pontipati Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 beddua etmiş bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 gerçek örümcekten korkmaya bişi denmez de fotodan korkmak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 gerçeklik dediğin de algılarımızdan ibaret değil mi? :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 korkmayanlar karşılarında görse kaç uzuvlarından beraber katı sıvı fışkırtmaya başlarlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 abi askerden önce it gibi korkardım örümcekten. bildiin fobim vardı ya. askerliği börtü böceğin çok olduğu doğal ortamda yaptım. ahanda caps deki gibi örümcekler kolumda, bacağımda geziyorlardı. arkadaş olmuştum bi kaç tanesi ile. alıştım belli bi zaman sonra o yüzden çaresizlikten insan korkularını bile yeniyor. önceden olsa ekrana tekme attıydım şimdi iyiymiş diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 resmini görünce etkilemiyor da masamda tırnak kadar örümcek görsem odadan kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 abi ben vuruyorum terliği daha hiç tereddüt etmedim. ha terliği vururum ölmez, pcyi kucaklar çıkar giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Terlikle bi karışlık kertenkele öldürmüşlüğüm var valla, terlik çok etkili bir silah. Normalleri sorun değil hatta faydalılar böceksinek yakalıyorlar. Ama şu boyuttaki örümcekten herkes tırsar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ne istedin kertenkeleden yahu? kedi köpek öldürene küfür edersiniz, kertenkele öldürmüş onunla övünüyorsun. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 kertenkeleler gariban yav niye kıydın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Bi anlık bir karardı ve karanlıktı napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Pic Thread. de sayfalarca muhabbet nedir arkadaş yeter ya ? http://epicpix.com/wp-content/uploads/2014/10/ff_1670.jpg Bonus http://111.imagebam.com/download/7YNFaNWgoLvJ1YlqMY8G8Q/35836/358350077/is1016%20%285%29.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 www.livescience.com Buyuk ilgi ustune article ve geri kalan fotolar nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Şükrü görürse Forgivera yancı yapar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 bunların göz kısmı veya kafa kısmı orası nedir bilmiyorum hem bana etli vajinaları andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 irina çok iri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 baldırları da çok kaslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 böyle çıtır gözüktüklerine bakmayın ya, tutunca etli etli baya. hafif sıkınca çok hareket etmiyorlar. arsenik kokan şeftali sıkmak gibi düşünün. yada düşünmeyin banane ark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 -manken resmi hakkında yorum- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 nick pic uyumu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Bright said: www.livescience.com Buyuk ilgi ustune article ve geri kalan fotolar nihahaha babayın ölmüşlerini sikeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Rewendor said: Biyik said: 500 sene önce bağdat, şam kültür merkeziydi avrupa belli sancılar çekiyordu, bundan 100-200 yıl sonra ne olacağı belli mi? tamam avrupa'da çağdaş kapitalizmin çok iyi bir örgütlenmesi var ama dünyanın geri kalanı için etik sorumluluklarını yerine getiriyorlar mı? yoksa başka ülkelerin baş aşağı gitmesi mi onları tepede tutuyor? Az çok belli. 500 sene önce dünyada iletişim yoktu, Şam'daki Bağdat'taki, İstanbul'daki adam batıda ne oluyor bilmiyordu, adamlar kendi içlerine kapanıp çağ atladılar. Şimdi sen burada iki vidayı sıkmaya çalışsan hemen duyup alıyorlar elinden, aman gelişip onlara rakip olma diye. tam olarak doğru değil, belki köylünün haberi yoktu olup bitenden, şimdi olduğu gibi ama haber almak isteyen için kabaca iskender zamanında beri büyük ölçüde kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 aynen herzaman bi iletişim hatta etkileşim vardı. modern insan, geçmişte çok ilkel yaşanıyordu sanıyor, ama bir çok şey daha basit formundan evrilerek geldi günümüze. sanayi devrimi vs yaygınlaşmasını sagladı, sınıflar oluşturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 http://i.imgur.com/bMQMKGn.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar