patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Şubat 2012 de barcelonadan bir adet iphone 5 almıştık kız arkadaşıma, bir hafta içinde wi-fi sorun yaşadığını fark ettik ve pariste hazır dönmeden bir baktıralım dedik ve cihazı yenisi ile değiştirdiler. daha sonra sorun tekrarladı ve türkiyede de değiştirdik aleti bir de ama sorun hala devam ediyor ve şimdi sanırım tekrar değiştirmek zorunda kalıcaz. var mıdır bunun bir sınırı falan? upgrade falan teklif etmek istiyorum ama yapmıyor namussuzlar varsa emsali yurt dışı ile falan görüşeyim diyorum. daha fazla değiştirmek istemiyoruz artık. nedir bunun sınırı sanki 4 demişlerdi o zaman ama bilemedim şimdi. var mı başına gelen duyan bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kız arkadaşını değiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 onu da üst modelle değiştireceksem neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kız arkadaşına mailledim konu linkini, diplomat olsan kurtulamazsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 patiyide değiştirsek bir üst modeliyle falan o da güze olabilirmiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bu adamı sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Fistan said: kız arkadaşını değiştir bence patrickstar said: onu da üst modelle değiştireceksem neden olmasın. Ren said: kız arkadaşına mailledim konu linkini, diplomat olsan kurtulamazsın artık. patrickstar said: patiyide değiştirsek bir üst modeliyle falan o da güze olabilirmiş yalnız. http://i.imgur.com/qK50m4p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 oha adam deniz yıldızıymış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Deathblade ne yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Ben 2 diye biliyorum. Burda iphonedo diye bir adam 2 kere değiştirmiş üçüncüye no deriz demişler. Video 2:53 http://www.youtube.com/watch?v=UDfMeHqm2Iw#t=173 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Deathblade said: http://i.imgur.com/qK50m4p.jpg lan bu nasil bi crit, hemde atilla tastan dsgsdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 iallahın hakkı 3'dür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ürün faulty ise sonsuz sayıda değiştirmeleri gerekmiyor mu? bu nasıl tüketici hakkı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Öyle sınır mı olur lan lkasjdklasjd. adama çak hatalı ürünü 3 kere sora gg bb çek. Kan alırlar yurt dışında (gibi gelio) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar