Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 değerler böyle,ısınma problemi yok kesinlikle,baya bi fan var içinde eski kasanın fanlarınıda koydum sistemi yeni topladım sayılır 2-3 hafta oldu,ekran kartı bundanama oyunlarda high/ultra deneyince baya düşüyor fps diablo mesela 25-27 arası fps veriyor,çokta anlamıyorum bide monster alıcam sanırım tekrardan :3 fu desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Şaka gibi ya r9 ultrada cayir cayir oynaman lazim senin usta driveri silip yeniden yükle ne bileyim yani çok ilginç gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 r9 r280x benim 7970 ile aynı ayarda. diablo fln 60 altına düşmez. bi parça bozuktur ya da yazılımsal. canavar gibi çalışması lazım oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Abi yazılımsal bir şey kesinlikle, her şeyini kontrol etmen lazım kısacası. Ne biliyim anti virüse bak, chipset driverlarına bak, bios güncel mi ona bak, hdd ni (ya da ssd) ne varsa artık onu kontrol et. Format at her şeyi baştan yükle, tek tek bak neyin sorun çıkarttığına. Dediğim gibi ısınma yoksa donanımsal değildir diye düşünüyorum. Kurduğun herhangi skmsonik bi program bile etkiliyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 format that bitch sıfırdan yeniden kur herşeyi temiz temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Driverı silerken Atiman le tamamen sil ya da başka bi programla sonra yeniden kur İşlemci yetmiyoda olabilir "280x low fps" diye aratınca baya bişey çıktı belki başka bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Zamanında bir laptopum vardı dönemin en iyilerinden MSİ GT780DXR Diablo 3 çıktığında arkadaşın pc berbatken benden iyi fps alıyordu bende çıldırıyordum. Sonra pc uzmanı bir arkadaşa ilettim sorunu o da araştırmış bana sanal çekirdekleri kapamamı yada cpu 0 cpu1 cpu2 ti aktif et ctrl alt del deki işlem merkezinden öyle dene demişti. Sorun onu yapınca çözüldü. Bir süre sonra yeni driverlar gelince hiç öyle ayar yapmadan yüksek fps alarak oynamaya dvm etmiştim. Büyük ihtimal driverdan abi. eski driver kur beta kur falan öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 işlemci yetmiyor sanırım bide işlemci alıcam yarın GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Fin said: işlemci yetmiyor sanırım bide işlemci alıcam yarın GG Olabilir. Wow da ekran kartı psu ram her şey iyidi. 25 man raidlerde mesela magmaw gibi çok minionlu fightlarda pc takılarak oynardım kafayı yedirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar