Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

Canavar geldi.
6 kasımda sipariş verdim, 8 kasımda İstanbuldaydı. Çarşamba günü de elime geçti, 6 gün.
Gümrük işlemleri cumartesine denk gelmese pazartesi elimdeydi ama çarşambaya sarktı.

Vatan satışa çıkarmış 1300 lira, bana maliyeti 1050 lira oldu.
250 lira kâr ve kafanın rahatlığı, Vatan'dan daha hızlı elime ulaşması falan filan. Saymakla bitmiyor artısı.
Bir daha amazon'da varken Türkiye'den hayatta hardware almam.
Sosyal ağlarda paylaş

fatura kullanıyosan trden almak daha mantıklı malesef.

bireysel kullanıcı için önemsiz

Sorieno said:

Canavar geldi.
6 kasımda sipariş verdim, 8 kasımda İstanbuldaydı. Çarşamba günü de elime geçti, 6 gün.
Gümrük işlemleri cumartesine denk gelmese pazartesi elimdeydi ama çarşambaya sarktı.

Vatan satışa çıkarmış 1300 lira, bana maliyeti 1050 lira oldu.
250 lira kâr ve kafanın rahatlığı, Vatan'dan daha hızlı elime ulaşması falan filan. Saymakla bitmiyor artısı.
Bir daha amazon'da varken Türkiye'den hayatta hardware almam.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Eyw, e iiymis o zaman ya, pesinden kosmak falan bayginlik verebilirdi. Hangi kargo sirketini kullaniyorsunuz amazon'dan siparis verirken ? (secenek var mi ?)

DHL ile yolluyor Amazon, çat tracking kodunu veriyor ve bizimkiler gibi lojistikçi teyzenin canı istediği zaman Facebook'tan vakti kalırsa güncellediği değil, direkt real time tracking var. Zaten 2 günde elinde oluyor, gümrüğe girdikten sonra DHL sana mail atıp 2 tane şey istiyor (Order Confirmation maili screenshot'u, 3 tane bilgi girdiğin yetki belgesi, nüfus cüzdanı sureti) ondan sonra direkt bilgilendiriyorlar seni arayıp. Gümrük işlemi tamamlandı evinde ol yolluyoruz diye.
Hiç öyle peşinden koşmuyorsun yani.
Esas HIZLI KARGO, HEMEN ŞİMDİ VERİYORUM KARGOYA seçenekli ürünleri alıp sonra peşinden koşuyorsun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Esh said:

fatura kullanıyosan trden almak daha mantıklı malesef.

bireysel kullanıcı için önemsiz

Fatura alsan da daha ucuza geliyor ki?

olay daha ucuza gelmesi değil, aldığın faturayı muhasebeleştirmek.

belki yurtdışı faturalar da kapsama dahildir ama belli bir sınır olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada acx 2.0'da da coil whine var bilginiz olsun. her zaman cıkmıyor yalnız ses. wow'da karakter menusunde cıkıyo mesela, ama oyundayken gelmiyo ses ya da rahatsız edici duzeyde degil.

aynen su sekilde ses var.
http://www.youtube.com/watch?v=gLSf8HU0k9E

precision uygulaması ile tune ederek sesten kurtulabiliniyomus. beni cok bozmadı acıkcası ama sinir edebilir bazılarınızı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...