Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FPS problemi

Fin

Öne çıkan mesajlar

değerler böyle,ısınma problemi yok kesinlikle,baya bi fan var içinde eski kasanın fanlarınıda koydum sistemi yeni topladım sayılır 2-3 hafta oldu,ekran kartı bundanama oyunlarda high/ultra deneyince baya düşüyor fps diablo mesela 25-27 arası fps veriyor,çokta anlamıyorum bide monster alıcam sanırım tekrardan :3 fu desktop
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yazılımsal bir şey kesinlikle, her şeyini kontrol etmen lazım kısacası.

Ne biliyim anti virüse bak, chipset driverlarına bak, bios güncel mi ona bak, hdd ni (ya da ssd) ne varsa artık onu kontrol et.

Format at her şeyi baştan yükle, tek tek bak neyin sorun çıkarttığına. Dediğim gibi ısınma yoksa donanımsal değildir diye düşünüyorum. Kurduğun herhangi skmsonik bi program bile etkiliyo olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında bir laptopum vardı dönemin en iyilerinden MSİ GT780DXR

Diablo 3 çıktığında arkadaşın pc berbatken benden iyi fps alıyordu bende çıldırıyordum.

Sonra pc uzmanı bir arkadaşa ilettim sorunu o da araştırmış bana sanal çekirdekleri kapamamı yada cpu 0 cpu1 cpu2 ti aktif et ctrl alt del deki işlem merkezinden öyle dene demişti.

Sorun onu yapınca çözüldü. Bir süre sonra yeni driverlar gelince hiç öyle ayar yapmadan yüksek fps alarak oynamaya dvm etmiştim.

Büyük ihtimal driverdan abi. eski driver kur beta kur falan öyle dene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...