sostizm Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Bu ne beee. Kızın da dövmeleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 moriarty said: ObuzHapsever said: ABİ YILDO DÜNYANIN EN SÜPER ADAMLARINDAN BİRİYDİ YA AHHAHAHA abi yılda sakaryada , gittik ziyaret filan ettik zamanında evinde.. acaip bir adam ya , dünya iyisi bişey.. voleybolcu olduğunu biliyormuydunuz profesyonel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 abi beni yıldoyla tanıştır dile benden ne dilersen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1010702_10151784798623420_1538541201_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 napıcan abi yıldoyla yavsak yavsak konusuyordu kanallara cıkıp bel altı seviyesizlikler, kalitesiz espriler falan tv ye çıkarıp çoluk çocugu eglendirip ahlakını bozmaktan baska bi halta yaramıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 fistan seni koparırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 hangi ahlak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 suBzer0 said: moriarty said: ObuzHapsever said: ABİ YILDO DÜNYANIN EN SÜPER ADAMLARINDAN BİRİYDİ YA AHHAHAHA abi yılda sakaryada , gittik ziyaret filan ettik zamanında evinde.. acaip bir adam ya , dünya iyisi bişey.. voleybolcu olduğunu biliyormuydunuz profesyonel? "Spor hayatı[değiştir | kaynağı değiştir] Spor hayatında ilk defa 1962 yılında gençler Türkiye 400 metre engelli rekorunu kırarak adını duyurdu. 1965 yılında lisede voleybol oynarken Boluspor'a futbolcu olarak transfer oldu. 1967 yılında futbol oynarken tekrar voleybola dönen Yıldo, Galatasaray Spor Kulübü'nün voleybol takımında oynadı. "Yıldo" lakabı ilk defa arkadaşı millî voleybolcu Yavuz Işılay tarafından Galatasaray voleybol takımında oynarken takıldı. Daha sonra yeniden futbola dönen Yıldo, Şekerspor, Galatasaray, İstanbulspor, Sarıyer, Şekerspor ve Gaziantepspor'da futbol oynadı." abi adam asıl eski futbolcu galatasaray'da falan oynamışlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 CthuLhu said: http://i.imgur.com/jQsDH0J.jpg iyi de ne olmuş anlamadım ben ya kafama takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 suBzer0 said: moriarty said: ObuzHapsever said: ABİ YILDO DÜNYANIN EN SÜPER ADAMLARINDAN BİRİYDİ YA AHHAHAHA abi yılda sakaryada , gittik ziyaret filan ettik zamanında evinde.. acaip bir adam ya , dünya iyisi bişey.. voleybolcu olduğunu biliyormuydunuz profesyonel? ben de 2007 2008 mi hatırlamıyorum tanışmıştım hatta o gelip masaya oturup sohbet etmişti , güldürmüştü bol bol o televizyondaki gibi yavşak değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Haha çok komik göt dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=efN8lXWrgDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 -ing takılı olan kavga jargonu olmuş tam. E peki abi kahretsin nerede? Ben mi göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 "In White House news, a man dressed in Pokemon garb jumped the north lawn fence." http://pbs.twimg.com/media/BxScWODIIAAvxZu.jpg - http://pbs.twimg.com/media/BxSNRBkCMAAsk2l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 şu durum bizde olsa, beylik tabancası ve mavi gömlekleriyle polisler adamın üstünde selfie çekerdi... o kadar lakayt bir ülkeyiz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 bugünlük başkası adına utanma kotamı da doldurdum çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 çalı süpürgesi gibi yerleri süpürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 siyah kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 hayır kötü değil... çok kötü be abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Emine'yle Michelle'nin yüzleri değişse çogzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 bence obamayla eminenin yüzleri değişelim sdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 arkadaki perdenin rengi elbiseden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 O elbiseyle bütün sokağı süpür, sonra üzerine ayak bastırmadığın seccadenin üzerinde namaz kıl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar