Allure- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 kesin ölürüm ben haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 olm çok pis dönemde gidiyonuz. suriye olayları ilk başladığı dönemde bizim taburu bi gün içinde taşımışlar sınıra te izmitten, yolda firar edenler falan olmuş. 2-3 asker kalmış onlarda hava değişiminden falan dönenler... tayyip barraktan bascak sizi, sonra haritada siyah alana sağ tıklayıp salcak çayıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Ben Urfa - Siverek'te askerdeydim Suriye olayları başladığında. Ceylanpınar'a en yakın topçu birliği bizdik. Terhise 3 hafta kala, kişi başına maske + ceset torbası gelmişti. Psikolojik travma geçirdi herkes. Kolay gelsin şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Her gün CNN'de Putin Reis'in ABD'a karşı atarlanması bekliyorduk. Geri çekilme olsun diye. Nitekim bir halt olmadı da. http://www.rasteng.com/wp-content/uploads/2013/12/ba%C5%9F-Putin.jpg edit: Ama bu sefer Putin Reis yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Deathblade said: Terhise 3 hafta kala, kişi başına maske + ceset torbası gelmişti. . hay emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Harir said: Evet. Bedellinin beklendiği şu günlerde var mı başka giden sdf lan sen büyüdün de askere mi gidiyosun pis cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bu yds botu alıp mı gidiyoruz askere, yoksa orada satılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 askerde bot mu satılır lan sdfnjbsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bizim kantinde satılıyodu bot acemiliktede ustalıktada. bide ceset torbası bütün bölüklerin envanterinde olan bişey, öyle çok moral bozmaya gerek yok :) piyadelerde ceset toplama çadırı da standart donanım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 @certhas bizim acemi birliğinde satılıyordu geçen kasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Bizim kantinde vardı bot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 e-devlet şifrenizi alın la bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ya olm nereye gideceğimiz yarın mı belli oluyor 27sinde mi ? Bana bankoda işlemlerimi yapan dayı 27sinde e-devletten bakarsın dedi arkadaşlar da yarın açıklancak diyor ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bu gece belli olur mu yoksa yatıyım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Size neresi cikmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 said: Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır. henüz bir şey gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 sabah 11de belli oluyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 meh o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yarın ofiste öğrenmem çok enteresan olacak ama uyuyamıyorum ya, şaraba mı girsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ben bayağı rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Ne baydım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ulan uzun dönem çıkmasa bari sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 geliyor valla sistem patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Sana çanakkale çıkacak lan hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 yok ya geldiğinden değil, herkes 11'de abanmaya başladı ondan. 12'den sonra diyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar