Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Ama işine gelmiyor her zaman ki gib.

Adamın topu ellemesi penaltı doğru. Arkası dönük vs. penaltı olmasına engel değil. Ancak adamın o pozisyon da ellerini açmasının sebebi kendisine faul yapılması. Penaltıdan önce faul var.
Mesaj tarihi:
O değilde adam (kimse artık göremedim) kafayı vurduktan sonra elemanın eline çarpıp kaleye yöneliyor. Bu şekilde gol olsa çok üzücü olurdu kasdja.

Fenerin balı her sene olduğu gibi yine yerinde ama pozisyon öncesi sanki faul var ya. Adamı ittiriyorlar ve dengesini kaybedip ellerini açıyor gibi.
Mesaj tarihi:
neyin ne olduğu

FB-G.antep: 2-1 (Dk.82 PENALTI) FB-G.birliği: 2-1 (Dk.90 PENALTI) FB-EsEs : 2-2 (Dk.50 ve Dk.86 - 2 PENALTI) Erciyes-FB: 0-1 (Dk.86 PENALTI)

buradan görülüyor zaten hep 80+ nedense :)
Mesaj tarihi:
fizban said:

O faulu gercekten sonradan ridvan soyleyince gormeye calistim. Nerede gosterir misin, butun ictenligimle gormek icin soruyorum.

oyle bir foul yok orada. GG'nin gozu topta adama mudahale bile etmiyor.
Mesaj tarihi:
khazadum said:

O değilde adam (kimse artık göremedim) kafayı vurduktan sonra elemanın eline çarpıp kaleye yöneliyor. Bu şekilde gol olsa çok üzücü olurdu kasdja.

Fenerin balı her sene olduğu gibi yine yerinde ama pozisyon öncesi sanki faul var ya. Adamı ittiriyorlar ve dengesini kaybedip ellerini açıyor gibi.

para sayma makinaları yavaş çalışıyor
Mesaj tarihi:
Bu penaltılar konusunda birbirinizi yemenizi gerçekten anlamıyorum, gerçekten yorulmuyo musunuz dsfs

bu sene hakkaten çok penaltı çalıyolar bize, bi iki tanesi cidden yanlıştı tamam, ama gerçekten penaltı olduğu zaman da mı çalmayacak hakemler bunu mu istiyor gerçekten oldboyzlar?

ayrıca bi iki sezon önceydi neredeyse hiç penaltı atmadan (hatta hiç atmadan bile olabiliriz) ligi bitirmiştik ki sayısız çalınmayan penaltı vardı. İngiltere Almanya İspanyada da oluyor böyle şeyler tabii bizde daha çok oluyor çünkü Türkiye'ye hoşgeldiniz.
Mesaj tarihi:
alper gibi emenike, sow gibi adamlar son dakikalarda galibiyet için baskıyı artırdıgımızda ceza sahasında bolca atraksiyona giriyorlar
sonucta penaltı olabilecek pozisyonlar illaki oluyor, normal seyler futbolda bu tarz futbol oynayan takımların penaltı kazanması.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

alper gibi emenike, sow gibi adamlar son dakikalarda galibiyet için baskıyı artırdıgımızda ceza sahasında bolca atraksiyona giriyorlar
sonucta penaltı olabilecek pozisyonlar illaki oluyor, normal seyler futbolda bu tarz futbol oynayan takımların penaltı kazanması.
yav He He
Mesaj tarihi:
ya bu kadar konuşuyolar,kendilerine hatala penaltı verilmez inşallah bu hafta,yüzleri şekilde şekile girer,valla üzülürüm öyle bişi olursa

olm kendi işinize,threadinize bakın,zaten denmiş,hiç penatlı atmadan şampiyn oldugumuz sezon var,ha yaşınız tutmadığı için hatırlamassınız,haluk ulusoyun federasyon bşkanlıgı yaptıgı dönemde gs'ye çalınan penaltıları fln,yoksa zaten bırbır etmezdiniz şimdi,keza haklı penaltı bu
Mesaj tarihi:
valla şimdi bakıyorum da ciddi anlamda yüzde 90 adamların penaltıları haklı.. gerçi biraz daha kolay çalıyorlar dünkü penaltıyı hiç bir başka takıma çalmazlardı
Mesaj tarihi:
Theridone said:

tabi canım fifa kokartı 3 tane vesikalık gönderene veriyor

fifa kokartı sadece uluslararası görev almak için lazım. o penaltıyı veren çizgi hakemleri ptt liginde bile hakemlik yapmadan, sıfır deneyimle süper lige konuyor.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

ya bu kadar konuşuyolar,kendilerine hatala penaltı verilmez inşallah bu hafta,yüzleri şekilde şekile girer,valla üzülürüm öyle bişi olursa

olm kendi işinize,threadinize bakın,zaten denmiş,hiç penatlı atmadan şampiyn oldugumuz sezon var,ha yaşınız tutmadığı için hatırlamassınız,haluk ulusoyun federasyon bşkanlıgı yaptıgı dönemde gs'ye çalınan penaltıları fln,yoksa zaten bırbır etmezdiniz şimdi,keza haklı penaltı bu

dirsekçiler onlar, dirsekle maç kazanıyolar :D
Mesaj tarihi:
arcane said:

Theridone said:

tabi canım fifa kokartı 3 tane vesikalık gönderene veriyor

fifa kokartı sadece uluslararası görev almak için lazım. o penaltıyı veren çizgi hakemleri ptt liginde bile hakemlik yapmadan, sıfır deneyimle süper lige konuyor.

abi sen niye böyle yapıyorsun şimdi :(
  • Yeni Oluştur...