stingbull Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 selam beyler tr de daha pahalı olan bir itemı amazon co uk ta daha ucuza buldum. Ordan alabilme şansım var mı? Aranızda mutlaka yurtdışından alışveriş yapmış olanlar vardır. İngiltereden shippingde sorun yaratıyorlar mı? Ya da gümrük olayları falan nasıl oluyor pek bir bilgim yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim. Alacağım ürün bu arada kulaklık, elektronik oluyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 genelde itemlar amazon.de'de daha ucuz oluyor fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Check out yaparken en sonda gbp yerine başka kur seçebiliyorsu. Çapraz kur yapıyor. Fotoğraf makinem için filitre aldıydım 183 tl yerine eur çevirerek 138 tlye getittirdim Paket fazla büyük değil ise ve TL karşılığı 75 EUR dan az ise takılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 uk,de ürün fark ediyor mu ? ben birşey alırken hep .com'dan bakıyorum de,uk'ye bakmak aklıma gelmemişti yani aynı kapıya cıkar diye düşündüm tr'ye gönderilen bir üründe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 işe .com/.de bazı ürünleri TR göndermiyor. co.uk benim her 2 siteden alamadığım ürünü yolladı vallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 lord_gorthaur said: Check out yaparken en sonda gbp yerine başka kur seçebiliyorsu. Çapraz kur yapıyor. Fotoğraf makinem için filitre aldıydım 183 tl yerine eur çevirerek 138 tlye getittirdim Paket fazla büyük değil ise ve TL karşılığı 75 EUR dan az ise takılmaz Daha en başta deliver to this adress dediğimde bu hatayı veriyor. "Sorry, this item can't be sent to your selected address." TR yi kabul etmiyor direk galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 her seyi yollamiyor amazon evet genelde urunden urune degisiyor. misal konsol alamazsin ama oyun alabilirsin vb. vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 gg o zaman elektronik yollamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 uk en son baktığımda hala tr'ye göndermiyordu çoğu şeyi, us hiç göndermiyor zaten. ama amazon affiliated sitelere bak ürünün sayfasındaki, onların çoğu gönderir benzer fiyatlara. elektronik bütün ihtimalle yollanmaz gerçi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 2 kez alışveriş yaptım amazon.co.uk'dan.bir sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 alışveriş yaptın da ne aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 çekiç ve bayrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Sam said: us hiç göndermiyor zaten. wut ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben en son baktığımda göndermiyordu disk formatındaki şeyleri buraya, değiştiyse iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 o değilde gittigidiyoru ebay satın almış bütün kolpa itemleri kaldırmışlar herşey orjinal hesapta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 gittigidiyor mantığında olduğundan satıcılar farklı sonuçta hep. bazı kişiler tr'ye de yolluyo bazıları yollamıyo. satan kişi ile alakalı yani. dijital kitap, kindle gibi direkt amazonun sattığı şeyler dışındaki çoğu ürün için geçerli bu. aynı ürünü bi kişi yollar bi kişi yollamaz. sepete ekle aynı üründen 10 tane checkout kısmında yollayan biri dışında kalanları sil gitsin. tek tek arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Fransuxa said: o değilde gittigidiyoru ebay satın almış bütün kolpa itemleri kaldırmışlar herşey orjinal hesapta sdf 5 sene önce falan aldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar