Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 arkadaşlar aksilik olmazsa kasım ayında evleniyorum, ev eşyaları için bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşların yorumları çok yardımcı olacak. mümkünse çok trollemeyelim. -beyaz eşyalar -mobilyalar -tv bütçe olarak bu ana parçalarda 14-15 bin gibi bir rakam var kafamda. küçük ev aletlerini de sıkıştırabilirsek bu masraflar arasına süper olur ama pek olmuyor gibi hesap kitap. beyaz eşyalar için aklımda hotpoint ariston var. fiyat olarak şahane bir 3lü set buldum dün. 3100 tlye geliyo 9kg dijital göstergeli falan a+ çamaşır mak. 14 kişilik a+++ bulaşık mak. ve a+ ama litresini tam hatırlamadığım orta boyutlarda bir buzdolabı seti. gayet tavsiye ediyorlar bu markayı alıp da elimizde patlamaz 2 sene içinde herhalde di mi? mobilyalar için her kafadan ayrı bi ses çıkıyor, bellona çok kötü diyen istikbal rezalet diyen lider mükemmel diyen de var tam terslerini söyleyenler de... tam kafa karışıklığı nereye baksak bilemiyorum ama buna kafamda ayırdığım bütçe 8-9 bin civarı. tavsiyeleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 evlenmek mi? sen? dotaya elvada de. bi aksam gelde jubile yapalim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Abi buradan tonla tavsiye çıkacak ve kafan daha çok karışacak bence. Gezmeden olmaz gibi gelio bana o iş. Ben beyaz eşyaların hepsini tanıdık bir dükkandan Bosch aldım mesela. TV olarak sırf ambilight ı için bile philips alırım hala yeni tv alsam Mobilya konusunda zır cahilim hepsi hediye gelmişti :| (Yahu baya baya ev döşedim ama bilgi sıfır şimdi farkettim lskdjslak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Küçük ev aletlerini millete düğün hediyesi alın olarak kitle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi gezince de anlaşılmıyor ki, her mal sahibi malını öve öve bitiremiyor. kimse yoğurdum ekşi demez zaten gezmek de çözüm değil sdsfds işte buradan 3-5 kişi derse o markayı kullandım cehennem ızdırabı gibiydi falan eleyerekten gitmeye çalışırız diye bişi var aklımda. tv konusunda öküz gibi cahilim zaten, 3d gereksiz mesela o olmasın başka bişi yok kafamda. mesela arkadaş aldı 2 bin liraya bi tv LG den abi bildiğin senkronizasyon sorunu var çıldırıyorum adamın evinde tv izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 -Beyaz eşya arçelik+bosch bulaşık mak+çamaşır mak.+buzdolabı =3600tl -Mobilya Bellona gayet düzgün söylentileri fazla ipleme yatak odası + yemek odası + oturma grubu 13000tl ( 6500'ü kayınpederin) -TV = 102 ekran vestel bellona'dan beleş Mobilyaları biraz daha ucuz model seçebilirsin benim ki biraz hayvanlık oldu ama o takımı (Bellona Pablo) almasaydım içimde kalırdı hakikaten çok şık Eğer Ucuz çözeyim dersen -Beyaz eşyalar yukarıda saydıklarım -Mobilya Modalife'dan 5000-6000 liraya alabilirsin ama kauçuk süngerinden koltuklar yani ben akşam işten gelip şöyle bi koltuğa atlarım keyif yaparım dersen o atlama anında kafayı gözü yarabilirsin biraz sert -TV 1900tl ye teknosa da 120 ekran vardı yanılmıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Remus said: Küçük ev aletlerini millete düğün hediyesi alın olarak kitle :) arkadaşlar tv yi biz alırız falan diyodu ama işte dışarıya bırakınca da marka model seçip hehehe bunu alın bunu istiyom ben de diyemem ki :D alıp gelirler şimdi saçma sapan şeyler atsan atılmaz satsan satılmaz kalır öyle elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 beyaz eşyada marka kadar ürün de önemli. o kampanyadaki ürünleri koy da bakalım speclere. mobilyada da gidip oturup alın lan işte. ev işini naptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Liebe said: abi gezince de anlaşılmıyor ki, her mal sahibi malını öve öve bitiremiyor. kimse yoğurdum ekşi demez zaten gezmek de çözüm değil sdsfds işte buradan 3-5 kişi derse o markayı kullandım cehennem ızdırabı gibiydi falan eleyerekten gitmeye çalışırız diye bişi var aklımda. tv konusunda öküz gibi cahilim zaten, 3d gereksiz mesela o olmasın başka bişi yok kafamda. mesela arkadaş aldı 2 bin liraya bi tv LG den abi bildiğin senkronizasyon sorunu var çıldırıyorum adamın evinde tv izlerken. Abi beyaz eşya konusunda fiyat karşılaştırması yapman lazım. onun dışında f/p olayını da netten reviewlarla oluştur dicem ama dediğin gibi her ürünü yeren de var göklere çıkaran da. Ha miele sanıyorum en iyi (ortak kanıya göre) ama o da tuzlu işte. TV olarak LG alma, teknik servisi feci çünkü. Samsung alıyor çoğu tanıdığım ama ben aldığım philips tvden de, teknik servisinden de çok memnunum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 He yatak odası alırken unutmaman gereken bişey var, teşhir ürünündeki yatak ve baza fiyata dahil değildir genelde yani yatak odası takımın fiyatina bi +1200 tl ekle hesap yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 GenjuroXXX said: -Beyaz eşya arçelik+bosch bulaşık mak+çamaşır mak.+buzdolabı =3600tl -Mobilya Bellona gayet düzgün söylentileri fazla ipleme yatak odası + yemek odası + oturma grubu 13000tl ( 6500'ü kayınpederin) -TV = 102 ekran vestel bellona'dan beleş Mobilyaları biraz daha ucuz model seçebilirsin benim ki biraz hayvanlık oldu ama o takımı (Bellona Pablo) almasaydım içimde kalırdı hakikaten çok şık Eğer Ucuz çözeyim dersen -Beyaz eşyalar yukarıda saydıklarım -Mobilya Modalife'dan 5000-6000 liraya alabilirsin ama kauçuk süngerinden koltuklar yani ben akşam işten gelip şöyle bi koltuğa atlarım keyif yaparım dersen o atlama anında kafayı gözü yarabilirsin biraz sert -TV 1900tl ye teknosa da 120 ekran vardı yanılmıyosam abi biz seninle baya paslaşıcaz bu konuda heheh http://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/monet-koltuk-takimi bunu beğenmiştik biz de, ama kız arkadaşım sonra bellona için çok laf ediyomuş herkes söylentisiyle çıktı geldi. benim de çok hoşuma gitti bu takım açıkçası kafamda bu var halen. beyaz eşya için de boschtan uzak durun diyo herkes. hem fiyat olarak da tuzlu biraz :) tv konusunda da birisinin çıkıp kharon gibi bir üstadın " olm bak bunu alıcaksın sorma işte 2 bin liralık tv bu hadi hayırlı olsun" demesi lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Liebe said: Remus said: Küçük ev aletlerini millete düğün hediyesi alın olarak kitle :) arkadaşlar tv yi biz alırız falan diyodu ama işte dışarıya bırakınca da marka model seçip hehehe bunu alın bunu istiyom ben de diyemem ki :D alıp gelirler şimdi saçma sapan şeyler atsan atılmaz satsan satılmaz kalır öyle elimde Tost makinası, mikser gibi aletlerden bahsediyorum. Liste yap facebooka koy isteyen onlardan alsın gelsin işte. Markada koy istersen. danaya girer gibi tost makinesine girer millet en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 CthuLhu said: beyaz eşyada marka kadar ürün de önemli. o kampanyadaki ürünleri koy da bakalım speclere. mobilyada da gidip oturup alın lan işte. ev işini naptınız? kanka specler iyi baya galiba müsait olunca tek tek koyayım buraya. ev işini de çarşamba sabahı gidip bakıcam küçükyalı sahilde çok uyguna bir ev buldum. 4 yaşında bina tertemiz daire diyo emlakçı silkelemiyorsa. fotoları da güzel baya mutfak biraz küçük gözüktü gözüme anlaşılmıyor pek, 80m2 ufak olcağını sanmıyorum mutfağın ama görmek lazım tabi. şöyle 1100-1200 civarına bulamazsam artık el mecbur pendikte gezicem ama küçükyalı altıntepe tarafı olsun istiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 TV konusunda şu 4 soruya cevap verirsen "max fiyat, 3d olsun mu, smart tv olsun mu, boyut ne olsun" daha kolay bakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 TV: 2250 yi geçmesin 3d sakın olmasın smart olmayabilir de eğer görüntü çok daha süper olacaksa eksik olsun boyut hakkında fikrim yok 2+1 ev tutucam öyle hangar gibi salonu olmayacak 106 yeterli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Buzdolabını bosch aldım ben fiyat olarak uygundu boyuna-işlevine göre 2200 tl , çamaşır/bulaşık makinasını kayınpeder arldı 2400 lira ikisi birlikte (yukarıda 3600 yazdıgım yanlış oldu) unutmadan ekliyim 3 üründe gri renk totalde en aşagı 500-600 lira fiyat farkı çıktı bu yüzden Bellona güzel ya ben çok memnunum , şu anda evde oturmuyorum ama gayet şık oldu teslimatta bi sorun yaşamadım kırık dökük bişey gelmedi Tv'yi eğer benim gibi beleşe düşeremeyeceksen bence samsung al :) Unutmaman gereken önemli kalemler var -Perde 1500-2000 lira seçtiğin türe göre -Halı halı halı daha cok halı 1500-2000-2500tl çok değişken -Avize 600 lira civarı verdim hepsine birtek salonun avizesi tuzlu diğerlerinin hepsini koçtaştan aldım 40-50 liralık şeyler -Mutfak tabak çanağı çok para , hepsini nişanlım 1 sene önceden taksite girerek aldı ama baya tutabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 avize, perde işlerini benim valideye bıraktık, eski terzi kendisi çok anlıyo bu işlerden o hallederim dedi iyi dedik. halıyı kaynanadan alıyoruz, genç kızken dokuduğu bir kaç halısı varmış hiç kullanılmamış. çok güzel diyo bizimki, ben pek inanmıyorum ama pek itiraz şansım yok gibi bu konuda :D misafire çıkarılacak yemek takımımız geçen sene aldı kız arkadaşım, günlük kullanılacak olan yemek takımı da bizde var 2-3 set kullanılmamış, annem veririm beğendiklerinizi dedi. bizim ev çeyizlik eşya konusunda avmlerle kapışabilir zaten çıldırıyorum evde vitrin dolaplar tencere tabak dolu. işe yarayacaklar nihayet :D aynı şekilde geçenlerde annem tencere-tava da almış CEM diye bi marka, kendine de aldı hatta baya güzel gibi kullanıyorum ben de şu an yalnız kaldığım için. o konularda pek sıkıntı yok gibi çok şükür ama illaki eksikler çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Dudullu'da mobilyacılar sitesi var. Ben oradan almıştım. Çok fazla seçenek var. Gerçi kafayı yiyebilirsin 30 dükkana girdikten sonra. http://www.modoko.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Abi tv konusunda tavsiye vermeye bayılıyorum aslında böyle teknosa bimeks vatan media markt sitelerini fln gezip, ama işte gel gör ki websense elimi kolumu bağladı. Aslında önemli olan şu, Alınabilecek 4 marka var, sony, samsung, lg, philips LG nin teknik servis rezalet (hiç bir şikayetvar şikaterine dönmemişler bile fln). Samsung un teknik servisi de kötü (arkadaşın bozulan bozdolabını almaya 1 haftada geldiler fln ama tv ve beyaz eşya servisleri farklı firmalarsa bilemem), Sony fp olarak pahalı Philips smart tv olayı ve altyazı desteği kötü (idi ben aldığımda, media player alıp hallettim) ama ambilight çokzel bişey ve teknik servisi iyi çalışıo Hani film seyretmeyi seven biriysen tv bakarken hangi formatları oynatıo ve altyazı durumu nasıl diye donanımdan fln review bakman yeterli olur gibi ayrıca bir media player almam ben diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 nyks said: Dudullu'da mobilyacılar sitesi var. Ben oradan almıştım. Çok fazla seçenek var. Gerçi kafayı yiyebilirsin 30 dükkana girdikten sonra. http://www.modoko.com.tr/ orada beyni dönüo insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Seneye kadar canlı tutun bu topiki, lazım olacak (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Çamaşır makinası 1400-1500 civarında düşünürsen AEG L75280FL veya Electrolux EWF1286LEW. Biraz daha yukarı (2100) çıkarım dersen AEG L89495FL. Bulaşık makinası Bosch/Profilo/Siemens markaları öneririm. 900 civarı Siemens SN25E230TR, 1350 civarına çıkarsan Bosch SMS58N02TR veya Siemens SN26M283TR. Bir de aldıktan sonra garanti uzatımı muhabbeti oluyor. Parasını verip uzat garantiyi. Yakın zamanda almam gerekcek benim de, bi bakıyım derken biraz araştırmıştım bu ikisini. Mobilya için Modoko'ya gitme bence. Fiyatları çok uygun değil aslında oranın. Tek avantajı bir çok mağaza aynı yerde, gezip karşılaştırması kolay oluyor. Bir de marka olmayan yerlerin hepsinde güzel pazarlık imkanın var. Modoko'ya giderken yol üstünde bazı firmaların fabrika satış yerleri var, oralara bakabilirsin. Bi de şehrin biraz daha dışına doğru sağda solda 'spotçu' diye geçen binalar var, içlerinde türlü türlü esnaf beyazeşya/mobilya satıyor. Buraları gezmeni öneririm. Oradaki adamların çoğu Modoko'da veya Masko'da yeri olan insanlar zaten. Sadece sundukları fiyatlar farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abim eski evinde ikea kullanıyordu koltuk kanepe takımı olarak. memnun kalmadılar. evlendikten sonra ev alıp yerleştiler ve salon takımı komple doğtaş'tan aldılar. ürünler gerçekten kaliteli ve sağlam. konforlu da. onlar da bellona vs hakkında dediklerini duyup doğtaşa yönelmişlerdi. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 mobilyadan cabuk sıkılıyorum ben 2-3 yılda değiştirmek isterim onun için öyle öküz gibi ağır 15 yıl tepinsen bişey olmayacak şeylere yönelmem nasıl olsa atılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 nyks said: Dudullu'da mobilyacılar sitesi var. Ben oradan almıştım. Çok fazla seçenek var. Gerçi kafayı yiyebilirsin 30 dükkana girdikten sonra. http://www.modoko.com.tr/ Modoko 5+2 ev alıp döşeyecek kadar paran varsa iyi bir yer yoksa adamın iliğini kurutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar