Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Y.lisans bitmeden diğerine başlasak askerlik ekstradan ertelenir mi?


Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

4 senedir bitirmediğim yüksek lisansımı bitirmeden başka bir mastera geçmeye karar verdim, okula falan da kaydoldum eylülde başlıyorum. İlk yüksek lisansım erteleteceği kadar erteletmişti zaten askerliğimi, şu dakkadan sonra da bir işim olmaz o okulla. Acilen o okuldan kaydımı sildireyim mi yoksa öyle dursa da bir götürüsü olmaz mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uk said:

Silmeden yaparsan askeriyeden okula cevap dönüyor bu adamı başka bir yer tecil ettirdi siz ettiremezsiniz diye


Şimdi olay şu ki benim yüksek lisans 4 sene olduğu için okulun 6 dönemlik olan erteletme hakkı normalde geçen sene bitti. Ama 4 sene içerisinde dönem dondurmalarım olduğu için ben okuldan 6 sene faydalanmamışım gibi oldu ve kayıt dondurma başına 6 ay daha ertelettiler askerliğimi. Şu an önümüzdeki Mart'a kadar ertelenmiş durumda.

Yurtdışında olan yeni okulumun askerlik erteletme işlemlerini yapabilmem için önce oraya gidebilmem gerekiyor, peki ben şimdi kaydımı 1. okuldan sildirirsem ve onlar askeriyeye "Bu öğrenci ile ilişkimiz kalmamıştır" diye haber gönderip mevcut erteletmem geçersiz sayılırsa ve ben yeni okuluma gitmeye çalışırken havaalanında "kaçaksın sen kardeşim" derlerse falan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...