DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 lord_gorthaur said: sony z ultra hepisini ezer laaa Experia Z3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Vulcan_Lionheart said: metal kasa olunca millet kaliteli oluyo zannediyo sorun o... mesela video da ki htc m8 olsaydı o da i6nin kaderini paylaşırdı eminim bundan.. sayın samsung lover bilmeden etmeden konuşmayalım di mi... http://www.youtube.com/watch?v=IROcoJeVfSI bak bakayım paylaşıyor mu aynı kaderi? samsungun kasası plastikler arasında da leş zaten hissiyatıyla kusura bakma slkdfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 DA2019 said: lord_gorthaur said: sony z ultra hepisini ezer laaa Experia Z3? bu telefon cucuk yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 PrudenT said: Vulcan_Lionheart said: metal kasa olunca millet kaliteli oluyo zannediyo sorun o... mesela video da ki htc m8 olsaydı o da i6nin kaderini paylaşırdı eminim bundan.. sayın samsung lover bilmeden etmeden konuşmayalım di mi... http://www.youtube.com/watch?v=IROcoJeVfSI bak bakayım paylaşıyor mu aynı kaderi? samsungun kasası plastikler arasında da leş zaten hissiyatıyla kusura bakma slkdfm Ulan ne para yapti it oglu it telefon parcalayarak be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 yok be abi tek parçalanan ip6 oldu zaten ahahah parçamadan yaptı parayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Tek elle Galaxy s5 den daha rahat, nerdeyse iPhone 6 seviyesinde bana phablet kullandirttigin Icin çok tesekkurler apple. 6 plus aldım ve ilk phablet denemesinde double tap home özelliği ile note serisini itip attığın Icin bravo. Onca sene büyük telefon yap ama düşüneme.. Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 parası yetmeyen ayföna saldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 yapsinlar da pil de koysunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ayfon 6plus phablet değil sadece buyuk ekranlı çirkin cerceveli bi smarhphone note serisi ile kıyaslanamaz s5 vs ile kıyaslanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Bende iPhone 6 var diye söylemiyorum ama alet akıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Ben kiyaslarim, herkes kiyaslar. Hadi herkesi gecelim de ben note 1,2 kullanan ve bilen biriyim. 6plus ciddi iyi. Pil derdim de yok. Double tap cok ama cok iyi. Fazla ince sadece.. Pahali ofc. 2015 de iphone 5, m8, s5 ve bunu kullandim. 6plus iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bu noktadan sonra note 4 artık kusursuza yakın olmuş bence ,boşuna kıyaslayıp durmayın elle tutulur hiçbir artısı yok i6'nın note 4 e karşı..ne kağıt üzerinde ne de elinizde..üstelik çok daha pahalı, tek artısı şu olabilir,b.k varmış gibi çok tutulduğu için belki marka değerinden ilerde değiştirmek için daha az zarar edersiniz o kadar.. byeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Bi artısı yok denmiş de şarjı iyi giden büyük ekran iphone > all. Talep - Arz olayı 6+. Samsunga gelince ilk defa dizayn olarak beğendim , gerisi aynı cacık samsung.. Software çöplüğü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 nexus one dan beri android kullaniyorum, plus a geciyorum resmen igrenc bir telefon bu note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Kanuni said: Ben kiyaslarim, herkes kiyaslar. Hadi herkesi gecelim de ben note 1,2 kullanan ve bilen biriyim. 6plus ciddi iyi. Pil derdim de yok. Double tap cok ama cok iyi. Fazla ince sadece.. Pahali ofc. 2015 de iphone 5, m8, s5 ve bunu kullandim. 6plus iyi baya. Yeni yıla çok hızlı bir giriş yapmışsın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Lan o ne !!? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 telefon dedigin ele gelecek diyorsan 6+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 An icin 26 saat standby ve 7 saat screen on time pil 33% de.. En iyi kullandigim aletlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 10 saat 22 dakika screen on time %5 pil.. rahatsiz alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 benim telefon sarjda iken bile sarjı azalıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Kanuni said: Ben kiyaslarim, herkes kiyaslar. Hadi herkesi gecelim de ben note 1,2 kullanan ve bilen biriyim. 6plus ciddi iyi. Pil derdim de yok. Double tap cok ama cok iyi. Fazla ince sadece.. Pahali ofc. 2015 de iphone 5, m8, s5 ve bunu kullandim. 6plus iyi baya. http://i.imgur.com/MG2wxiC.png m8, otomatik parlakık modunda wifi,3g açık normal kullanım.Büyük ihtimalle stand-by , 3+ gün gidiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 zerolemon master race reporting: http://i.imgur.com/52PvuZc.png http://i.imgur.com/meO4HxT.png bu sayılmaz tabi sdfkhsves. estimated da hep bozuk ha. gece uyuyup kalkınca 923 saat falan diyor. adapte olamadı telefon 9000mAh'a. şaka bi yana baya iyiymiş pil ömrü kanuni, güle güle kullan. 10.5 saat yani boru değil. kaç mAh'tı bu? benim g3 de aynı ekran boyunda 3200mAh, kendi bataryasıyla 8 çok zorlarsam 9 saat maksimum. tabi gidip anomaly falan oynarsan 4 saatte bitiyor, iphone'da da farklı olduğunu sanmıyorum zaten. bulunduğum ortamın parlaklığına bağlı. normal batarya ömrünü koyup "yaa iki gün gitti bak" demenin manası yok. m8 10 saat ekran süresini rüyasında göremez çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 senko said: benim telefon sarjda iken bile sarjı azalıyor artıkbu bende oluyor ya arabada sarja takinca adamin asabi bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 apple almıyorsam en büyük sebeplerinden birisi samsungdaki geri tuşunun olmayışı. diğer markalarda artık ekranın üstüne yerleştirdi bunu çok kötü olmuş. uygulama içindeki geri tuşları baya gecikmeye sebep oluyor. denedim alışayım diye ama yok. ayrıca apple ı sevmiyorum, her telefona ayrı şarj cihazı nedir lan bir kere? apple ın bu tarz dayatmalarını sevmiyorum yani. sony nin ekran kalitesinden dolayı kafadan elemiştim. htc nin fiyat/performans oranı değmez gözüküyor ama iyi aletleri var zannedersem. neyse bugün defalarca düşen s3 üm lcd sini çatlattı ve calışmıyor. note 4 almayı düşünüyorum gayet güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 2915 mah mis prudent. bu arada http://www.youtube.com/watch?v=oEnp2zsVm2U bahsettigim sey su.. apple in basarisi bunlarda yatiyor. samsunga sinir olmamak elde degil yani. yillardir iri telefon yap ama dusuneme. su hareket ve genel gesturelarla esek kadar aleti samsung galaxy s5 den daha rahat kullanabiliyorum. anca hardware kas samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar