tiLi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 masaüstü al oraya buraya götürmüyomuşsun işte. taşınırken onu da taşırsın nolacak? pıtı çok güzel bi kelime arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 applev0dka said: small yazıp farklı olma çabası niye ? şu yorumu yazarken gösterdiğin çabadan fazlası yok orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Grego said: applev0dka said: small yazıp farklı olma çabası niye ? şu yorumu yazarken gösterdiğin çabadan fazlası yok orada. ~ bu daya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 böyle daha sinir bozucu olduysa bundan devam edeyim. feedback alıyorum şimdilik. allahın unuttuğu forumda farklı olma çabası dendi mesela. önümüzdeki fidbeklere bakacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 la bi gidin trollemeyin konuyu. bilgisayari alim ne bok yerseniz yiyin yahu. laptop aliyorum aga. msi iyimis la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bulabilirsen clevo p150sm-a tavsiye ederim. bunun muadili bir cok marka tarafindan ustune isim degistirilerek satiliyor. cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 xwhiplashx said: - 2300/2500$ gibi bir rakam var elimde. - Laptop ve ya Desktop farketmez ama Laptop daha cok aklima yatiyor gibi. - Oyun bilgisayari ya da guclu bir bilgisayar olmasi gerekli..... ...oyunlari ultra seviyede kullanmayi cok istiyorum ozellikle simulator benzeri oyunlari. Bu konuda bi bilgi akisi saglayalim hadi hadi hadi. :) Şu 3 bold yer yüzünden desktop diyoruz. O zaman desktop farketmez deme abi. Laptop arıorum diyeydin ya başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Dworgian said: xwhiplashx said: - 2300/2500$ gibi bir rakam var elimde. - Laptop ve ya Desktop farketmez ama Laptop daha cok aklima yatiyor gibi. - Oyun bilgisayari ya da guclu bir bilgisayar olmasi gerekli..... ...oyunlari ultra seviyede kullanmayi cok istiyorum ozellikle simulator benzeri oyunlari. Bu konuda bi bilgi akisi saglayalim hadi hadi hadi. :) aga baksana kafa tamamen karıştı zaten napcam netcem bilemedim ) Şu 3 bold yer yüzünden desktop diyoruz. O zaman desktop farketmez deme abi. Laptop arıorum diyeydin ya başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 gel seni desktopcu yapalım bak beni dinle askdljasld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Selam, Sanalmarketim'dan bu cihazı almayı düşünüyorum, sizce alet iyi mi fiyat performans olarak. MSİ servisi nasıldır? birde sanalmarketim güvenilir mi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Oha çok iyi fiyat bence direk al. Ben bunu alm ıştım 5 ay önce. Çok memnunum performansından ki senin almayı düşündüğün alet bundan daha da iyi. Sanalmarketimi bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Sanalmarketim den alış veriş yapan birini bulmam lazım cihaz çok hoşuma gitti. 880M kartı olan notebook alabilsem iyi olurdu ancak fiyatları çok uçuk. Birde freedos alsam daha mı karlı olur yoksa garantisi bozulur mu ben işletim sistemi yükleyince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Smoke said: Oha çok iyi fiyat bence direk al. Ben bunu alm ıştım 5 ay önce. Çok memnunum performansından ki senin almayı düşündüğün alet bundan daha da iyi. Sanalmarketimi bilmiyorum ama Ne kadara almıştın? msi servisi nasıldır bilgin var mı? Sanırım benim alacağım da aynı kasa, coolerboost2 yok bu kasalarda ısınma durumu nasıldır? sorulara cevap verebilirsen çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 msi'ın tek sorunu hayvan gibi ısınıyor cihazları. Performans problemi falan yaşamıyorum ama 90 dereceye falan ulaştığı oluyor. Eskiden aldığım bi comfy desk vardı fan'lı olanlardan onu kullanıyorum altında. Paran varsa ve güvendiysen tatava yapma al geç bence. pavyon klavyesi yeter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 hiç bişi olmaz freedos al ben öyle aldıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 KehKeh said: Smoke said: Oha çok iyi fiyat bence direk al. Ben bunu alm ıştım 5 ay önce. Çok memnunum performansından ki senin almayı düşündüğün alet bundan daha da iyi. Sanalmarketimi bilmiyorum ama Ne kadara almıştın? msi servisi nasıldır bilgin var mı? Sanırım benim alacağım da aynı kasa, coolerboost2 yok bu kasalarda ısınma durumu nasıldır? sorulara cevap verebilirsen çok memnun olurum. Servisi ile hiç bir işim olmadı henüz. Isınma sorununu yazmıştım ama benim modele özel mi bilmiyorum çünkü benimki stealth serisi olarak geçiyor. Daha ince ve hafif dizayn, dvd-rom falan da yok. 4000TL falandı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 dvd rom yerine ssd takmışlar işte. 2 hdd takınca seve seve dvdrom'u söküyolar. kasa kalınlığında laptop yapan 1-2 marka hariç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 :) işim gereği lazım almışken ps4 almayıp oyun da oynayabileceğim bir cihaz alayım dedim, bu kafama yattı. Açıkçası 2-3 yıl rahat oynarım oyunları high da sonra zaten ps4 oturur ona geçerim oyun için. 5 yıl daha işim de götürür beni toplam 6-7 yıllık bir yatırım olur fiyatı gerçekten iyi benim gereksinimlerime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Liebe said: hiç bişi olmaz freedos al ben öyle aldıydım. iş yerinde kullanıcam araştırmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 msi servisi kötü beyler. yani direk yargılamayayım ama benim problemimi çözmemişlerdi. laptopı aldığım ilk gün direk farkettim ekran likitinde bi problem var, böyle ekranın sol bölgesinde laptop hafif titrediğinde ve ekranın arka tarafına bi baskı uyguladığında dalgalanma oluyordu halen oluyor dokununca ama çok minik bi bölge kaldı öyle. makine titreşince olmuyor artık. özellikle patinin yeşil fontunda inanılmaz belli oluyordu gözüm takıldıydı oraya çok sinir oluyordum bir de üzerine ekranın kafasına göre renklerinin bozulması eklendiydi direk servisine yolladım hiç bir işlem yapmadan geri yolladılar değişim için yeterli sebep değil diye. renk bozulma olayı düzelmişti kendi kendine zaten çok nadir oluyordu. likidin dalgalanma olayı da dediğim gibi çok azaldı zaten alışınca insan farketmiyo bile saçma sapan bişi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ben de şirkete aldırmıştım zaten ehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 liberal said: abi alet evde duracaksa niye laptop alıyorsun ki? imkansızlık, yokluk içinde değilsem allahın hiçbir kulu bana laptopda oyun oynatamaz. o paraya bi pc toplarım cern'dekiler bana gelir abi şu işlemleri senin makinada yapalım bizimki kasıyo diye. üstüne bide çakarım 20 küsür inch iki monitör oyy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 evli değilsin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Sanalmarketim için çok iyi yorumlar var internette şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Sanalmarketim çok iyi site zaten. Ben çok alışveriş yaptım hiç pişman olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar