Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba mı oluyorum?

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

JrStorMesT said:

Önce kızı bi doktora götürüp kan testi yaptırıp gerçekten hamile mi değil mi onu bi öğrensen, ondan sonra da, kürtaj gibi dişi bireyin ömrü boyunca unutamayacağı bi olay için daha profesyönel insanlardan yardım alsan, ne kadar cahil olduğun 500km den belli, bide burdaki 1-2 trollün gazına gelip 2 kere elini kana bulama, 20 liradan kaçıp kondom almamışsın, bari 300-500 den kaçma da daha fazla insan ölmesin senin yüzünden.

yargılamışsın da yanlış yargılamışsın.

kürtajın artısını eksisini psikolojik etkilerini ben de çok iyi biliyorum. etik kısmı beni ilgilendirmiyor nitekim. gerekli bir prosedür.

son 3-4 aylık dönemde sürekli kondom kullandım. o açıdan sorun yok. 300-500 den kaçtığım da yok. net bir bilgi alıp gerekeni en sağlıklı şekilde sağlayacağım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

3 hafta önce regl olduysa 2 aylık hamile olmasına imkan yok tıbbi açıdan.

bana da öyle geliyor zaten. hayır gözümle görmesem (yargılamaya müsait) şüpheye düşüp ulan yalan mı söyledi diycem ama yok. hemen öncesinde test falan da yaptık 1.5 hafta geciktiği için. ihtimal vermiyrum ama pis bi konu yiyor beynimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağlıklı olmayan bir ilişkide hamile kalınıp, kürtaj olayı ile psikolojik kısımlarını sorgulayabilecek kadar deneymli bir gence benziyorsun. Ama şu yazdıklarına OK diyim ben..

Ayrıca bu şartlarda hamile kalan bir kadın kişisinin kürtaj psikolojini yeminlen on fersah atlayacağına bahse girerim. Aynı durumda kalmış çok yakın bir arkadaşımdan bahsediyorum. Abartılacak birşey yok. Ha ben baba olmaya hazırım diyorsan, zaten NP.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi garantiyi ben veriyorum sana. 3 hafta önce regl olmuşsa 2 aylık hamile olamaz. Regldan sonra ilişki yaşayıp korunmadıysan da 2 haftalık olur max.

Rahat ol.

Regl dediğin yumurtalıkların dışarı atılması. Yumurtalığı dışarı atılan bi kadının hamile kalmaya devam etmesi mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...