Chemical Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bence kesinlikle bu Çivi alınıyor çekiç alınıyor çakılabilicek kapastesi olan hertürlü eşya istediğiniz bir noktaya sabitleniyor static ediliyor fixleniyor:P bidaha nah oynuyor yerinden sökülmeside baya güç istiyor temizlikçide yerini değiştiremiyor oynatamıyor ehhe Mause, maket gibi şeyler içinse chemicaldan bir kutu/dolap gibi bişi sipariş ediliyor:P sonra o static hale getiriliyor maketler falan içine koyuluyor kilitleniyor ayrıca içine alarm teli de çekilebiliyor (ince bir elektirik teli kopunca alarmı çalıştırıyor alarm olarak ise kuru aküye bağlı bir araç kornası çok idealdir) böylece açan herkez alarmı kapatmayı bulamayacağından yüksek desibellik ses yüzünden odayı terketmek zorunda kalıyor (bunu kapının önüne yapmıştım kornayı takmıştım birisi kapıda bıybıy yaparken öttürüyordum gelemiyolardı:P sora babam kızdı kornayı çekti söktü ehehe )[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Gider temizlikçiye fırça atarım,chemical a muhtaç kalmam;)[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Veya temizlikçi ile konuşuyorsun ve eşyaları oynatmıyor temizlik yaparken :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yok yalan o kein bi şeyleri biryerlere koyuyolar dağınık halde önünü bile göremezken eşyalarımı bulabiliyorum temizlikçi geldimi ne giyilerimi ne kitaplarımı nede cdlerim bulabiliyorum penalarım fln hakgetire zaten kendi kafasına göre yerleştirio düzenli olanlarıda bozuo kendince bi düzen oluşturuo[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ha mause klavye gibi yeri oynamayan static edilemiyen kutuya girmiyecek cisimler içinse açılır kapanır klavye koyma yeri olan bir bilgisayar masası isteniyo chemden (ne pis reklam yaparım) sonra bu açılır kapanır kisim kitlenebiliyo elliyemio kimse O olmadı klavye static yapılabilir mause içinse tek çözüm üstünden yüksek gerilim hattı geçirmek sanırım yada sökün atın dolaba kitleyin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 "bu nasıl çıkmaz ulen" diye dolaba girişip bir şey kıracağına tüm odayı kırma olasığıda var...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Absolut, 10 Ocak 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Veya temizlikçi ile konuşuyorsun ve eşyaları oynatmıyor temizlik yaparken :) anlamıyanlar var bakınız bizim temizlikçi ve annemin birleşmiş kombinasyonu teki atmıyalım diyo teki gaza getiriyo napacak ya çocuk diyo sonuçta atılıyo annem bugün önemli bi toz maddesini çöpe attı yapışkan gibi birşeydi tahtadaki delilkleri dolduruyordum atmış toz diye deliricem ayrıca bütün balkonu toplamış ama kendine göre toplamış herşeyi içice sıkıştırıp yeni boyalı şeyleri üst üste koymuş çizik hep KENDİ KAOSUMUZDA KONTROLÜMÜZ VAR BİZİM![signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: John_Petrucci, 10 Ocak 2005 17:18 tarihinde demiş ki: "bu nasıl çıkmaz ulen" diye dolaba girişip bir şey kıracağına tüm odayı kırma olasığıda var... nah öyle sabitlemeyi bilince dolapta oynamaz eşyada çekiçle dalsa eşyayı kırar ozamanda parasını ödetirsin zarar vermemek zorunda biliyorsunuz:D ama yer değiştirebiliyor ve saklayabiliyorlar kıramıyorlar ama yassah söylerim mesela bişiyi kırsa parasını ödetirim[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 hehe yangın çıkarma diye toptan temizlik yapılmış senin odanda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 :) ; Abso..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kemikıla harcayacağınız parayla bir hayvan barınağından alacağınız köpeğin bir yıllık mama ve diğer masraflarını karşılıyorsunuz, köpek de temizlikçiyi odaya sokmuyor, nasıl ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kolayı ver; temizlikten önce annemize ben kendi eşyalarımı temizledim diyceksin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bizim eve gelen temizlikçi ilk aldığım orjinal oyun cd'si ile yerleri silmişti (neden, neden...). O günden beri artık ne desem boş. yeri geliyor hayvan kadar montumu bulamadığım oluyor yeri geliyor ders notlarım saksıların altından çıkıyor ama o günden sonra kadına ne desem boş..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bizimki 'yanlis birsey atmamak' adina hicbirsey atmiyor cok sukur, ama o da 'odayi toplamak' adina herseyimi gorunus acisindan duzenli hale getiriyor. Tabi gorunuse edeyim, neyin nerde oldugunu bulmam imkansiz hale geliyor. Her hafta tv kumandasi bulmaca oynuyoruz zaten, nereye koydugunu bulmaya calisiyorum on dakika falan.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 temizlik günü kadının ellemesini istemediğim eşyalarımın tozunu(höayt tamlamaya gel)kendim alıyorum ve elleme diyorum o da ellemiyor :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Her zmn en iisi odayı kendiniz toplicaksınız.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Absolut, 10 Ocak 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Veya temizlikçi ile konuşuyorsun ve eşyaları oynatmıyor temizlik yaparken :) Yok bu olmuyor ne yazık ki. Bizim temizlikçi, her gelişinde kablolarla oynar birşeyler çıkar bir kaç eşya kırılır, ama ne iştir ki o temizlikçi hala kovulmamıştır.[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Tutarsın temizlikçiyi bi temiz döversin olur biter..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Absolut, 10 Ocak 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Veya temizlikçi ile konuşuyorsun ve eşyaları oynatmıyor temizlik yaparken :) Medeniyet ölmemiş...[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bunu diyen işkence tekniklerini insanlar üzerinde uygulamak isteyen alexi:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hoca ne gerek var alarm'a falan. Gidip söylüyosun, 10 kere daha yaparsa işten çıkartıyosun. Bu kadar basit.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: TooRan, 10 Ocak 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Gider temizlikçiye fırça atarım,chemical a muhtaç kalmam;) evet chemicallara ölüm :p :)[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Alexi_Septimus, 10 Ocak 2005 20:29 tarihinde demiş ki: Hoca ne gerek var alarm'a falan. Gidip söylüyosun, 10 kere daha yaparsa işten çıkartıyosun. Bu kadar basit. alarm daha rahat bence tel çekiyosun bitane en azından malzeme var bende onnarı kullanıyorum masrafsız:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 annanem sub woofer ımı patlattı hll olsun demek istiyorum ve sövüyorum içimden...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 daha kolayı var temızlık oldugu gun kapıyı kıtlıyorsun aksam kendı temızlıgını kendın yapıyorsun bu kadar basıt[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar