Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i phone 6 plus VS note 4

chrome

Öne çıkan mesajlar

Afterdeep said:

Sayın İngilizce profesörleri hatamdan dolayı sizlerden çok özür dilerim. Ben her zaman Linuks yerine Linüks demeyi tercih ettim. Çeşitli kaynaklardan söylenişini kontrol edebilirsiniz. Bir zaman oturup İngilizce'de konuşuruz arzu ederseniz.

Hadi ben Linux'ü yazdım çok akıllısınız ders vermeye kalktınız da, sizin kendi dilinizi yazamıyor olmanız ne olacak?

Neyse çok uzatmayalım konu dağılmasın gereksiz, özelden yazabilirsiniz isterseniz, oradan gerektiği şekilde devam ederiz

Aaa kac yasindasin arkadasim? Yanlis bildigin bir seyi duzelttik diye tesekkur edecegine trip atmissin cocuk gibi. Hayir soyleyis tonumuz da gayet efendi. Ne garipsiniz yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Litminov said:

Yav hala azalarak bitmemişsiniz. Hala android çok kasıyor diyenler var.

Snapdragon 800 çipsetli nexus 5'im var ne kasma ne de yavaşlama var. Ha 1 gb ram, düşük rom ve mali40 gpu vari jb ve altı telefonları kastediyorsanız evet onlar kasar çünkü artık eskidi.

Bu iphone çok cici, çok hızlı, hiç kasmıyor diyenleri de ben hiç anlamıyorum. diğer kullanıcılar yalan söylüyor herhalde. Her uygulamadan, lagtan, şarjdan, hatalardan şikayetçi olan binlerce kullanıcı var.

Ayrıca ios 7, iphone 4'e gelmesine rağmen stabil çalışmıyor. aynı şekilde 4s'ler de bile stabil çalışmadığı oluyor. Bizzat kardeşimin 4s'inde test ettim.

Ben Android telefonları da severim Apple modellerini de ancak apple'da tek sevmediğim yanı ekran küçüklüğüydü şimdi o da çözüldü belki bir sonraki telefonum Apple olur ancak afterdeep'in de dediği nedenlerden dolayı Apple bana kalırsa daha çok casual kullanıcılara hitap ediyor. Pahalı olması ve reklamının çok iyi yapılması da bu kadar rağbet görmesinin başlıca nedenlerinden...

Zaten Ios 7'yle gelen yeni özelliklerin çoğu Android'te önceden vardı yine widgetlar da çok sonradan geldi.

Pardon da,

Tabii ki şikayetçi binlerce insan var. Hangi teknolojik üründe yok ki bu? Android den şikayetçi olan hiç mi yok yahu?

Öyle bir yazıyorsun ki, tüm apple ürünleri full şikayet, android günlük güneşlik.

Bu arada, kardeşinin 4s inde test ettiğin şeyi genel geçer kural gibi yansıtmazsan. Kafanda da öyle bir algı yaratmazsan iyi edersin.

bende 4 var, babamda ve annemde 4s var, kız arkadaşımda 4s var, işyerinde tonla arkadaşımda 4 ve 4s var, hepsinde de ios 7 var, hepsi de gayet stabil. hani senin 1 testine karşılık ben sana 50 örnek verebilirim.

Ama bu demek değildir ki ios 7 her alette stabil. Oluyor abi işte. random olarak patlıyor aletin işletim sistemi. teknolojik alet.

te allam :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca ilk gün 24 saatte 4 milyon sipariş alan bir ürün bu.

Satış rakamları da şu:

Total iPhones Sold Worldwide
This total includes all iPhone models (starting with the original up through the 5S and 5C)
June 2014: 500 million
Nov. 2013: 421 million
March 2011: 108 million
January 2011: 90 million
April 2010: 50 million
January 2010: 42.4 million
January 2009: 17.3 million
January 2008: 3.7 million

Bunda binlerce şikayet dediğin şey doğal yani oransal bakarsan
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen ya.

Ben asla şu konsepti anlamadım.

Android cinin iphone konusuna girip "android ftw" demesi
Apple cının android konusuna girip "apple ftw" demesi
BF/Cs:go cunun CoD konusuna girip "BF/CS:GO ftw" demesi
CoD cunun bf ciye demesi
Windows'cunun MAC cilere laf etmesi ve tersi

vs
vs

Yahu beğendiğinizi kullanın, giyin, için, oynayın. Diğer tarafı kötülemek için çaba göstermek niye
Sosyal ağlarda paylaş

Başkasının ne aldığı değil mesele, industry standart noktasına ulaşmış olduğunu gösteriyor şu rakamlar.
WP8 hatasına düşmüş bir insan olarak IOS'ta 3 sene önce çıkmış en popüler app'in WP8 çıktıktan 1.5 sene sonra tanıtılması falan gibi saçmalıklar söz konusu.
Zibilyor tane IOS exclusive app var milyonlarca kullanıcısı olan. IOS first noktasına hiç değinmiyorum bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Litminov said:

Yav hala azalarak bitmemişsiniz. Hala android çok kasıyor diyenler var.

Snapdragon 800 çipsetli nexus 5'im var ne kasma ne de yavaşlama var. Ha 1 gb ram, düşük rom ve mali40 gpu vari jb ve altı telefonları kastediyorsanız evet onlar kasar çünkü artık eskidi.

Bu iphone çok cici, çok hızlı, hiç kasmıyor diyenleri de ben hiç anlamıyorum. diğer kullanıcılar yalan söylüyor herhalde. Her uygulamadan, lagtan, şarjdan, hatalardan şikayetçi olan binlerce kullanıcı var.

Ayrıca ios 7, iphone 4'e gelmesine rağmen stabil çalışmıyor. aynı şekilde 4s'ler de bile stabil çalışmadığı oluyor. Bizzat kardeşimin 4s'inde test ettim.

Ben Android telefonları da severim Apple modellerini de ancak apple'da tek sevmediğim yanı ekran küçüklüğüydü şimdi o da çözüldü belki bir sonraki telefonum Apple olur ancak afterdeep'in de dediği nedenlerden dolayı Apple bana kalırsa daha çok casual kullanıcılara hitap ediyor. Pahalı olması ve reklamının çok iyi yapılması da bu kadar rağbet görmesinin başlıca nedenlerinden...

Zaten Ios 7'yle gelen yeni özelliklerin çoğu Android'te önceden vardı yine widgetlar da çok sonradan geldi.

Pardon da,

Tabii ki şikayetçi binlerce insan var. Hangi teknolojik üründe yok ki bu? Android den şikayetçi olan hiç mi yok yahu?

Öyle bir yazıyorsun ki, tüm apple ürünleri full şikayet, android günlük güneşlik.

Bu arada, kardeşinin 4s inde test ettiğin şeyi genel geçer kural gibi yansıtmazsan. Kafanda da öyle bir algı yaratmazsan iyi edersin.

bende 4 var, babamda ve annemde 4s var, kız arkadaşımda 4s var, işyerinde tonla arkadaşımda 4 ve 4s var, hepsinde de ios 7 var, hepsi de gayet stabil. hani senin 1 testine karşılık ben sana 50 örnek verebilirim.

Ama bu demek değildir ki ios 7 her alette stabil. Oluyor abi işte. random olarak patlıyor aletin işletim sistemi. teknolojik alet.

te allam :)

yazdıklarımı iyi oku ben iphone tü kaka çöp demedim. iphone'un da dediğin gibi diğer teknolojik ürünlerden farkı yok dedim. her telefon gibi sorunları var. android kasıyor, iphone çok stabil diyenler ve iphone'u yüceltenler için yazdım olumsuz yanlarını. sen ne kadar olumlu nokta bulursan bul bir o kadar olumsuz noktası da bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

Litminov said:

yazdıklarımı iyi oku ben iphone tü kaka çöp demedim. iphone'un da dediğin gibi diğer teknolojik ürünlerden farkı yok dedim. her telefon gibi sorunları var. android kasıyor, iphone çok stabil diyenler ve iphone'u yüceltenler için yazdım olumsuz yanlarını. sen ne kadar olumlu nokta bulursan bul bir o kadar olumsuz noktası da bulunur.

Yazdıklarını okumuştum halbuki.

Sana yazını nasıl algıladığımı ve sebeplerini yazayım =)

Android kasıyor diyenler, bende android vsvsvs var hiç kasmıyor. (sendeki android kasmıyor ise hepsi kasmıyor demek değildir ama öyle düşündüğünü zannetmiştim yazdığın cümleden, ama şimdiki cevabında daha net anladım kusura bakma)

Iphone kasmıyor diyenler, binlerce kullanıcı kasıyor diyor sorun var diyor (doğrudur, her teknolojik üründe sorun olur, genele bakmak lazım aslında, belki iphone da daha az sorun olması [öyle mi ölçmedik tabii] enduser ın genelde telefonu kurcalamayan basit kullanıcı olmasından kaynaklı olabilir.) (Burada da iphone kasıyor diyen tonla adam var yani kasıyor dedin zannetmiştim tabii yazının başına uyumlu giderek kendi kafamda)

ios 7 iphone4 lerde kasıyor çünkü kardeşimde denedik. (bütün yazdıklarını yukarıda yazdığım gibi okuyup anlayınca da şu yazı iyice komik gelmişti işte 1 tane iphone4 de ios7 deneyip kasınca "ok o zaman ios7 iphone4 lerde sorunlu" demek)

Aslında dönüp bakınca istendiği zaman istenilen ürüne bok atmak mümkün konu teknoloji olunca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...