Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kaede said: - He can't speak a single word of Italian ?! - As I said, third best. Böyle kişniye kişniye güldüm orda bende aynen. tükendiğim an oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gayet nefis film (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 intikam temasını yine kendi tarzıyla işlemiş tarantino,guzel filmdi begendim yalnız bir de alman arkadaslarla birlikte izlemek isterdim ben bu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Biliyor musun Utivich bu benim başyapıtım olabilir. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 o jewhunter denilen alman adam mukkemmel oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 herkes övdü izleyememiştim zamanında ama film gerçekten sıkıcı be abi, yani iki buçuk saat film max 45 dakkası izlemeye değer, inanılmaz övmüşsünüz, kanalizasyonda ne kadar sıkıldıysam bunda da sıkıldım bir o kadar, waltz ın ve "basterds" ın olmadığı yerler gayet sıkıcı, inglorious basterds izlerim diyordum filmde inglorious basterds yok, isimsiz bi yönetmen çekseydi 4/10 felan olurdu notum, artık tarantino sinemasını anlamadığıma veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 zevksiz bir adamsın spark çıkşarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Sırf a river derchy sahnesi için izlemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 *dercky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 filmi çok sevdim.. evet sıkıcı yerleri var baya ama bence çok güzel.. oyunculuk akıyo adeta bide yaa. brad pitt ve şu SS varya.. süper.. brad pitt çene önde, bence o SS oskar alabilir. brad pitt'in filmin başlarında söylediği "we're going to be doing one thing and one thing only" çok güzel bence:D başarılı bi film ama sıkıcı yerleri yok değil(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tarantinodan babam çıksa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Zaten Ss subayını oynayan adam benim 3. süper oyunculuk triosuna katıldı.Kendisi,Joker(Heath Ledger) ve Deadwood da Swearengen ı oynayan amcam.(Ian Mcshane) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ne güzel bir insan... o güzler.. pfff http://images.allmoviephoto.com/2009_Inglorious_Basterds/2009_inglorious_bastards_005.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 lea yla tanıştırayım http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Chaumet+Cocktail+Party+Dinner+Cesar+Revelations+9ItVhNqlbmbl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ5ODI4NjYyN15BMl5BanBnXkFtZTcwNDkzOTY3Mg@@._V1._SX600_SY400_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Sutcu/sinemaci kizdi di mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sıkıcı bir filmdi ben pek beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bi kaç atne efsane sahne vardı.böyle absurd aksiyona azcık daha fazlalık verseler çook güzel olacakmış en iyi 3. muabbeti çok iyiydi.brad piti sinema salonundaki surat ifadeleri bitirdi ztn beni :) ss eleman hakkaten o karakteri oynamış yani :) bide beyzbol sopalı elemanın daha çok rolu olsa süper olurmuş.tam piskopattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sonunda brad pittin annesi feri cansel çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 biz nazi işindeyiz. ve işler tıkırında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben beğenmedim. diyaloglar konusunda zayıf kalmış. e ne diye izleyelim ki başka bu a damın filmlerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 mulgear6 said: Sutcu/sinemaci kizdi di mi o? o ikisi farklı kişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 shoshana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Dün izledim filmi Christoph Waltz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sinemacı kız,döşemenin altından kaçan. Bence normal bir filmdi.Vasat değil ama,iyi demek için çok kıvırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar