Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonu


Istari

Öne çıkan mesajlar

8 senelik emektar telefonum nokia n73 geçen gün merdivenden düşürerek emekli ettim.

mecburen şimdi yeni bir telefon almam gerekiyor. açıkçası cep telefonu gelişmeleri/son modeller hakkında biraz cahilim. telefonu konuşmak dışında fazla kullanmıyorum. şarjı en uzun giden bir model almak istiyorum.
geçen vatan gidip sordum, galaxy s iii mini tavsiye etmişti görevli,

neyse burada bana önerebileceğiniz bir model var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

internet üzerinden model seçmenin de şöyle bir zorluğu var. bir modeli kullanan 50 kullanıcı o modelden memnunsa sağda solda ''ben bu modeli x aydır sorunsuz kullanıyorum'' diye yazmazken 5 kullanıcı da sorun çıksa doğal olarak canı yananın sesi fazla çıkıyor.

hangi modeli araştırsan sanki sorunluymuş gibi gözüküyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
nokia asha 206 aldım. benim ihtiyaçlarımı karşılıyor.

yalnız bir şey soracağım. normal de hatta kaç kontör kaldığı ilgili bilgi mesajı kontör azaldığı durumlarda gelir. ama bu teli aldığım günden beri bana bilgi mesajları kontörün azalmadığı durumlarda da geliyor.

mesela, birisi beni aradığında ya da çağrı cevapsız kaldığında normalde oparatörden mesaj gelmemesi gerekirken şimdi, ''konuşma tutarı 0 tl, kalan kontör xx'' gibi mesajlar geliyor.

ücretlendirme olmadığı durumlarda bana mesaj gelmemesi gerekmez mi? ayarlardan filan bu durumu düzletmem mümkün mü? sürekli bilgi mesajı almaktan kafam şişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...