Harir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 atarsa 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Adam mı öldürdünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 aynen benim de bitti. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 335 KD olaraktan hayırlı tezkereler diyorum, aramıza hoşgeldiniz. Asıl şimdi görceksiniz gününüzü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 hayırlı olsun alt devreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ulan benim daha 41 gün var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 blackice bişey kalmamış. yatış dönemine girmişsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 yatış hiç yok abi sosyal tesisteyim ben gazino işletmesindeyim restoran pide salonu falan. son hafta görevden düşersem iyi. elime silah almadan takım elbiseyle yedim askerliği ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 torun bana bi turuncu kola çöz ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ahasdg sarı diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Black-ice said: ulan benim daha 41 gün var. Komutanı mı öldürdün lan oha 41 gün ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hacı 127 gün geçirmişim 50den sonra kafam o kadar rahatladı ki hiç koymaz. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Pazartesi 12de internete girebiliyorsan işin rahat zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 yok lan restorant bi pazartesi kapalı biz de o yüzden sadece pazartesileri çarşıya çıkabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Öf hiç geçmez şimdi zaman, ıyy 2 ay önce hala askerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Karnın iyi doyuyordur ama şimdi pideler kebaplar falan. Çakaaalll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Black-ice said: hacı 127 gün geçirmişim 50den sonra kafam o kadar rahatladı ki hiç koymaz. :d 443 gün geçirdikten sonra o son yedi gün var o yedi gün.. ömrü hayatımın yedi yılına bederdir o yedi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ben de istinyede 2 gün uzun dönem yaptıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar