bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 gurban olayım In most cases the vas deferens can be reattached but, in many cases, fertility is not achieved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 önce ben yazdım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 eh koskoca vasectomy reversal başlığı var ama 8-) tamam %100 şans yok ama sonucta doşşakları koparıp atmıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 konu nereye geldi. rahat bırakın abi salşdksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Kafaya koydum DaidaFlu'nun doşşakları uçuracaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 abi sen o olayı yanlış anlamışsın bence senin zannettiğin gibi olsa çocukları sünnet eder gibi o operasyonu yaparlardı, ne zaman evlendi çocuk istedi o zaman tekrar açarlardı. öyle çalışmıyor o sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bingildak said: abi sen o olayı yanlış anlamışsın bence senin zannettiğin gibi olsa çocukları sünnet eder gibi o operasyonu yaparlardı, ne zaman evlendi çocuk istedi o zaman tekrar açarlardı. öyle çalışmıyor o sistem. Büyük ihtimalle ben yanlış anlamışımdır evet ama tahminimce zor acılı ve %100 dönüşü olmayan bir operasyon oldugu için tercih edilmiyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 belden sopa karından sıpa eksik etmicen birader, ne korunması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bingildak said: abi sen o olayı yanlış anlamışsın bence senin zannettiğin gibi olsa çocukları sünnet eder gibi o operasyonu yaparlardı, ne zaman evlendi çocuk istedi o zaman tekrar açarlardı. öyle çalışmıyor o sistem. sene 2014 hala bir musluk yapamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 GenjuroXXX said: Büyük ihtimalle ben yanlış anlamışımdır evet ama tahminimce zor acılı ve %100 dönüşü olmayan bir operasyon oldugu için tercih edilmiyor heralde %10 bile risk olsa yaptırılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ehueh çok komik lan bizim zamanımız da sadece hamileyim yalanı vardı. Beyin tümörü falan eklenmiş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Bir arkadaş eski sevgilisi ameliyat olcak diye habire para gönderiyordu. Beyninde tümör varmış, sonra ortaya çıktı ki kız tatile gidiyormuş o paralarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 buyur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 daidaflu nun lord argos la bi yakınlığı/kan bağı varmı acaba? dayısının oğlu olma ihtimali yüksek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 olmuyorum. görüştük. ameliyatta kaybettim karnımdakini falan dedi. hmpfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 deliver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 wtf? beyin tm unu vaginasindan mi girip almislar ? hayir bir de internet cagi herkezin elinde akilli telefon filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 rahat bırak diye demiş bence, hala yerinde duruyo bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 bir de goz var nizam var operasyon nerede kafada..bir beyin ameliati olsan en az 15 gun hastanedesin ve kafanda ciddi sekil bozuklugu olur bla bla..sonrasinda radyo kemo..sac bas kalmaz vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 DaidaFlu said: olmuyorum. görüştük. ameliyatta kaybettim karnımdakini falan dedi. hmpfs. soyle tasak gecer gibi bana dese bi kiz, ben koydugum yeri iyi biliyorum gel beraber bi bakalim buluruz kesin derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 cahil insanlar yalan söyleyemeyi de beceremiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Frostbite said: daidaflu nun lord argos la bi yakınlığı/kan bağı varmı acaba? dayısının oğlu olma ihtimali yüksek.. direk kendisidir(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 abi insan ister istemez paranoya yapıp ihtimal veriyor her ne kadar mantıksız savlarla gelse de karşıdaki. ben de az buçuk farkındaydım ağır bi dramanın içine çekildiğimin ama yine de tırsıyordum nolur nolmaz diye. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 özellikle mi seçiyonuz lan ruh hastalarını sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 DaidaFlu said: olmuyorum. görüştük. ameliyatta kaybettim karnımdakini falan dedi. hmpfs. ALTIMA SIÇARAK GÜLDÜM YANİ. Ameliyatta onu da aldılar... dagsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar