littlebitpinti Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 dexter gibi kotuleri avlayan, punisher abi tipi bir karakterin oldugu yeni bir dizi var mi acaba?
littlebitpinti Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bicmeli olsa ne iyi olur
progamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 arrow'un birinci sezonda çatır çutur öldürüyordu milleti ya. İkinci sezonda bıraktı kahraman olmak için.
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 hannibal varken dexter meh.. olay örgüsü,gore seviyesi,çekim kalitesi,oyunculuk her anlamda sollar hannibal ratingleri düşük ama..
keldron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 İyi kötü kavramı pek olmayan ve tabii ki bunu bir kompliman olarak söylüyorum Hannibal var. Dexter bildiğin çıtır kıvamında olup rahat kafa izlenirken, Hannibal bildiğin sakin kafa ve odaklanarak izleniyor. Başlamadıysan direkt olarak akabilirsin süper dizi.
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 sinister bakalim espriyi anlayan cikacak mi
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 dexter gibi değilse de, fargo izle derim.
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 stimpak said: dexter gibi değilse de, fargo izle derim. nerden izliyosun fargo yu
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 cnbc-e'den değil, torrentledim. oradan da izleyebilirsin, yeni başladılar sezona
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 _ILuVaTaR_ said: tam tersi o kötü öneri olmuş abi virgül koyarsan iii olur dalga geçmekle saygı duymak arasindayim
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 pontipati said: stimpak said: dexter gibi değilse de, fargo izle derim. nerden izliyosun fargo yu dizi izlemece onlinedizi.co dizipub.com
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 oo güzel :)o dizi izlemem normalde, walking dead game of thrones falan izliyodum. gang related diye bi diziye başlamıştım, 1 sezon oldu daha. torrentten çekmekle uğraşmak istemiyodum güzel site bulamıyodum falan 2.sezon çekilmeyecekmiş gerçi pff
Öne çıkan mesajlar