Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Avrupa'ya falan gidiyorsanız mutlaka ülkeden alın zaten. Bizimkinden kaliteli içkiler ve biraların bazıları cent hesabıyla satılıyor. Bir biz bu ülkede gerizekalı gibi en pahalı benzini kullanıp, en pahalı vergiyi veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 estonya 700 ml jager 13AYRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 BonePART said: almanyada toomda kampanya olmustu 20 cente ottinger satmıslardı ben bi kasa almıstım iki arkadas araba kiralayıp 20 kasa felan yıgmıstı odaları na herifler 2 ay ottinger icti eauhaeuha Öttinger zaten 30 cent değil mi abi? Kasasını 6 euro'dan alıyordum, 3 euro da depozitosu vardı sldşfkj Bittikçe kasayı bisikletinin gidonuna sıkıştırıp Edeka'ya gidip dolu kasayla geri dönerdim. Hayatımın en güzel bir senesini yaşadım Göttingen'de. Şimdi Kütahya'da çini keyfi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 işte o derece açtı bu adamlar 10 cent icin 20 kasa aldılar eahueahu deadwoll said: BonePART said: almanyada toomda kampanya olmustu 20 cente ottinger satmıslardı ben bi kasa almıstım iki arkadas araba kiralayıp 20 kasa felan yıgmıstı odaları na herifler 2 ay ottinger icti eauhaeuha Öttinger zaten 30 cent değil mi abi? Kasasını 6 euro'dan alıyordum, 3 euro da depozitosu vardı sldşfkj Bittikçe kasayı bisikletinin gidonuna sıkıştırıp Edeka'ya gidip dolu kasayla geri dönerdim. Hayatımın en güzel bir senesini yaşadım Göttingen'de. Şimdi Kütahya'da çini keyfi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 rusya dehşet ucuzdu o kadar ucuz paralar verdim ki hatırlamıyorum bile :P almanyada daha geçen 70lik efe rakı aldım yanında 2 adet bardak hediyeli 12 euro verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Killer said: estonya 700 ml jager 13AYRO bu pazar döndüm budapeşte'den. wizzair'ın bagaj politikası nedeniyle sadce sırt çantasıyla gittim. o yüzden bi içki alamadım gezdiğim ülkelerden fakat 1 litrelik yeger 2 şat bardağı hediyeli 16.5 oyroya aldım atatürk freeshoptan ki bence gayet güzel fiyat. jack daniels 25 oyro idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar