Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba mı oluyorum?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sen o olayı yanlış anlamışsın bence

senin zannettiğin gibi olsa çocukları sünnet eder gibi o operasyonu yaparlardı, ne zaman evlendi çocuk istedi o zaman tekrar açarlardı. öyle çalışmıyor o sistem.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

senin zannettiğin gibi olsa çocukları sünnet eder gibi o operasyonu yaparlardı, ne zaman evlendi çocuk istedi o zaman tekrar açarlardı. öyle çalışmıyor o sistem.

Büyük ihtimalle ben yanlış anlamışımdır evet ama tahminimce zor acılı ve %100 dönüşü olmayan bir operasyon oldugu için tercih edilmiyor heralde
Mesaj tarihi:
bingildak said:

sene 2014 hala bir musluk yapamadılar
Mesaj tarihi:
GenjuroXXX said:

Büyük ihtimalle ben yanlış anlamışımdır evet ama tahminimce zor acılı ve %100 dönüşü olmayan bir operasyon oldugu için tercih edilmiyor heralde

%10 bile risk olsa yaptırılmaz
Mesaj tarihi:
Bir arkadaş eski sevgilisi ameliyat olcak diye habire para gönderiyordu. Beyninde tümör varmış, sonra ortaya çıktı ki kız tatile gidiyormuş o paralarla.
Mesaj tarihi:
bir de goz var nizam var operasyon nerede kafada..bir beyin ameliati olsan en az 15 gun hastanedesin ve kafanda ciddi sekil bozuklugu olur bla bla..sonrasinda radyo kemo..sac bas kalmaz vs..
Mesaj tarihi:
DaidaFlu said:

olmuyorum.

görüştük. ameliyatta kaybettim karnımdakini falan dedi.

hmpfs.

soyle tasak gecer gibi bana dese bi kiz, ben koydugum yeri iyi biliyorum gel beraber bi bakalim buluruz kesin derdim
Mesaj tarihi:
abi insan ister istemez paranoya yapıp ihtimal veriyor her ne kadar mantıksız savlarla gelse de karşıdaki. ben de az buçuk farkındaydım ağır bi dramanın içine çekildiğimin ama yine de tırsıyordum nolur nolmaz diye.

neyse.
  • Yeni Oluştur...