsan yapmazsın, memnun degilsen yaparsın. Milletin mezarcılıgından size ne ki, kendi isinize niye bakmıyosunuz? Ayrıca bu baslıkta bahsedilen sorunlar "en ufak yerden" ya da "shipping'i begenmedik" seklinde acıklanabilecek seyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bu allocation vs konusunda bir kaç yazı; http://www.techpowerup.com/209369/nvidia-to-tune-gtx-970-resource-allocation-with-driver-update.html http://wccftech.com/nvidia-geforce-gtx-970-memory-allocation-issue-returns-56-rops-64/ "So is the GTX 970 a 4GB card or not? Well, yes and no, it certainly has 4GB of memory that can be effectively utilized but 0.5 of that GB will be slower than the rest, in any case misquotation of technical specifications did occur." http://www.maximumpc.com/gamers_petition_geforce_gtx_970_refund_over_error_specs_2015 Bu da petition; https://www.change.org/p/nvidia-refund-for-gtx-970 Edit: bu da nvidia forumu https://forums.geforce.com/default/topic/803518/geforce-900-series/gtx-970-3-5gb-vram-issue/post/4432672/#4432672 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 DoruK said: Esh said: ben trden alın diyorum kartları zaten. kdv memlekete kalsın, saraya oda falan eklensin derdindeyim.kdv ile ilgili degil benim dedigim en ufak yerden para iadesi alalim, shippingi begenmedik diyip amazona sokalim turevi davranislar teknosa falan olsa mustehak ama isini dogru duzgun yapip musteri memnuniyetini onemseyen firmalara yapmayin abisanane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar