BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Cumartesi bilgim dahilinde olmayan işlem yapılmış kredi kartımla. Mesajı geldi hemen ardından kapattırdım kartı ama harcama duruyor tabi. Dilekçe falan doldurdum gönderdim işleme almışlar. Süreçle ilgili bilgisi olan var mı? O borcu illa ödeyecek miyim ve sonuca varmaları ne kadar sürüyor? Aradım kesin bi bilgi vermediler haftaya ara dediler. Başından benzer bir olay geçmiş biri anlatabilir mi durumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kaç TL harcamışlar? ara sıra üyelik bedeli alıyorlar ona denk gelmiş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Hayır toplamda 298 dolarlık zayıflama hapı alınmış. Şu 3d güvenlik olayını aktif etmediğimden de oldu. İş bankasında nasıl aktif ederim yeni kartta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 forumdan biri o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 hahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Gülmeyin ya maaşımın 3te 1i emenike. Birileri g*tü küçültecek diye 600 küsür borca girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kredi kartı bilgilerin çalınmış bence 600 liradan daha büyük bir problem normalde böyle harcamalarda hemen telefonuna sms gelmesi gerekiyor, neden gelmiyor şu şu şu kartınızdan şu kurum tarafından 600 tl tutarında çekim yapıldı, eğer siz yapmadıysanız hemen şu numaraya şöyle sms atın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Di ye olmuştu sanırım aynısı ya da başkasına, yine geri aldı sanırım hatırlıyorum parasını. Sıkıntı olmaz bence geri çekerler her türlü zaten hemen yatmıyor posa paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Geldi zaten, 4dk sonra kapattırdım kartı. Ama harcama duruyor iptal olmadı. İtiraz durumunun işleyişiyle ilgili bilginiz var mı diye sordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 o zaman geri gelir hesabına para pos çekimlerinde ödeme "bekleyen işlemlere" düşer, direkt olarak çekim yapılmaz. işleme alınmasını engelleyecekler. para geri yatacak hesabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Onu geri alırsın da, bence 600 liraya değil nasıl çalındığına odaklan topikte de söylendiği gibi. Yoksa yarın öbürgün başka kartında yine olacak aynı şey. Güvensiz bir siteye mi verdin, bir mekanda hesabın içine koydun da götürüp içerde garson mu çaldı, bilgisayarında virüs mü var vs. gibi. Açığı tespit edemezsen de tüm kartlarını mail order'a kapattır, internet şubenden bir sanal kart oluştur, internet alışverişlerin için onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Keşke pos olsa. İşlem internetten yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 pos demek point of sale demek internet üzerinden yapılan bütün kredi kartı işleri sanal pos ile yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 BalisticGel said: Keşke pos olsa. İşlem internetten yapılmış. İnternette de sanal POS'tan geçiyor işlem, havadan gitmiyor. Onu demek istemiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 iphone kullanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 3d security kullanılmamış olması gerek bu durumda daha iyi işlemin onaya düşme süresi uzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Baggio said: Onu geri alırsın da, bence 600 liraya değil nasıl çalındığına odaklan topikte de söylendiği gibi. Yoksa yarın öbürgün başka kartında yine olacak aynı şey. Güvensiz bir siteye mi verdin, bir mekanda hesabın içine koydun da götürüp içerde garson mu çaldı, bilgisayarında virüs mü var vs. gibi. Açığı tespit edemezsen de tüm kartlarını mail order'a kapattır, internet şubenden bir sanal kart oluştur, internet alışverişlerin için onu kullan.Bende düşündüm hepsini bir türlü bulamadım. Sanal kart olayına girecem artık internetten alış-veriş için. Bilgileri çalınan kartı kapattırdım zaten yenisini istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 internet alışverişinde kart bilgileri çalınma olasılığı çok düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Kart bilgilerimi kimseyle paylaşmadım. Kimseye de kartı teslim etmedim. Geriye pos cihazından yada bankamatikten kopyalama kalıyor. Bunlarda ne kadar mümkün. Kafamda deli sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 iphone kullanıyorsan her şey mümkün :) Kullanmıyorsanda mümkün, TV'de kaç kere pos çetelerini yakaladıklarını gördüm. Bu arada ailede şişko varsa önce onlardan şüphelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 BalisticGel said: Cumartesi bilgim dahilinde olmayan işlem yapılmış kredi kartımla. Mesajı geldi hemen ardından kapattırdım kartı ama harcama duruyor tabi. Dilekçe falan doldurdum gönderdim işleme almışlar. Süreçle ilgili bilgisi olan var mı? O borcu illa ödeyecek miyim ve sonuca varmaları ne kadar sürüyor? Aradım kesin bi bilgi vermediler haftaya ara dediler. Başından benzer bir olay geçmiş biri anlatabilir mi durumu? basima geldi aynisi, budapeste tescodan 300 dolar mi ne harcama yapilmisti. formu doldurdum, faksladim, aradim, ayni hafta icinde geri yatti para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 1) Paran %90 geri gelir. ** 2) Gözünüzü seveyim internette normal kartınızı kullanmayın lütfen ya. Sanal kart denen nimetten faydalanın. Kız arkadaşıma da anlatamıyorum yok yani. ** Kartın haksız kullanımı ve sigortalanması MADDE 12 – Kartın ya da 16 ncı maddede belirtilen bilgilerin kaybolması veya çalınması halinde kart hamili, yapacağı bildirimden önceki yirmidört saat içinde gerçekleşen hukuka aykırı kullanımdan doğan zararlardan yüzelli Yeni Türk Lirası ile sınırlıolmak üzere sorumludur. Hukuka aykırı kullanımın, hamilin ağır ihmaline veya kastına dayanması veya bildirimin yapılmaması hallerinde bu sınır uygulanmaz. Banka kartları ve kredi kartları kanunu (5464) http://www.bddk.org.tr/WebSitesi/turkce/Mevzuat/Banka_Kartlari_Kredi_Kartlari_Kanunu/15375464_6495_sayili_kanun_ile_degisik_sekli_2.8.2013.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Sanal Kartı anneye anlatır gibi anlatabilir mi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 var olmayan bir kart aslında Sen internetten bir alışveriş yapacağın zaman geçici olarak bir limit yüklüyorsun ona interaktif bankacılık aracılığıyla alım işlemini yaptıktan sonra zaten limiti kalmamış oluyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bankacıyım ve hiç kullanmadım daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar