Istari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 8 senelik emektar telefonum nokia n73 geçen gün merdivenden düşürerek emekli ettim. mecburen şimdi yeni bir telefon almam gerekiyor. açıkçası cep telefonu gelişmeleri/son modeller hakkında biraz cahilim. telefonu konuşmak dışında fazla kullanmıyorum. şarjı en uzun giden bir model almak istiyorum. geçen vatan gidip sordum, galaxy s iii mini tavsiye etmişti görevli, neyse burada bana önerebileceğiniz bir model var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 eyvah.....let the battle begin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 yok ya öyle bir şey değil,(:P) 500 tl civarında bir model alayım diyorum. gidip rastgele bir model almaktansa burada bir iki tavsiye gelirse iyi olur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 samsung s3 mini 600 mü ne olmuş işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 500 tl ye telefon alıcaksan al bi 520 geç. http://www.vatanbilgisayar.com/lumia-520-akilli-telefon-beyaz.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuşmak dışında kullanmıyorsan Nokianın akılsız telefonları var şarjları baya gidiyor onlara bak bir bence. Yok illa akıllı olsun istiyorsan 500 tllik akıllı telefonun aklından şüphe ederim ben. 500 600 civarı 2. el nexus 4'ler varmış bu arada onlara da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 internet üzerinden model seçmenin de şöyle bir zorluğu var. bir modeli kullanan 50 kullanıcı o modelden memnunsa sağda solda ''ben bu modeli x aydır sorunsuz kullanıyorum'' diye yazmazken 5 kullanıcı da sorun çıksa doğal olarak canı yananın sesi fazla çıkıyor. hangi modeli araştırsan sanki sorunluymuş gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 hiç smartphone > alt seviye smartphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 iyi kötü bir model söyleyin de yarın bir telefon almam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Bataryası sorun olmaz dersen 200 lira daha koyup Zenfone 5 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 500 liralik androidden donanim guncelleme acisindan pek verim alamazsin bence. 2.el nexus 4 veya windowsphone olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ObuzHapsever said: Bataryası sorun olmaz dersen 200 lira daha koyup Zenfone 5 al. şarj kaç gün dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 gün mü? saat dicektin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 o sakat o zaman :), fazla telefonu kurcalayan birisi değilim zaten, o yüzden her gün şarj etmekle uğraşmak bana uymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuşma süresi 18, bekleme süresi de 353 saatmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 s3 mini al 2 yıldır kullanıyorum milyon kere düşürdüm bütün boyası attı ama performansından gram kaybetmedi.bi batarya yalan oldu onuda servise götürdüm direk yenisini verdiler.telefondan fps oyun fln oynamıyosan s3 mini ideal.her işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ama şarjlar hep günlük bunlarda 2 gün dayansın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bana da vatan'da s3 miniyi tavsiye etmişler. internette girmiyorsan 3 gün gider diyorlar, o kadar da mı gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 internete girmez ekranı kısarsan fln gider heralde 3 gün zor ama imkansız değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 nokia asha 206 aldım. benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. yalnız bir şey soracağım. normal de hatta kaç kontör kaldığı ilgili bilgi mesajı kontör azaldığı durumlarda gelir. ama bu teli aldığım günden beri bana bilgi mesajları kontörün azalmadığı durumlarda da geliyor. mesela, birisi beni aradığında ya da çağrı cevapsız kaldığında normalde oparatörden mesaj gelmemesi gerekirken şimdi, ''konuşma tutarı 0 tl, kalan kontör xx'' gibi mesajlar geliyor. ücretlendirme olmadığı durumlarda bana mesaj gelmemesi gerekmez mi? ayarlardan filan bu durumu düzletmem mümkün mü? sürekli bilgi mesajı almaktan kafam şişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 :| operatörü aradın herhalde? ne dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 üşendim oparatörü aramadım. belki bir nedeni vardır diye burada bir sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 türksel her işlemden sonra ekranına bilgi çıkartıyor, atıyorum 3g'i açıp kapatsan 2kb harcadın aga diye mesaj geliyor yani. sana özel bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 yeni mi bu? eskiden bu kadar mesaj atmazlardı alt tarafı 2 hafta telsiz dolaştım, bir şeyler mi değişti? ailede herkes türkcelli sadece bana bu kadar mesaj geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar