Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 e girerken naaptınız

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ben bir fitili yakarken girdim:) bi elimde çakmak bi elimdede patlayıcı vardı
eaheahu
ee başka napacaktım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

"ilk mesajı ben attım" diyenlere laf yetiştirirken ilk mesajı farkında olmadan atmış olmakla meşguldüm.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi yandan tv bi yandan laptopla bişiler modelledim.İşallah tüm yıl böle verimli geçer.
Tabi 3 tane planım vardı 3üde suya düşünce bu hallere geldim =)

Millet baya bi kopmuş özendim bu yıl ama dışarsı soğuktu evde oturup takılmak daha cazip geldi..[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Life consists of segments and vertices.
Sosyal ağlarda paylaş

ailemleydim
onlar eğlenirken ben sıkınıdan salonun ortasında halı üzerinde uyudum 2-2.5 saat[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken:
in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything
Sosyal ağlarda paylaş

babam dedem filan vardı, saate baktım windows'un, 6 dk vardı yeniyıla. 6 dk kalmış diye haber verdim, dedem saatine baktı ne 6'sı 2 dk kalmış dedi. televizyonu açtılar söyler diye, ibo çıktı direk ilk kanalda, "hüüç, igii, biiğr" diye. şimdi ben bütün sene ibo mu dinleyip izlicem ben? sıyırırım be.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 01 Ocak 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ders çalışarak girdim.tam 12 de bıraktım.03 pazartesi 04salı 05çarşamba 06perşembe 07cuma ve 08cumartesi sınavlarım var.03 pazartesi günü en önemli olasılık sınavım var.yılbaşı yalan dolan oldu hayatımda ilk defa.ama şu finalleri veriyim ben sonra kutlucam yılbaşını :) hehe delilere tarih yokmuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

şamata bar da wc dedim. kolumu kaldırıp saate baktım 23:56 idi. .ıçarken 2005 e girmemek için koşa koşa wcden cıktım valla . öyle idi. yetiştim arklara kadeh kaldırark girdik yeni yıla.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

a member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...