Catze Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Çok sessiz, sakin bir semtte oturuyoruz, çevremiz hep müstakil bahçeli ev. Günün herhangi bir saatinde dışarı çıksanız duyacağınız tek ses kuş sesi, rüzgar, ağaçların rüzgarda hareketi. Ama dangalak memurun teki, bahçeli triplex villa yapıp içinde bir gün oturamadan tayini çıkmış, evi de gidip kuran kursuna kiraya vermiş. Ev sahibini tanımıyoruz, şimdi gündüz her saat bağırarak arapça bişiler okuyan, oyun oynarken bağıran, canı sıkılınca ezan okuyan çocuk gürültüsünden durulmuyor. Bir de çocuklar yetmezmiş gibi başlarındaki itoğluit hayvan gibi bağırıyor random saatlerde çocuklara. Polisi aradım biz birşey yapamayız imza toplayın belli sayıya erişince gelin şikayette bulunun diyorlar. Belli bir sayıya erişmesinin mümkünatı yok zira adamlara yakın 3 bilemedin 4 ev var. Anneme gidelim biz şikayet edelim diyorum, kuran kursu şikayet edip fişlenelim mi bir de olmaz diyor. Var mı başına böyle birşey gelen, ne yapabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 paralel diye isimsiz bir ihbarda bulunun..icerde gizli toplantilar filan diye..onlar halleder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 yalıtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ayakkabıları çöpe atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 cami yakınında oturanlar napsın her sene 1 ay boyunca akşam 10dan 11 hatta 12ye kadar sohbet yapılan camiler var ve hoparlör sesi DIŞARI veriliyor. yapabileceğin pek bişey yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ahaha kuran okunuyorsa yapacak hicbirseyin yok. gg normk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 küçükken evin çatısına çıkıp kimseye görünmeden çevredeki evlerin camlarına yumurta atardık. 2 tane komşu terketti evlerini onun yüzünden bunlarda işe yarar mı acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hic bisey yapamazsin yeni turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Burada amk camisinin sesini actilar ezana kita eklediler , bangir bangir yardiriyolar. Imam da okumuyo artik tek yaptigi sey tusa basmak, ne salak bi is oldu cikti bu islamcilik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Fistan said: hic bisey yapamazsin yeni turkiye ne yazik ki dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 selam yakışıklı, başını kestirmek istemezsin değil mi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 molotof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kapılarına zehirli maklube bırak, gerisini maklube halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 yaz bitsin kuran kursu bosalınca sesler azalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Ben kız kuran kursunu bombalayacaktım bu yüzden. Sonra taşındım kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Aynen kundaklayın. Herkes içerdeyken özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Tuvalete gidip şıçamıyoruz devamlı bağıra çağıra kuran okuyorlar diye şikayet et. Seslerini kısarlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Laorx said: kapılarına zehirli maklube bırak, gerisini maklube halleder. kapılarına alevi yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ezan sesinden rahatsız oluyorum nereye şikayet edebilirim diye topic açılmışmıydı forumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bi şekilde ev sahibine ulaş, evin mına koyuyorlar haberiniz olsun de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ben böyle bişi hatırlıyorum birisinin karşı komşusu sürekli mukabele falan yapıyo diye ağlıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ev sahibi normal kiracıdan alacağının 3 katı kira alıyordur, evi yıksalar umrunda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 calvaria said: ev sahibi normal kiracıdan alacağının 3 katı kira alıyordur, evi yıksalar umrunda olmaz. yok genelde para filan vermiyorlar..allah rizasi icin yada hizmete hizmet icin gonullerinden kopuyor. once abiler ablalar nabiz yokluyor iste kuran kursu yapacagiz yada yurt olacak diye 10 000 20 000 kira diye aciyorlar sen niyetliysen is az ciddiye binince rakam iniveriyor e iste allah rizasi icin filan..sonra es kaza devletle bir bagin varsa gobekten sıkıstırmaya basliyorlar ver diye..filan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi bişi sorucam, hastalık falan mı bu her şeyi birebire yaşamış gibi bilerek anlatma ve genele vurma olayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 valla ben o kadarını bilmem, benim evim olsa 2-3 katına kiralardım kursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar