Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sci-fi tarzi bir sey , ariyorum. Yalniz robotlar ordan burdan ziplayip , mahalle kavgasi tadinda bir sey olmasin. mesela Final fantazi , veya Starship troopers (çizgi filmi) gibi olabilir. Var mı bildiğiniz ilginc bir sey. Yardimlar için simdiden tesekurler.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bu iki seriyide şiddetle önerrim Planet ES Category TV Total Episodes 26 Genres Science-Fiction Year Published 2003 Studio Bandai Visual Sunrise User Rating 9.1/10.0 (147 reviews) (top 200: # 50 mugen ryves Title Infinite Ryvius Category TV Total Episodes 26 Genres Action, Science-Fiction Year Published 1999 Studio Sunrise User Rating 9.2/10.0 (67 reviews) (top 200: # 105)[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sci-fi olarak cowboy bebop ve ghost in the shell filmlerini dizilerini öneririm. birkaç kavga var elbette ki, ama mecha filmleri gibi sürekli kavga halinde değil, biraz daha adventure havası var. seversin herhalde.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: kender, 10 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki: bu iki seriyide şiddetle önerrim Title Infinite Ryvius Category TV Total Episodes 26 Genres Action, Science-Fiction Year Published 1999 Studio Sunrise User Rating 9.2/10.0 (67 reviews) (top 200: # 105) ahhh ryvious güzeldir... ama biraz BBG tadı vardır (banada öyle gelmiş olabilir) Hack/sing deneyebilirsin ama ben beyenmemiştim...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hack sign bilim kurgudan çok fantaziye kayıyor. mmorpg sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar