littlebitpinti Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 dexter gibi kotuleri avlayan, punisher abi tipi bir karakterin oldugu yeni bir dizi var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 behzat ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 arrow ama biçmiyor lavuk kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bicmeli olsa ne iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 arrow'un birinci sezonda çatır çutur öldürüyordu milleti ya. İkinci sezonda bıraktı kahraman olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 hannibal varken dexter meh.. olay örgüsü,gore seviyesi,çekim kalitesi,oyunculuk her anlamda sollar hannibal ratingleri düşük ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 İyi kötü kavramı pek olmayan ve tabii ki bunu bir kompliman olarak söylüyorum Hannibal var. Dexter bildiğin çıtır kıvamında olup rahat kafa izlenirken, Hannibal bildiğin sakin kafa ve odaklanarak izleniyor. Başlamadıysan direkt olarak akabilirsin süper dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 karolin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 sinister bakalim espriyi anlayan cikacak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 tam tersi o kötü öneri olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 dexter gibi değilse de, fargo izle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 stimpak said: dexter gibi değilse de, fargo izle derim. nerden izliyosun fargo yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 cnbc-e'den değil, torrentledim. oradan da izleyebilirsin, yeni başladılar sezona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 _ILuVaTaR_ said: tam tersi o kötü öneri olmuş abi virgül koyarsan iii olur dalga geçmekle saygı duymak arasindayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 pontipati said: stimpak said: dexter gibi değilse de, fargo izle derim. nerden izliyosun fargo yu dizi izlemece onlinedizi.co dizipub.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 oo güzel :)o dizi izlemem normalde, walking dead game of thrones falan izliyodum. gang related diye bi diziye başlamıştım, 1 sezon oldu daha. torrentten çekmekle uğraşmak istemiyodum güzel site bulamıyodum falan 2.sezon çekilmeyecekmiş gerçi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar