escape Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Dworgian said: escape said: Öf be kalori kaynağı... sportmen adam tatlısı bulursan paylaş da yiyelim Sportmen adama ne tatlısı? Tatlı olarak yiyebileceği en büyük şey muz, elma, armut, üzüm falan. Biliyorum onu da ama her defasında çeçil peynirinin kalitelisini bulamazsın, babam dil peyniri ile yapmıştı, bu di'nin yaptığı gibi çöp duruyordu ama tadı on numaraydı. Kaymakla süper gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Dworgian said: Bu arada, escape çeçil peyniri demek istemiş. Dil peynirinden az farklı bişey o http://karsbali.net/index.php?icerik=12 Abi verdigin sayfada bile diyo ki; "Dil peyniri ile arasındaki farkın sadece tuz oranı olan karslıların ve erzurumluların sahiplendiği peynir çeşidi." "fakat dil peyniri mi çeçil peyniri mi hangisinin daha tuzlu olduğunu anlayamadım. affola" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Gercek peynir bu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Red said: deepweb'de mi ne bir hikaye çıkmamış mıydı feyk ya da doğru neyse eleman kızları alıp böyle kol bacak diş kesip zincirle asıyor canlı sex doll vs diye. okumuştum ben onu güzeldi ya. sipariş alıp satıyo sonra. Kakasını falan yaptırması mı lazımdı öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 di said: Abi verdigin sayfada bile diyo ki; "Dil peyniri ile arasındaki farkın sadece tuz oranı olan karslıların ve erzurumluların sahiplendiği peynir çeşidi." evet işte :) ben farklı bişey demedim ki. tuz oranı farkı varmış demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 escape said: Dworgian said: escape said: Öf be kalori kaynağı... sportmen adam tatlısı bulursan paylaş da yiyelim Sportmen adama ne tatlısı? Tatlı olarak yiyebileceği en büyük şey muz, elma, armut, üzüm falan. işte o zaman "kalori deposu" yorumu gereksiz abi. tatlı dediğin şey kalori, yağ ne kadar zararlı varsa içerio malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Fırında pek iyi olmaz ya künefe. Bakır tepsiye basıp ocağı açacaksınız ve durmadan çevirerek pişireceksiniz 2 tarafını da. Bu hafta Hatay'dan künefe peynirim geliyor taze, tuto patlatıcam yapınca size. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Somon said: valla ben her gün mangal yapıyorum üstüne spor yapıyorum 8 kilo verdim 2 ayda yemekten kesmeye gerek yok spor yapsanız yetiyor Mangal da et var zaten düdük, künefe mi yapiyorsun mangalda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 kjhsdkadhasjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Yok artık mangalda et mi yapıyorsunuz? Kafanız mı güzel? Mangalda patlıcan, biber közlenir, mısır pişirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Ha bu arada asıl künefe közde yapılır. Dsjklşl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 işin gerçeği her gün mangal yakınca et yapmıyor insan birincisi ay sonunu getiremiyorum ikincisi her gün her gün et bayıyor, daha ziyade közleme yumurta kumpir güveç kahve o tür şeyler yapıyoruz mesela son gidişimizde bir akşam güveçte mantar peynir bişiyler yaptık sabah kahvaltısında uzun güveçte sucuk yumurta yapatık mangalda güzeldi künefede yapılır pekala niye yapılmasın lol ps: gerçi mangal diyorumda barbekü duvarda olanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Somon said: her gün her gün et bayıyor, daha ziyade közleme yumurta kumpir güveç kahve o tür şeyler yapıyoruz DAFUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 http://img.yemektarifleri.com/photos/14394/45865809000000_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 pontipati said: Somon said: her gün her gün et bayıyor, daha ziyade közleme yumurta kumpir güveç kahve o tür şeyler yapıyoruz DAFUQ u wot m7+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar