suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Haber şöyle bir haber gözüme çaptı.. sanki bana olayı dramatize etmek için 20 yaş sınırı koymuşlar ve insanlara çocuk fotosu koyarak hepsinin çocuk olduğu algısını yaratmaya çalışmışlar. 18-19-20 yaşları çocuk değil bana göre..bir de sanki 20 yaş altına tecavüz taciz yapılınca daha mı kötü bişi? yani 35 yaşa yapılsa böyle bişey kötü değil mi o kadar?
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 20 yas altı diyince orada 12 de var bunu anlamak zor mu ?
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ben ne diyorum sen ne diyorsun abi.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 suBzer0 said: Haber şöyle bir haber gözüme çaptı.. sanki bana olayı dramatize etmek için 20 yaş sınırı koymuşlar ve insanlara çocuk fotosu koyarak hepsinin çocuk olduğu algısını yaratmaya çalışmışlar. 18-19-20 yaşları çocuk değil bana göre..bir de sanki 20 yaş altına tecavüz taciz yapılınca daha mı kötü bişi? yani 35 yaşa yapılsa böyle bişey kötü değil mi o kadar? gidip takıla takıla "kız çocuğu" ibaresine mi takıldın? 20 yaş altı için rapor işte. 20 yaş altı kadın mı deseydi adam?
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 20 yaş altı dişi demeliydi bence kadın cinsel kimliktir sonuçta cinsiyeti dişi
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 20 yas altina icki satilmiyor bu ulkede o derece yani anlayin
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 subzero, seni mudo'da satsalar iyi para edersin ha.
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 hayır siz benim dediğimden ne çıkardınız da bu şekilde saldırıya geçtiniz? medyanın insanların ilgisini çekmek için , olayları egzajere ettiğini söylemek istedim garbage a açtım onun içinde. ufak bi tesbit olduğu için. ergen gibi yaklaşıyosunuz bazen olaylara.
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Raporu UNICEF yayimlamis abi. Basina niye atar yaptin ki?
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Şu nasıl oluyor mesala, bende bunu merak ediyorum. Nasıl serbest kalabiliyorsun. http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/115797/Alisveris_merkezinde_tecavuz_dehseti.html#
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 suBzer0 said: hayır siz benim dediğimden ne çıkardınız da bu şekilde saldırıya geçtiniz? medyanın insanların ilgisini çekmek için , olayları egzajere ettiğini söylemek istedim garbage a açtım onun içinde. ufak bi tesbit olduğu için. ergen gibi yaklaşıyosunuz bazen olaylara. ne deseydi kız çocuğu yerine diyorum ben hala mesela. medyanın olayları abartmasına örnek olarak yanlış seçim olmuş bence
escape Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Bu saçmalık değil, normal. Yani haberi yapılan şey normal.
Öne çıkan mesajlar