Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ben 1. sini hala oynayabilmiş değilim, sadece 2. sini oynadım. Adventure olarak oyun vasat, bulmacalar çok basit, aksiyonsal kısımlar falan var ve bütün bunlar baya bir kolay. Benim adventure türü oyunlarda komplike şeylere kafam basmadığından rahat rahat oynayabildim, o yüzden güzel oldu. Oyunu oynatan unsur senaryo, senaryosu için oynanır. Ama interaktif film tadı yakalayabilirsiniz kurt adventure oyuncusuysanız. Senaryodan kurtarıyor kısacası, sırf loading ekranı için kurabilirim ayrıca geri öyle diyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JAX Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bu oyun sırf oyunda yönetilen karakterin çok tatlı olması sebebiyle bile oynanır. :) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 17:02 tarihinde, JAX tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 şu teknolojik gelişmeleri gördükçe aklıma bu oyun geliyor hep. iphone, google, beyin vs. geleceği görüpte yazmışlar resmen senaryosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hikayesi eziyor. zaten adventure sayilmaz grafikleri dönemine göre düşünülünce interaktif film gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://www.computerandvideogames.com/376296/dreamfall-the-longest-journey-sequel-announced/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 syberia 3 te çıksın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 pezemenk Ragnar 5 seneyi bosuna harcadi The Secret World ile sorsaydi ben derdim bosuna kasma hemen TLJ'ye geri don diye... essogluessek O linkde yazmiyor; Funcom hiyaragalari IP karsiliginda oyunun yapiminda para koklatmayip kazanclari kirisiriz demis, dolayisiyla adamlarin sadece pre-production icin butcesi varmis. kickstarter ile kalanini tamamlayacagiz diye aciklamalari var Ragnar'in... Kafana sicayim Ragnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 tlj çok iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar