SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Yemin töreninde fln "yavrularınız bizim de evlatlarımız gözünüz arkada kalmasın" diye caz yapmak güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Şu "peygamber ocağı" lafını hiç anlamıyorum ben. Bildiğim kadarıyla peygamber İslam öncesi zaten asker değilmiş, çobanlık yapıyormuş. Sonrasında İslam'ı yaymak için evet savaşlarda yer alıp bizzat da çarpışmış da orada da belirgin özelliği askerlik değil zaten dini ve politik liderlik, bu vasıfla ordunun başında. Neye dayanarak peygamber ocağı demişler, kökeni sebebi nedir acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 asakir-i mansure-i muhammediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Hah, tarih derslerinden kalma bir isim, hatırladım şimdi. Evet oradan bağlantı kurmuş olabilirler, de çok uzak geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 askere gidin lan tabi, biz çektik sizde çekin sdlfşsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 3 haftadan az kaldı lan ilk grup çıkarsa. vay anasını bi gün bu dönem topiğine bakacağım aklıma gelmezse güncelde görür de bakmazdım bile asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 357. dönem, fakir dönemi olarak geçiyor galiba. Bedelli alamayanların gittiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Lan hakkaten onu hiç düşünmedim ben bak Abiii aklınız varsa bu dönem gitmeyin. Normalden az kısa dönem = Çok çok daha fazla nöbet, iş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 korkutmayın lan adamı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Normalden az kısa dönem daha iyidir, kıymete binersin rahat iş alırsın. Çok fazla kısa dönem olunca elini sallasan k.d.'ye çarpıyor diye önemini yitirir, nöbeti möbeti kilitlerler, hepsini çavuş yapamazlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ben kendi gurubum içinde tek kısa dönemdim. benden önceki kısa dönem çocuk "kurye ol yoksa gg" dediydi. kurye oldurttu beni rahat ettim. kurye; 1) genelde nöbet tutmazdım yeterli eleman varsa 2) haftada 5 gün sivil kıyafet evrak dağıtmaya çıkardım (iş 11 de biterdi, 17 ye kadar free zaman) (yer antalya sadkljsa) 3) dışarı ben çıktığım ve mektupları getirdiğim (sevgiliden geliosa özel aradan dereden), ihtiyaçları aldığım, iddia yatırdığım için uzun dönemlerle aram iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Adam askerlik yapmamış, kafa dinleyip tatil yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 sdkl azıcık öyle oldu evet. ama böyle güzel güzel gezen insanların arasından 5 de ayrılıp koğuşa dönmek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Rewendor said: Normalden az kısa dönem daha iyidir, kıymete binersin rahat iş alırsın. Çok fazla kısa dönem olunca elini sallasan k.d.'ye çarpıyor diye önemini yitirir, nöbeti möbeti kilitlerler, hepsini çavuş yapamazlar falan. Valla hocam birileri tutacak o nöbetleri, adam yoksa ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Az kısa dönem korkunç konuscak adam kitligindan uzmanlarla takiliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 abi benim beynimi nasıl yıkadılardıysa (uzun dönemler), böyle dini bütün, namazında niyazında abiler fln da vardı, ayrıldığım sevgilimle barıştırdılar fln saçma sapan sadjkaslkd. "iyi kızmış bak seni hala arıo" fln die. o arada antalya'da tanıştıklarım patladı tabii. ha ne mi oldu, askerden dönünce 1 hafta sonra yine ayrıldım uzun dönem etkisi geçince =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Bugun askerden geleli tam üç sene oldu hala yataktan kalkınca ilk isim oradakilere ana avrat sovmek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Black-ice said: 3 haftadan az kaldı lan ilk grup çıkarsa. vay anasını bi gün bu dönem topiğine bakacağım aklıma gelmezse güncelde görür de bakmazdım bile asdf Devrem naabiyon devrem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 gün sayıyom ne yapacam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Aynen sdf. Neresi çıkcak acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 23ü sabahı açıklanıo di mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Asal'a baktım şimdi duyuru varmış; SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLER, SEVK EDİLECEKLERİ SINIF VE EĞİTİM MERKEZLERİ İLE HANGİ GRUPTA SİLAHALTINA ALINACAKLARINI 20 OCAK 2015 TARİHİNDEN İTİBAREN ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIKLARI İLE e-DEVLET ÜZERİNDEN ÖĞRENEBİLECEKLERDİR. 20 ocakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 abi feysbukta bi gruba girdim orada kavgası dönüo hangi gün diye o 20 uzunlar için fln mıydı neydi başka bişey diyolardı ama tam bilemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Asal'da bi ayrım yapmamış. Öyle birşey olsa yazardı. Her şeyi ayrı ayrı yazıyorlar çünkü. Tarihi erkene almışlardır. Zaten hepimizin nereye gideceği bellidir abi. Şu an toırpil işlemleri için ayrılan vakitteyiz bence. Mesela senin şu an kütahyadır gideceğin yer ama yarın bi paşa torunu girer araya, hop yüksekovaya hoşgeldin dersin. fgdhjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 birinize izmir foça komando fln çıkarsa unutturmayın da güleyim sadjaldkjasl önce bir "izmir" mutluluğu, ardından gelen "komando" hüsranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar