Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 4 senedir bitirmediğim yüksek lisansımı bitirmeden başka bir mastera geçmeye karar verdim, okula falan da kaydoldum eylülde başlıyorum. İlk yüksek lisansım erteleteceği kadar erteletmişti zaten askerliğimi, şu dakkadan sonra da bir işim olmaz o okulla. Acilen o okuldan kaydımı sildireyim mi yoksa öyle dursa da bir götürüsü olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Kaydını sildirip yenisine başlarsan erteleniyor (35 yaşına kadar abuse edilebilir bir bug). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Sildirmeden başlarsam ertelemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Niye kendini riske atmak için kasıyosun ki? Sildir gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Silmeden yaparsan askeriyeden okula cevap dönüyor bu adamı başka bir yer tecil ettirdi siz ettiremezsiniz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 oha oyle bug mu olur? teyit isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hahahaha başlıktaki çaresizlik kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bizim bir arkadş var o hem istanbul ünv hem boğaziçinde master öğrencisi...ikinci maste boun onu da askerlikten yırtmak için yapıyorum demişti...bilemeyecem..işe yarıyor gibiyidi..(= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 3 kere yapmayı başarırsan lisans bükücü oluyorsun, sonra ver elini hogwarts, sonrasında yüzüğü ateş dağına atıp seriyi bitiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 oha çok iyi bug sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Daha yeni arkadaşım masterı 2. senesinde bırakıp mba'ye başladı. Tekrar tecil ettirdi onun için. 35 yaşına kadar da kaçabiliyosun bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Bir sonraki dönem ales sınavı ALES SINAVINA REKOR BAŞVURU! GENÇLER ALESİ YIKTI GEÇİRDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Hadi canım ben hiç öyle 35 yaşına kadar erteleme olayını duymadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 yusuf yusuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 uk said: Silmeden yaparsan askeriyeden okula cevap dönüyor bu adamı başka bir yer tecil ettirdi siz ettiremezsiniz diye Şimdi olay şu ki benim yüksek lisans 4 sene olduğu için okulun 6 dönemlik olan erteletme hakkı normalde geçen sene bitti. Ama 4 sene içerisinde dönem dondurmalarım olduğu için ben okuldan 6 sene faydalanmamışım gibi oldu ve kayıt dondurma başına 6 ay daha ertelettiler askerliğimi. Şu an önümüzdeki Mart'a kadar ertelenmiş durumda. Yurtdışında olan yeni okulumun askerlik erteletme işlemlerini yapabilmem için önce oraya gidebilmem gerekiyor, peki ben şimdi kaydımı 1. okuldan sildirirsem ve onlar askeriyeye "Bu öğrenci ile ilişkimiz kalmamıştır" diye haber gönderip mevcut erteletmem geçersiz sayılırsa ve ben yeni okuluma gitmeye çalışırken havaalanında "kaçaksın sen kardeşim" derlerse falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar