Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread

quixef

Öne çıkan mesajlar

abi askerden önce it gibi korkardım örümcekten. bildiin fobim vardı ya. askerliği börtü böceğin çok olduğu doğal ortamda yaptım.
ahanda caps deki gibi örümcekler kolumda, bacağımda geziyorlardı. arkadaş olmuştum bi kaç tanesi ile. alıştım belli bi zaman sonra o yüzden çaresizlikten insan korkularını bile yeniyor.
önceden olsa ekrana tekme attıydım şimdi iyiymiş diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Biyik said:

500 sene önce bağdat, şam kültür merkeziydi avrupa belli sancılar çekiyordu, bundan 100-200 yıl sonra ne olacağı belli mi?

tamam avrupa'da çağdaş kapitalizmin çok iyi bir örgütlenmesi var ama dünyanın geri kalanı için etik sorumluluklarını yerine getiriyorlar mı? yoksa başka ülkelerin baş aşağı gitmesi mi onları tepede tutuyor?

Az çok belli. 500 sene önce dünyada iletişim yoktu, Şam'daki Bağdat'taki, İstanbul'daki adam batıda ne oluyor bilmiyordu, adamlar kendi içlerine kapanıp çağ atladılar. Şimdi sen burada iki vidayı sıkmaya çalışsan hemen duyup alıyorlar elinden, aman gelişip onlara rakip olma diye.

tam olarak doğru değil, belki köylünün haberi yoktu olup bitenden, şimdi olduğu gibi ama haber almak isteyen için kabaca iskender zamanında beri büyük ölçüde kalktı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...