BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Kasayı değil güç kaynağını değiştiricem sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 balistic ben 600w'ı aldım geçen hafta, canavar gibi. doğrusu şu an canavar gibi olmaması için çok erken ama ses seviyesi çok düşük. modüler alırsan kasa içi kablo yönetimi de bir nebze rahatlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 PS kasanın altında kalıyor. Fazla kablolar sıkıntı çıkarmaz kanımca. Herhangi bir mağazaya gidip inceliyeyim ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 @dwo Baktım fatura tarihi 31.10. Mail atsam, kampanya bitti hem senin kartın kampanyaya uygun değildiki nihehihihihe, demesinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 yok abi senin geçmiş olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Canavar geldi. 6 kasımda sipariş verdim, 8 kasımda İstanbuldaydı. Çarşamba günü de elime geçti, 6 gün. Gümrük işlemleri cumartesine denk gelmese pazartesi elimdeydi ama çarşambaya sarktı. Vatan satışa çıkarmış 1300 lira, bana maliyeti 1050 lira oldu. 250 lira kâr ve kafanın rahatlığı, Vatan'dan daha hızlı elime ulaşması falan filan. Saymakla bitmiyor artısı. Bir daha amazon'da varken Türkiye'den hayatta hardware almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 garanti olayını nasıl halledicen peki? 250 lira fazla vermeye değer sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Global warranty var Evga'da örneğin. Direkt adamlarla iletişim kuracağım için Türkiyedeki garanti şartlarından daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Gumruk islemleri ne gerektiriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 fatura kullanıyosan trden almak daha mantıklı malesef. bireysel kullanıcı için önemsiz Sorieno said: Canavar geldi. 6 kasımda sipariş verdim, 8 kasımda İstanbuldaydı. Çarşamba günü de elime geçti, 6 gün. Gümrük işlemleri cumartesine denk gelmese pazartesi elimdeydi ama çarşambaya sarktı. Vatan satışa çıkarmış 1300 lira, bana maliyeti 1050 lira oldu. 250 lira kâr ve kafanın rahatlığı, Vatan'dan daha hızlı elime ulaşması falan filan. Saymakla bitmiyor artısı. Bir daha amazon'da varken Türkiye'den hayatta hardware almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Bright said: Gumruk islemleri ne gerektiriyor ? Sana bir form yolluyor kargo sirketi mail yoluyla onu doldurup scan/foto cekip geri yolluyorsun 2 gune eline geciyor urun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Eyw, e iiymis o zaman ya, pesinden kosmak falan bayginlik verebilirdi. Hangi kargo sirketini kullaniyorsunuz amazon'dan siparis verirken ? (secenek var mi ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Esh said: fatura kullanıyosan trden almak daha mantıklı malesef. bireysel kullanıcı için önemsiz Fatura alsan da daha ucuza geliyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Bright said: Eyw, e iiymis o zaman ya, pesinden kosmak falan bayginlik verebilirdi. Hangi kargo sirketini kullaniyorsunuz amazon'dan siparis verirken ? (secenek var mi ?) DHL ile yolluyor Amazon, çat tracking kodunu veriyor ve bizimkiler gibi lojistikçi teyzenin canı istediği zaman Facebook'tan vakti kalırsa güncellediği değil, direkt real time tracking var. Zaten 2 günde elinde oluyor, gümrüğe girdikten sonra DHL sana mail atıp 2 tane şey istiyor (Order Confirmation maili screenshot'u, 3 tane bilgi girdiğin yetki belgesi, nüfus cüzdanı sureti) ondan sonra direkt bilgilendiriyorlar seni arayıp. Gümrük işlemi tamamlandı evinde ol yolluyoruz diye. Hiç öyle peşinden koşmuyorsun yani. Esas HIZLI KARGO, HEMEN ŞİMDİ VERİYORUM KARGOYA seçenekli ürünleri alıp sonra peşinden koşuyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Tenk you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Sorieno said: Esh said: fatura kullanıyosan trden almak daha mantıklı malesef. bireysel kullanıcı için önemsiz Fatura alsan da daha ucuza geliyor ki? olay daha ucuza gelmesi değil, aldığın faturayı muhasebeleştirmek. belki yurtdışı faturalar da kapsama dahildir ama belli bir sınır olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Ben de diyorum ki, muhasebeleştirsen yani vergi iadesi alsan bile ucuza geliyor çoğu zaman. 350 $ + Gümrük + Shipment ürün 450 $ geliyor. Adam burada 460-470$ + KDV şeklinde satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 lan 10 sayfa geriye gidin hepsini anlattık zaten a'dan z'ye. faturayı sirkete kestireceksen tr'den alınabilir, asagı yukarı aynı olacak maliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 gelirden düşüyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bu arada acx 2.0'da da coil whine var bilginiz olsun. her zaman cıkmıyor yalnız ses. wow'da karakter menusunde cıkıyo mesela, ama oyundayken gelmiyo ses ya da rahatsız edici duzeyde degil. aynen su sekilde ses var. http://www.youtube.com/watch?v=gLSf8HU0k9E precision uygulaması ile tune ederek sesten kurtulabiliniyomus. beni cok bozmadı acıkcası ama sinir edebilir bazılarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 coil sesi çıkmayan high end kart yok ki zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Herseyi surekli overclocklu kullanmaktan fan sesine kulaklarim immune cekiyor benim coil whine nedir sdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ben paso "coil whine var mı test edeyim" diyorum ama unutuyorum sonra sadkljasdkas. zira kulaklık var yanımda top patlasa duymam oyun oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Esh said: gelirden düşüyosun işte. gider gösteremezsin ekran kartını, k.d.v'den düşersin ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bilgisayar parçası boyuna gider olmalı abi. aynı bilgisayarı toptan almak gibi. ya da ne bileyim. bizimkiler düşüyoruz diyip sallıyo da olabilirler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar