Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Açeydim gollerimi şööle, otureydim koltuğuma, aleydim mısırımı, güleydim Oldboylara
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Ama işine gelmiyor her zaman ki gib. Adamın topu ellemesi penaltı doğru. Arkası dönük vs. penaltı olmasına engel değil. Ancak adamın o pozisyon da ellerini açmasının sebebi kendisine faul yapılması. Penaltıdan önce faul var.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 O faulu gercekten sonradan ridvan soyleyince gormeye calistim. Nerede gosterir misin, butun ictenligimle gormek icin soruyorum.
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 O değilde adam (kimse artık göremedim) kafayı vurduktan sonra elemanın eline çarpıp kaleye yöneliyor. Bu şekilde gol olsa çok üzücü olurdu kasdja. Fenerin balı her sene olduğu gibi yine yerinde ama pozisyon öncesi sanki faul var ya. Adamı ittiriyorlar ve dengesini kaybedip ellerini açıyor gibi.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 neyin ne olduğu FB-G.antep: 2-1 (Dk.82 PENALTI) FB-G.birliği: 2-1 (Dk.90 PENALTI) FB-EsEs : 2-2 (Dk.50 ve Dk.86 - 2 PENALTI) Erciyes-FB: 0-1 (Dk.86 PENALTI) buradan görülüyor zaten hep 80+ nedense :)
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 fizban said: O faulu gercekten sonradan ridvan soyleyince gormeye calistim. Nerede gosterir misin, butun ictenligimle gormek icin soruyorum. oyle bir foul yok orada. GG'nin gozu topta adama mudahale bile etmiyor.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 khazadum said: O değilde adam (kimse artık göremedim) kafayı vurduktan sonra elemanın eline çarpıp kaleye yöneliyor. Bu şekilde gol olsa çok üzücü olurdu kasdja. Fenerin balı her sene olduğu gibi yine yerinde ama pozisyon öncesi sanki faul var ya. Adamı ittiriyorlar ve dengesini kaybedip ellerini açıyor gibi. para sayma makinaları yavaş çalışıyor
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Bu penaltılar konusunda birbirinizi yemenizi gerçekten anlamıyorum, gerçekten yorulmuyo musunuz dsfs bu sene hakkaten çok penaltı çalıyolar bize, bi iki tanesi cidden yanlıştı tamam, ama gerçekten penaltı olduğu zaman da mı çalmayacak hakemler bunu mu istiyor gerçekten oldboyzlar? ayrıca bi iki sezon önceydi neredeyse hiç penaltı atmadan (hatta hiç atmadan bile olabiliriz) ligi bitirmiştik ki sayısız çalınmayan penaltı vardı. İngiltere Almanya İspanyada da oluyor böyle şeyler tabii bizde daha çok oluyor çünkü Türkiye'ye hoşgeldiniz.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 alper gibi emenike, sow gibi adamlar son dakikalarda galibiyet için baskıyı artırdıgımızda ceza sahasında bolca atraksiyona giriyorlar sonucta penaltı olabilecek pozisyonlar illaki oluyor, normal seyler futbolda bu tarz futbol oynayan takımların penaltı kazanması.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 olmaz, belli bir penaltı limiti var. daha fazlası ayıp olur futbolda çünkü. http://www.ligtv.com.tr/haber/tartismali-pozisyonlara-son-nokta-9
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Fistan said: alper gibi emenike, sow gibi adamlar son dakikalarda galibiyet için baskıyı artırdıgımızda ceza sahasında bolca atraksiyona giriyorlar sonucta penaltı olabilecek pozisyonlar illaki oluyor, normal seyler futbolda bu tarz futbol oynayan takımların penaltı kazanması.yav He He
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 futbol, 90 dakika süren ve fenerbahçenin penaltı kazandığı bir oyundur.
benjani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 http://static3.gamespot.com/uploads/ignore_jpg_scale_small/977/9771014/2378076-1113585819-crying.jpeg
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ya bu kadar konuşuyolar,kendilerine hatala penaltı verilmez inşallah bu hafta,yüzleri şekilde şekile girer,valla üzülürüm öyle bişi olursa olm kendi işinize,threadinize bakın,zaten denmiş,hiç penatlı atmadan şampiyn oldugumuz sezon var,ha yaşınız tutmadığı için hatırlamassınız,haluk ulusoyun federasyon bşkanlıgı yaptıgı dönemde gs'ye çalınan penaltıları fln,yoksa zaten bırbır etmezdiniz şimdi,keza haklı penaltı bu
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 hakan şükür 38 golle gol kralı oldugunda 13 ü penaltıydı sdf gs o sezon 19 penaltı attı asdsasf
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 valla şimdi bakıyorum da ciddi anlamda yüzde 90 adamların penaltıları haklı.. gerçi biraz daha kolay çalıyorlar dünkü penaltıyı hiç bir başka takıma çalmazlardı
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Theridone said: tabi canım fifa kokartı 3 tane vesikalık gönderene veriyor fifa kokartı sadece uluslararası görev almak için lazım. o penaltıyı veren çizgi hakemleri ptt liginde bile hakemlik yapmadan, sıfır deneyimle süper lige konuyor.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 kim diyo ? zira dün penaltıyı veren çizgi hakemi koray gençerler, 2008 den beri süper ligde
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 DoGMeaT said: ya bu kadar konuşuyolar,kendilerine hatala penaltı verilmez inşallah bu hafta,yüzleri şekilde şekile girer,valla üzülürüm öyle bişi olursa olm kendi işinize,threadinize bakın,zaten denmiş,hiç penatlı atmadan şampiyn oldugumuz sezon var,ha yaşınız tutmadığı için hatırlamassınız,haluk ulusoyun federasyon bşkanlıgı yaptıgı dönemde gs'ye çalınan penaltıları fln,yoksa zaten bırbır etmezdiniz şimdi,keza haklı penaltı bu dirsekçiler onlar, dirsekle maç kazanıyolar :D
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 arcane said: Theridone said: tabi canım fifa kokartı 3 tane vesikalık gönderene veriyor fifa kokartı sadece uluslararası görev almak için lazım. o penaltıyı veren çizgi hakemleri ptt liginde bile hakemlik yapmadan, sıfır deneyimle süper lige konuyor. abi sen niye böyle yapıyorsun şimdi :(
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 hakemlik mesleğine saygımdan. düzgün hakem benim de hakkım.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 süper ligde hakemlik yapan adamı amele pazarından gelmiş gibi addediyorsun, sonra güzel hakemlik diyorsun.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 http://tartismalipozisyon.com/2014/11/emenikenin-pozisyonu-penalti-mi/
Öne çıkan mesajlar