kek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ultimaya para vermek... lol. abi 13132 bedava server var. nebulada bile her akşam action dönüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 kek said: ultimaya para vermek... lol. abi 13132 bedava server var. nebulada bile her akşam action dönüyor... Neyse Ultima kavgasına cevirmeyeyim :). Ozellikle nebulada oynoyoz OSI den daaaa iyidir felan muhabeti başlayacaktır kaçıyım ben :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 saçma sapan kıyaslamayın yaw oyun güzel, he level atlaması lbor beklemesı sıkıcı ama pvp lol, ya pvp arıosanız eve var pve arıosanız wow var ortaçağ tıcaret sandbox bokusu arıosanız bu oyun guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 level atlama cok kolay. zaten level atlama üzerine degil oyun. labor geliyor ama sen patron degilsin ondan problem oluyor. birde basta cok istiyor labor zamanla oturuyor. mesela lvl 45 mining bir kere kazmada 1500 xp veriyor(diger mesleklerdede xp ayni derecede). questler max 4k veriyor. üc kere minig yapinca quest yapmis oluyor insan.quest gibi degil git gel mob kes vs. arti cok hizli oluyor mining.ben sirf minigle 7 level aldim. cikanlarida ahde sattim. parayla labor pot aldim.(Dei önermisti bu yöntemi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 tabi patron olsam zaten labor gelıcek oyun farmville ya ama 3d işte, inekler keçiler çok zevkli bence çok tatlı^^ potlar artık cok pahalı yanı 1000lp 15 altın olmuş aksıyonsuz 120 lp lazım min 1 trade run için. 3 trade runda çıksa, 360lp, e bunun tavuk kesmesi ot toplaması var 100lp de onlar tutsa 3 run için 460. Yarıdan sonra kar etmeye baslıosun felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Seele said: level atlama cok kolay. zaten level atlama üzerine degil oyun. labor geliyor ama sen patron degilsin ondan problem oluyor. birde basta cok istiyor labor zamanla oturuyor. mesela lvl 45 mining bir kere kazmada 1500 xp veriyor(diger mesleklerdede xp ayni derecede). questler max 4k veriyor. üc kere minig yapinca quest yapmis oluyor insan.quest gibi degil git gel mob kes vs. arti cok hizli oluyor mining.ben sirf minigle 7 level aldim. cikanlarida ahde sattim. parayla labor pot aldim.(Dei önermisti bu yöntemi). Mine,Stone, Iron la 20 LVL atladım keşke 10 Level boşune quest yapmasaydım. Gerçekten hızlı atlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben basladigimda potlar 6-7 g civariydi. 15g artik kar ettimiyor ama zengin olursan ve lvl 50 ise meslek kastirirsana. ayrica bag bahce disinda pvp gayet güzel. gecen gün ektigimiz 500 agaci savunduk 85 Kisi. Karsimizda 3 tane korsan guildi vardi. ve savas cok zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Seele said: ben basladigimda potlar 6-7 g civariydi. 15g artik kar ettimiyor ama zengin olursan ve lvl 50 ise meslek kastirirsana. ayrica bag bahce disinda pvp gayet güzel. gecen gün ektigimiz 500 agaci savunduk 85 Kisi. Karsimizda 3 tane korsan guildi vardi. ve savas cok zevkliydi. Hangi guilddi hangi server :) Size mi girdik acaba biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 oh beee buldum aradığımı pff değişmiş goodlar ya ya trade gun ve base altın mıktarı veren bı chart varmı bıldıgınız sonunda yaa o %lik verile bişeye yaramıo cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 HOBAA bıdakk http://eloth.org/tradeprofit/ nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hm sanddeepe eseklicez demek ki baris varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Suark said: HOBAA bıdakk http://eloth.org/tradeprofit/ nays bu charttan sonra dewstone-cinderstone arası yapmaktan cigerim soldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bu aptal oyunun gerizekalı devlerine ulaşmak için live chat'e nereden gireceğim? bulamadım da düz ticket atınca 3-4 günde dönüyorlar diyorlar, hatta dönmüyorlar vs. yazıyor. Live chat nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 devleri korede, anlasamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bana ulaşabileceğim birini bul plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 websitesi - acc ne gir - sitede sağda help kısmı var oraya gir - help de sağ sütunda live support ya da benzeri bir ibare var oraya bascan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hmm oyun içinden help sayfasına girince o sekme çıkmıyormuş. Browserdan girince gözüktü... Bekliyorum bakalım. ayrıca bu özellikle her ev bölgesine girdiğimde dc yiyiyorum. Önlemi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 kaçıncı sıradasın, ben 11 saat bekleyip ulaşabilmiştim adamlara ulaşana kadar çile ama ulaştığın an her konuda yardımcı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bjk maçından önce girdiğimde 162 sıradaydım, şuan 5 kişi kaldı. 3 saat olacak işte yanılmıyorsam. neyse ki maçta zamanı yedik asdfasd bakalım sorunu halledecekler mi asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 162 o kadar uzun surmemesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 valla bilmiyorum, tam maça alt kata inerken açtım işte geri döndüğümde 35 falandı. 3'e düştü şimdi edit: oha 3 oldu, tekrar 4'e çıktı. bu nasıl bir EMEK HIRSIZLIĞI, bankalardaki gibi patronlara öncelik mi var lan yoksa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ödeme yöntemini sildi ve direkt kredi kartı girdirtti. Halloldu. Paypal ile ödemek istemiştim öncekini... evet tarlamı dikeyim şimdi asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Suark said: HOBAA bıdakk http://eloth.org/tradeprofit/ nays diğer kıtaya teslim edip karşılığında ödül olarak resource alıp satınca daha karlı olmuyor mu bunun yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 evet, ama resourceun fiyatina bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 işte 14 resource geliyor, 90 silver falandı tanesi yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar