pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 selam, sigara tütünü alcam biraz, aroma katmak için neler kullanabilirim? B)- p.s: evet her kuş tamam, bi leylek eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hidrojen sülfür kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 nispeten bayagi gencken aromalandirmak adina rakiya saraba viskiye filan yatirir kurutur icerdik..ha ne tad aldigimi hatirlamiyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kuru portakal gibi şeyler vardı aklımda aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 puro tütünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 caya kahveye filan olur onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bir tanıdığım vanilya katıyordu. ama tozunu mu nesini katıyordu bilmiyorum. güzel kokuyodu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 esrarla karıştır güzel aromalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Aromalı tütünler var. Al harman et normal kullandığın tütünle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 cpt black tütünü vs. karıştırmak istemiyorum, kendim yapayım o tadı istiyorum hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Hmm aromalı suda tütünü bekletip kurutmak gerekir sanırım. Ancak önceden kurutulmuş tütün tekrar ıslatılıp kurutulursa ne olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 simdi geldi aklima elektronik sigaralarda deli gibi aroma kartusu vardi..likit diye geciyor ..orada istemedigin kadar cesit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 http://www.thehookah.com/starbuzz-shisha-100g.html böyle birşey buldum. mentollü, çilekli, kavunlu herşey var ama acaba gümrükten geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 geçemeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hafif nemli tütünün içine vanilya paketini boşalt, iyice bir karıştır, bir gün kadar bekle. al sana vanilya aromalı tütün. başka tozlarla denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi o nargile tutunu..shisha diye gecen..ha ama likitlerden daha ucuz olur..olmadi nargile kafelerden al dene azicik seversen devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 quuq said: hafif nemli tütünün içine vanilya paketini boşalt, iyice bir karıştır, bir gün kadar bekle. al sana vanilya aromalı tütün. başka tozlarla denemedim. zehirlenmeyek sdf ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 quuq said: hafif nemli tütünün içine vanilya paketini boşalt, iyice bir karıştır, bir gün kadar bekle. al sana vanilya aromalı tütün. başka tozlarla denemedim. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sağolun beyler yarın deneyeyim bişeyler B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 asker de çok içtim abi. farklı şeyler yapanlar da vardı ama en iyisi vanilyalı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bi kutu kakao aliyosun, paketin icine bosalt, 1 gun kadar bekle, al sana kakao aromali tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bi avuc karanfil alip ez, paketin icine at 1 gun kadar bekle, al sana djarum black. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 tütün yaşken yapılması makbuldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 kuru tütünün üzerine işe 1 gün beklet al sana sidik aromalı tütün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Direk şunu sallamaya gelmiştim DoruK said: bi kutu kakao aliyosun, paketin icine bosalt, 1 gun kadar bekle, al sana kakao aromali tutun. Gerçek miymiş aslşdkasş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar