Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 Eylül 2014 00:00


vaperon

Öne çıkan mesajlar

Bu tarih ve saatte evlerinde digiturk/dsmart kullanmayan uydu sahipleri uydularına tekrar kanal kurulumu yapmak zorunda kalacak. Turksat 4A uydusuna geçişi yapacağı ve frekans listesindeki kanal yerleşimlerini değiştireceği için uydunuzu tekrar ayarlayınız. Bilginize patiler. Yaşlılarınız ellerinizden öper. :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gittiğim her teyze 3 gün sonraya sıra verdiler, 4 gün sonraya bakcakmış televizyoncu falan diyordu.

hatta şimdi bi komşunun akrabası uydusunu alıp buraya geliyor bursa yıldırımdan, bursa koruparka bana uydu yaptırtmaya :D beynim sulandı yeminle ya o adamlara da yazık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zorluğu yaparken geçerli. O kadar kanalı sil, tek tek frekans gir bilmem ne gir, arat, kanalları tek tek izlenenler, az izlenenler, hiç izlenmeyenler şeklinde düzenle, sırala. Bir de kiminin uydu alıcısı acaip felaket. O yüzden zor. Yoksa bilse millet bu değişiklik niye oldu, ona göre receiver alsa, frekans ayarlamakmış, kanal sıralamakmış, yok şu kanalın frekansı şu olmuşmuş, hepsi tarih oldu normalde bu değişiklikle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

10 tane falan uydu alıcıya tek tek tp ekleyip sonra kanal düzenledim. Mahallenin tüm teyzelerinden dua aldım ama beynim bulandı ya ellerim bir ara otomatik kanal düzenliyordu.

ya buna sadece yeni 4A uydusunun değerlerini yeni uydu ekle deyip eklesek, sonra kanal ara desek, çatır çatır bulması lazım değil mi herşeyi? tek tek niye ekliyoz aralıkları kanallar için?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...