axedice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ders çalışarak girdim. Evdeydim zaten, tam geri sayim başlayacakken aldım notlarımı geldim içeriye ve ders çalışmaya başladım. İnşallah bütün senem ders çalışarak geçer :-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Amin keske bende ders calısabılsem :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 kız arkadaşımla konuşurken girdim.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Evet cogu kısı Avrupa Yakasında gecırmeyı tercıh ettı Yılbası'nı bu taraf bomboştu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bizim tarafta bişi yokki.bi cadde var.oda baydı artık[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Yok ztn bu sefer caddede cok kııs yoktu kadıkoy meydan da toplanmıslardı baya bı kısı gerı kalanlar taksım,nısantası dagıldılar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 http://www.skyturkonline.com/h_28376_1.html gerçi biraz geç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Rexar, 01 Ocak 2005 15:32 tarihinde demiş ki: http://www.skyturkonline.com/h_28376_1.html gerçi biraz geç oldu. yazık bu tip insanlara...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. [Bu mesaj cintonick tarafından 01 Ocak 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben arkadaşa telefonda gitar tarif ediyordum. ne biçim iş.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ağzımın payını alarak girdim... Zaten yüzüme gözüme bulaştırmasam olmazdı...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 01 Ocak 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hangimiz yapmıyoruz ki rew takma[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 kız arkadaşımla aram bozuldu ve arkadaşlarla içerek girdim malesef :( Ne planlarım vardı halbuki..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hayal Kahvesinde zıplıyıp hopladık içtik deli gibi sonrada butun herkese yenı yılmesajı attım(kızlara)ama çıktıgım kıza atmayı unuttum sonradan aklıma geldı uaeheaa nçok guldum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Rexx'in oralarda bi yerde, bi apartman kapısının önünde oturup laklak yaparken girdim.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Kumsalda bi kizla cok fena sarilmis, zipliyorduk. Kaburgalarim kirilicakti.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindoki Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Uyuyordum. Guzzzzz.....[signature][hline] Karanlık yollarda yürümek kolaydır yeterki bir amacınız olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 elimde cep telefonu, telsime küfrederken girdim. sinir şu telsim ya![signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail You want the greatest thing The greatest thing since bread came sliced You've got it all you've got it sized Like a friday fashion show Teenager cruising in the corner Trying to look like you don't try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 arkadaşlarla pictionary oynadık eğlendik falan tam bitirdik 2005e girdik :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yılbaşı maskesinin tersindeki beyaz tarafa desen çalışması yapıyordum.. bir de baktım ortam coştu.. yeni yıla girömişiz[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Chiptech, 01 Ocak 2005 05:16 tarihinde demiş ki: şamata bar da wc dedim. kolumu kaldırıp saate baktım 23:56 idi. .ıçarken 2005 e girmemek için koşa koşa wcden cıktım valla . öyle idi. yetiştim arklara kadeh kaldırark girdik yeni yıla. hehe. dun cermi bizde kaldı. ben arkadastaydım evde parti veriyodu buda samatadaydı. herif benim bilgisayarımdan mesaj atmısta hic masallah kim login falan die bakmamıs =P Neyse ben sıcmadım samatada falan cermy o HAHAHA! =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 doğrudur :P . kusura bakma :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 2005 e girerken RLC devreleri yüzünden kafayı buluyordum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yine hastaydım geçen seneki gibi[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bacağımı alçıya aldırdım[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 - Abi 2005'e gircez demi şimdi.. - EVet - Vay be! - Abi o zaman 10 dan geriye sayalım. - tamam bende final countdown u açıyım son ses... - Tamam abi , saat kaç, kaç dk kaldı? - Dur bi sn.. Saaat 12:07.. - Hasss.. deme! - Dedim bile - Neyse abi kızlara çaktırma.. binerler tepemize.. sayalım akrambole getirelim.. aç şarkıyı - oke - Neyse hadi kızlar hep beraber. 10.9.8.7...2.1.0 IT'S THE FINAL COUNTDOWN - atlattık lem :D noktası virgülüne dokunmadan boyle oldu...[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar