Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 yok vurgulanmak istenen şey tadı tuzu olmaması.
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 saçma bi adet yüzünden şeker komasına girip fotoğraf çektiriyosun işte.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 KARILAR PEŞİNDE PERVANE OLUYO LAN DEME ÖYLE
escape Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 İyiki doğdun emir efendi. Hediyeni farmville'dan attım
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 farmville de ak koyun göndermişsin bana teşekkür ediyorum. süblümünül mesajmı lan bu adfhasdf
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 rte aramis seni ulasamamis. hep gastelerde haber.
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Haha benimki de çok boktan geçti. Her yıl aynı şey ama alışamıyorum bir türlü. Doğum günümden 1 gün önce hatundan ayrıldım, 2 gün önce kredi kartı bilgilerim çalındı falan. Yer yıl çıkıyor illa bir şeyler.
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 dogum gününün kutlanması çok sacma zaten işi yapanı tebrik edeceksek ebeveyn günü olsun yok süper dogmussun diye kutluyorsak tümden saçma zaten niye dogdugu için kutluyoruz insanlari her gün ortalama 9 milyon kisinin dogum günü herhalde özel olan ne
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Liebe said: hediyeni al da ayrıl bari beDüşün işte o derece çileden çıkardı.
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 BalisticGel said: Haha benimki de çok boktan geçti. Her yıl aynı şey ama alışamıyorum bir türlü. Doğum günümden 1 gün önce hatundan ayrıldım, 2 gün önce kredi kartı bilgilerim çalındı falan. Yer yıl çıkıyor illa bir şeyler. mesaj - imza uyumu
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 doğum günü iyidir. zaten kutlama şekli evrim geçiriyor. mcdonalds'da başlıyorsun reina'y geçiyorsun ondan sonra ev partisi diyorsun sonra ise dışarda sevgilin ve sevgili olan iki arkadaşınla bi yere gidip yemek yiyip ufak pasta kesip geçiştiriyorsun.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Red ne saçmalıyon ya oyun forumu burası, mcdonaldstan öteye geçen adam yok. Ha ben orda bile kutlayamadım o ayrı.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 aynen bende de mcdonalds achievement ı yok
Öne çıkan mesajlar