Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Fistan said: bence kızda tümörde yok hamile de değil üzgünüm ama this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 şimdi kız arkadaşı 1.5 ay önce falan regl olmuş. sex ve hamilelik hakkında pek bilgim yok ama 1.5 ay önce regl olduysa nasıl hamile oluyor? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 3 hafta önce de oldu abi. kesin bilgi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 3 hafta önce regl olduysa 2 aylık hamile olmasına imkan yok tıbbi açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 JrStorMesT said: Önce kızı bi doktora götürüp kan testi yaptırıp gerçekten hamile mi değil mi onu bi öğrensen, ondan sonra da, kürtaj gibi dişi bireyin ömrü boyunca unutamayacağı bi olay için daha profesyönel insanlardan yardım alsan, ne kadar cahil olduğun 500km den belli, bide burdaki 1-2 trollün gazına gelip 2 kere elini kana bulama, 20 liradan kaçıp kondom almamışsın, bari 300-500 den kaçma da daha fazla insan ölmesin senin yüzünden. yargılamışsın da yanlış yargılamışsın. kürtajın artısını eksisini psikolojik etkilerini ben de çok iyi biliyorum. etik kısmı beni ilgilendirmiyor nitekim. gerekli bir prosedür. son 3-4 aylık dönemde sürekli kondom kullandım. o açıdan sorun yok. 300-500 den kaçtığım da yok. net bir bilgi alıp gerekeni en sağlıklı şekilde sağlayacağım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 SeaGle said: 3 hafta önce regl olduysa 2 aylık hamile olmasına imkan yok tıbbi açıdan. bana da öyle geliyor zaten. hayır gözümle görmesem (yargılamaya müsait) şüpheye düşüp ulan yalan mı söyledi diycem ama yok. hemen öncesinde test falan da yaptık 1.5 hafta geciktiği için. ihtimal vermiyrum ama pis bi konu yiyor beynimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Fistan said: bence kızda tümörde yok hamile de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Geçmiş olsun bence şuan öncelik kızın olacağı beyin ameliyatında. Sonrasında daha uzunca düşünüp taşınmak gerekiyor, bu çok ciddi bir karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Sağlıklı olmayan bir ilişkide hamile kalınıp, kürtaj olayı ile psikolojik kısımlarını sorgulayabilecek kadar deneymli bir gence benziyorsun. Ama şu yazdıklarına OK diyim ben.. Ayrıca bu şartlarda hamile kalan bir kadın kişisinin kürtaj psikolojini yeminlen on fersah atlayacağına bahse girerim. Aynı durumda kalmış çok yakın bir arkadaşımdan bahsediyorum. Abartılacak birşey yok. Ha ben baba olmaya hazırım diyorsan, zaten NP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 DaidaFlu said: son 3-4 aylık dönemde sürekli kondom kullandım. o açıdan sorun yok. :S dollenme olayı nası oluyo abi o halde bence bi yerlerde yanlış var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Abi garantiyi ben veriyorum sana. 3 hafta önce regl olmuşsa 2 aylık hamile olamaz. Regldan sonra ilişki yaşayıp korunmadıysan da 2 haftalık olur max. Rahat ol. Regl dediğin yumurtalıkların dışarı atılması. Yumurtalığı dışarı atılan bi kadının hamile kalmaya devam etmesi mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Regl kısmını okumamıştım, Seagle yazmış. Baba falan değilsin, sinek bile olmaz o derece. Hadi yırttın. Ama kıza bence hastalığı anlamında destek ol her türlü. O ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kadin uzmanlari toplanmis gene, hayirli isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 aquila said: kadin uzmanlari toplanmis gene, hayirli isler. Ya teorikte çok iyiyim de pratik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kadınlar ayrılmak istemediği zaman genelde hamile kalır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 o yaşlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 moriarty said: kadınlar ayrılmak istemediği zaman genelde hamile kalır zaten. Şu hiç benim başıma gelmedi lan. iki sefer fln reglim gecikti geyiği oldu o kadar. hiç öyle all in yapmadı kimse bana. vay a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 12 sene aynı kadınla aynı evde yaşa, gerek yok prof luk kasmaya :P MasterHapLo said: aquila said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 SeaGle said: 3 hafta önce regl olduysa 2 aylık hamile olmasına imkan yok tıbbi açıdan. tamam cinsel sağlık bilgim iyi durumdaymış huzurla kate upton leak topiğine gidebilirim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 nienna said: bu cehaletle baba olma mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 pontipati said: SeaGle said: 3 hafta önce regl olduysa 2 aylık hamile olmasına imkan yok tıbbi açıdan. tamam cinsel sağlık bilgim iyi durumdaymış huzurla kate upton leak topiğine gidebilirim artık http://galeri8.uludagsozluk.com/406/%C3%A7ok-cahilsin-ke%C5%9Fke-%C3%B6lsen_584959.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Olan seyler regl degil kanama olabilir, bunu anlayamamis olabilirsiniz de ama. Her kanama regle isaret etmez. Gidip test yaptirin direk yarin. Gerci muhtemelen aradaki ark ya da kiz yalan soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Kanama uzun sürmez regl kadar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kırık olsa yerinde duramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-Oe_iExrUFZ4/UvSbWFDWbBI/AAAAAAAABMg/8_bi2TfaQU8/s1600/cok_cahilsin_capsleri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar