bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 problem adamların ingilizce bilmesi değil, ingilizce konuşmayı tercih etmemesi zaten. fransaya turist olarak gidiyorsun, adam ingilizce anlayıp fransızca yanıt veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bingildak said: problem adamların ingilizce bilmesi değil, ingilizce konuşmayı tercih etmemesi zaten. fransaya turist olarak gidiyorsun, adam ingilizce anlayıp fransızca yanıt veriyor. finlandiyaya bir gitsem senin bahsettiğin sorun orada karşılaşıcaklarımın yanında devede kulak kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ooo üni 2. sene ıslak hayalleri vol.7854251 abi mcdonaldsta saatlik ücreti şu kadar gidip yaşıyalım. Yav he he tezkere mi sıkıstırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bu arada geçende iki suriyeli gördüm. Belediyenin yerini arıyorlardı sosyal yardım için. Ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Anhora said: Kuzey avrupa ülkelerinde yaşamak için ne yapmak gerekiyor? Herkes her yere elini kolunu sallayarak gidiyor. Almanya'ya bile gidip dil bile bilmeden sokaklarda yatıp vs iş bulup çalışıp orada yaşıyorlar. Sıkıldım bu ülkeden ya. Gerçekten gitmek istiyorum. Okul da uzadı değişen yönetmelik yüzünden anlayacağınız kaybedeceğim pek bir şey yok. Şöyle 1500 dolar + çat pat ingilizceyle bir yerlere gidip oralarda yaşamaya başlayabilir miyim? Var mıdır böyle kafası esip gidenler? almanyaya gelip sokakta yatip dil bilmeden calismak. kardes bonzai icme azalt biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bilmislik yapacagim biraz sori ama biliyorum, finlandiya'da teknik okullardan birine basvurup burada lisansa baslarsan, bir yandan da kyk KREDISI (400 euro aylik, belki kirana ve olmeyecek sekilde yasamana yeter) alirsan hayalini gerceklestirebilirsin. ama sanirim teknik okullar da toefl istiyor, o nedenle ingilizcesiz o is de yas. o bilgisayar dukkaninda calisirim, mcdonaldsda calisirim, hic biri mumkun degil onu da soyleyeyim. burada bir ton gocmen var legal yollardan gelen, senden kalifiye olan ve is bulamayan. su an is yerindeki temizlikcinin universite degreesi var isletme uzerine, var sen dusun. ha dayin vardir burada kebabci veya orguttensindir hewal kebab salonuna girersin, bi fin hatunla evlenirsin onlar olur bak. o 1.5k ile work and travel falan yapsan daha cok sey katar belki kafan dagilir hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bu forumdaki herkes zengin ya. ben nerden geldim buraya frmtr'ye felan gideyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 demiyim demiyim diyorum ama sen o 1500 lirayla 2 güzel sex işçisi bul uyandığında en az 3 ay daha gelmez aklına böyle fikirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Avrupa da açmış kollarını AB üyesi bile olmayan türkler gelsin diye bekliyor. 7 milyon işsiz genç var Avrupa'da, sınırda gelişine vururlar valla niyetini anlarlarsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Lancelion said: bilmislik yapacagim biraz sori ama biliyorum, finlandiya'da teknik okullardan birine basvurup burada lisansa baslarsan, bir yandan da kyk KREDISI (400 euro aylik, belki kirana ve olmeyecek sekilde yasamana yeter) alirsan hayalini gerceklestirebilirsin. ama sanirim teknik okullar da toefl istiyor, o nedenle ingilizcesiz o dedigin is de yas. o bilgisayar dukkaninda calisirim, mcdonaldsda calisirim, hic biri mumkun degil onu da soyleyeyim. burada bir ton gocmen var legal yollardan gelen, senden kalifiye olan ve is bulamayan. su an is yerindeki temizlikcinin universite degreesi var isletme uzerine, var sen dusun. ha dayin vardir burada kebabci veya orguttensindir hewal kebab salonuna girersin, bi fin hatunla evlenirsin onlar olur bak. en olabilitesi yüksek olanı dil kursuna gitmek ya da finli biriyle evlenmek galiba Hocam 1.5K ile WAT mı olur. 2 sene önce sadece danışmanlık şirketleri alıyordu o parayı. 5k'ya bitiriyorduk. Şimdi 10k'ya çıkmış mebla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 off paçadan akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Anhora said: Avrupa TR gibi mi bingildak orada herkes ingilizce biliyor :) Türkler genel olarak avrupanın bir çok ülkesinden daha çok ingilizce biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Argoel said: Anhora said: Avrupa TR gibi mi bingildak orada herkes ingilizce biliyor :) Türkler genel olarak avrupanın bir çok ülkesinden daha çok ingilizce biliyor. Avrupa'nın midwest'inden banane. Ben isviçre,finlandiya vb ülkelerden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bu arada madem niyetlendin Budapeşte inanılmaz güzel ve avrupa geneline göre daha ucuz bir memleket. Ayrıca diğer ülkeler türkleri pek sevmezken macarlar baya seviyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ben de sevmiyorum türkleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Argoel said: Anhora said: Avrupa TR gibi mi bingildak orada herkes ingilizce biliyor :) Türkler genel olarak avrupanın bir çok ülkesinden daha çok ingilizce biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Argoel said: Anhora said: Avrupa TR gibi mi bingildak orada herkes ingilizce biliyor :) Türkler genel olarak avrupanın bir çok ülkesinden daha çok ingilizce biliyor. he öyle öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 türkler türkçe bile bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yurtdisinda bisey yok, oldugunuz yerde yasayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Fistan said: türkler türkçe bile bilmiyor aynen. upper intermediate türkçeyle, "orta seviye ingilizcem var" tipinde geziyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 benim anlamadığım yurtdışı konusu açılınca herkes ingilizce seviyesinden filan bahsediyor orda yaşayanlarla konuşunca en az konuştuğunuz sorun ingilizce seviyesi oluyo, bana kalırsa gitmek isteyen basip gidicek arkadaş uygun zamanda gerisi hikaye geliyo,ben gitmek istiyorum deyip etrafı dinlemekle sadece insan hevesini öldürüyor. bence gerçekten yapmak istiyosan güzel bi plan yap ve git bende gitmek istiyorum inanılmaz sıkıcı artık buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 K.Irak ya da Suriye'de iş bulabilirsin, İngilizce'ye de gerek yok. Şansını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 hidan said: benim anlamadığım yurtdışı konusu açılınca herkes ingilizce seviyesinden filan bahsediyor orda yaşayanlarla konuşunca en az konuştuğunuz sorun ingilizce seviyesi oluyo, bana kalırsa gitmek isteyen basip gidicek arkadaş uygun zamanda gerisi hikaye geliyo,ben gitmek istiyorum deyip etrafı dinlemekle sadece insan hevesini öldürüyor. bence gerçekten yapmak istiyosan güzel bi plan yap ve git bende gitmek istiyorum inanılmaz sıkıcı artık buralar haklısın valla. milleti dinleyerek hem zaman hem de heves kaybediyoruz. basıp gidiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 hidan said: benim anlamadığım yurtdışı konusu açılınca herkes ingilizce seviyesinden filan bahsediyor orda yaşayanlarla konuşunca en az konuştuğunuz sorun ingilizce seviyesi oluyo, bana kalırsa gitmek isteyen basip gidicek arkadaş uygun zamanda gerisi hikaye geliyo,ben gitmek istiyorum deyip etrafı dinlemekle sadece insan hevesini öldürüyor. bence gerçekten yapmak istiyosan güzel bi plan yap ve git bende gitmek istiyorum inanılmaz sıkıcı artık buralar haklısın valla. milleti dinleyerek hem zaman hem de heves kaybediyoruz. basıp gidiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar