Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kimse kararımı değişteremez. Kupa maçlarına gençler ile çıkacağım diyen İsmail Kartal'ın zorlu Bayburt deplasmanı ilk 11'i.

Mert
Hasan Ali
Kadlec
Egemen
Savaş
Selçuk
Diego
Uygar Mert
Mehmet Topuz
Alper Potuk
Webo
Mesaj tarihi:
tamamen yedek ve sakatlıktan yeni çıkan formsuz isimlerle ilk 11 oluşturmuş. ismailin öyle bir şey dediğini ben duymamıştım açıkçası ama kadroda adını ilk defa duyduğum 2 tane eleman var, full 15 yaşında çocuklarla çıkmaktansa tecrübelilerle gençlerin birlikte oynaması bana daha mantıklı geliyor.
Mesaj tarihi:
Kayserispor yenilgisi sonra sordular. Hatta gençlerle değil fazla şans bulamayan yedek oyuncularla çıkması üzerine eleştiri yaptılar. Adam inatla gençlerle çıkacam dedi.

"Geri adım atmayacağım"

"17-18 yaşındaki oyuncular ilk kez Fenerbahçe forması giyiyor. Bazı oyuncular, genç oyuncular isteneni karşılayamamış gibi görünse de, heyecandan olabilir, ben onları antrenmandan biliyorum. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bu maç mağlup olduk diye geri adım atmayacağım, genç oyuncuları oynatacağım."
Mesaj tarihi:
kayseri maçında 4 tane altyapı oynamış, bu maçta da 2 tane altyapıdan oyuncu oynuyor gayet ideal işte abilerinin yanında pişsinler zaten 11 tanesi oynuyor alt liglerde birlikte.
  • Yeni Oluştur...