Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Selam, çok sıkıldım kendime göre anime bulamıyorum ama bulmam lazım. naruto code geass r1/r2 fairy tail FMA kill la kill SAO kuroko no basket 1/2 haikyuu +1-2 tane hatırlamadığım seriyi bitirdim. kiss x sis falan yazmıyorum ahah + en son aşırı derecede severek izlediğim Hataraku Maou-sama var. cidden sevdim maou samayı çogzldi. Böyle hem hafif fantastik hem insanlığın normal durumunu esprili şekilde anlatan bişiler varsa olabilir. Spor animesi olabilir ama seçiciyim biraz Slam Dunkı önermeyin hiç izlemek istemiyorum nedense nasıl olduğunu bilmememe rağmen. Şimdi diğer konulara yazsam arada kaynıyor, hoş gerge sağolsun baya öneride bulunuyor, yardımcı oluyor ama bana böyle aradan çıkacak güzel fikirler lazım. Nokta atışı öneri istiyorum gibi bir şey :P steampunk çok sevmiyorum ama izleyebilirim. güncel animelere baktım pek beğenmedim akame ga kill flm konusu hoşuma gitmedi. öyle işte, şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. prudent gelirse ben böyle bi konu açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 robot karı vardı.. dur adına bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 geldim; -Kikou Shoujo wa Kizutsukanai (Unbreakable Machine Doll) steampunk havası var bunda aklıma nedense ik kgelen bu oldu güzel de animeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 slam dunk izlememek ayıp. neyse hadi orayı gectik. spor: hajime no ippo slice of life(baya fantasitk asdf): Great Teacher Onizuka(GTO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ilk kural gerge ve kaede'nin soyledigi serilere bakma sonra tavsiyem, kisa seriler icin: golden boy yondemasuyo azazel san danshi koukousei no nichijou detroit metal city no game no life spor animesi olarak: hajime no ippo kill la kill izlediysen > tengen toppa gurren lagann bir de great teacher onizuka ve psycho pass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 gerge ve kaede kadar moe düşsün üstünüze sdf ben memnunum tavsiyelerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 kill la kill'i 2 aydır izlemeye çalısıyorum çok sıkıcı ya cowbow bebop izle beğenmezsen dürüm + ayran ısmarlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 no game no life'ta izledim, müsait olduğumda söylediğiniz animelerin konusuna bakıp ilk bölümlerini izleyeceğim ^^ more more dots! da abi sürekli herkes aynı şeyleri öneriyor lan onu farkettim, böyle hataraku maou sama gibi olsun, hatta çizebilen varsa 6 7 sezon çizsin ona ya nolur pls :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 trigun ve ghost in the shell de bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ghost in the shelle öneri almıştım irl bir arkadaştan daha ilk ona bakayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Hepinizi gözüm görmesin... K-ON!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Great Teacher Onizuka Welcome to the NHK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Hataraku Maou-sama yı beğendiysen MaoYuu tavsiye edilebilir, setting benziyor, ama tarzı filan daha ciddi. (Daha cıvığını istiyorsan da YuuShibu var ama o kadar güzel değil o, benzer settingde ecchi harem) SAO benzeri Log Horizon var, çok daha iyi. Spor animesi olarak Baby Steps var işte, Haikyuu ve Kuroko kadar gaza getirmese de o da güzel. Türlerden bağımsız olarak bu sezon devam edenlerden Zankyou no Terror, Aldnoah Zero ve Tokyo Ghoul güzel. Komedi olarak ta Sabagebu ve Gekkan Shoujo Nozaki-kun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 one piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 berserk basilisk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 abi baby stepse başlayım dedim midem bulandı öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Spor olarak Aoki Densetsu Shoot! var futbol, eskilerden. Ama en iyi futbol animesidir benim gozumde. Slam Dunk olmasin demissin ama oda acaip eglencelidir, bi dene derim. Mecha seviyorum dersen Gundam Seed ve Gundam 00 serileri var. Aldnoah izleme firsatim olmadi henuz ama baya tavsiye eden vardi. GTO onermisler, tavsiye ederim bende. Log Horizon'da ayni sekilde. SAO'dan cok daha iyi. Eski olmasi sorun olmaz dersen Cowboy Bebop olabilir. Ayrica Legend of the Galactic Heroes yine cok eski olsada mutlaka tavsiye ederim Sci-Fi, Space Opera tarzi seyler seviyosan. Komedi ve birazda Ecchi olsun dersen B Gata H Kei ve Baka to Test diyebilirim. Yada Toradora! olabilir. Hepsi High School ama bastan soyliyim :) Slice of Life / Dram olarak AnoHana olabilir (Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai tam adi (:P)) Aklima gelenler bunlar, aradan izleyebilcegin biseyler cikar mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar