kovboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yatak ve ortak kullanım banyo dolmuş durağıda yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bende kalman için 100 tl veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 gey forumu uyelerinemi totoyu emanet edeceksin? Para falan istemem gel canims falan diyo adamlar hala uyanamadin sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yaptım rezervasyonu abi hepinize çok teşekkürler. görgüsüzlük etmedim. ya da ettiysem de özür dilerim. bilmiyorum. bokumu yiyin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bokunu yemek için 100 tl, ama ankaradayken sıçıp istanbula yollamanı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 chrome said: yaptım rezervasyonu abi hepinize çok teşekkürler. görgüsüzlük etmedim. ya da ettiysem de özür dilerim. bilmiyorum. bokumu yiyin ama. Otelin adını ver lan gaza geldik bi kere s...z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 chrome said: bir gece ankarada kalmam gerekiyor. gazi üniversitesinde bir işim var 13ünde. 12 sinde geleceğim gece kalacağım sadece. 100 tl çalışır. lan aptal aptal başlık açıyosun gel bende kal ne oteli ne parası. niye mesaj atmadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ulen ne acımasız ortam oldu bura be. Kötü niyeti yok adamın belli, linç ettiniz adamı. Ha bir de tanımasanız diycem, mahallemizin genç mühendisi krom yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ne salak adamlarsınız amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Akhlaur said: Abi eskişehire işin düşerse akşam karnımızı doyur yeter. Aga biz açız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 İlla öğrenciye yardım edicem 100 tl vereyim diyorsan pm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Kankürt yatağımın çarşafını bile deiştirirdim yastık kılıfını bile deiştirirdim 100Gold lan 2 aylık elektrik su gaz+ 1 kira + 1 ay aidat ödemem lazım Kyknın verdiği 300TL var suanda cebimde sadece xD Hatta mercimek yemeği / Pilav / Barbunya, Sabah kahvaltısı bile hazırlardım sana lan! Bimden yeni aldım peynir zeytin felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar