sostizm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Gol mü? Nerden izliyorsunuz? Bende hala 0-1
Shean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 escape said: Korcan 2 .. Acaba hangi arabayi aldilar cocuga. Ben 3 yil profsyonel kalecilik yaptim. Bu tarz havalarda havadan gelen toplar yumrukla celinir avuc iciyle degil. Bunu ben biliyosam o daha cok biliyordur. şişko musun mahalledeki kalecilik dönemlerin nasıl profesyonel oldu. belki de adam heyecanlandı birşey oldu da tutamıyor.
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Bu yağmurda çok bile oynuyor oyuncular,resmen gök yarıldı
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 sowun şu pozisyonda bile outa atması...
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Shean said: escape said: Korcan 2 .. Acaba hangi arabayi aldilar cocuga. Ben 3 yil profsyonel kalecilik yaptim. Bu tarz havalarda havadan gelen toplar yumrukla celinir avuc iciyle degil. Bunu ben biliyosam o daha cok biliyordur. şişko musun mahalledeki kalecilik dönemlerin nasıl profesyonel oldu. belki de adam heyecanlandı birşey oldu da tutamıyor. Yooo gayet de profesyonel olarak oynadım.. Olamaz, süper ligde kalecisin sen böle bi hata yapamazsın. ŞİKEEEEEEEE
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 kaleci cok iyiymis. hayirli isler.
benjani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 muhattap olmayayım diyorum ama gs li arkadaşlar bu golü unuttu galiba http://www.youtube.com/watch?v=p9nSHpDgI7c
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Meyreleşi beğendim her yere yetişti, sanırım Alves affedildi diye kastılar kankiler takımda kalmak için. Webo-Sow daha uyumlu Emenikeden, hava iyi ve Sow şanslı olsaydı skor başka olurdu. Diyego-Emenike-Alves-Krasiç-Stoçu nasıl satacaz acaba bu kontratlarla merak ediyorum. Kuytta koşuyor tamam ama sadece koşuyor, bal yapmayan arı gibi.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 @fizban Bu Fener herkesi ezerek yener, aktılar dün şiir gibiydi takım. İsmail Kartal kalitesini koymuş.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 fizban said: Nasi oynadik ya la? iyi oynamadık kötü de oynamadık, hiç oynamadık desek olur sanki.
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Aziz yıldırım fenerbahçe için bir haindir. Ahmet çakar. Haklı.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Liebe said: fizban said: Nasi oynadik ya la? iyi oynamadık kötü de oynamadık, hiç oynamadık desek olur sanki. Harbi ha. Kalecinin hatası olmasa belki berabere bitecek bi maçtı. Özetini izlerken bile sıkıldım.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 tatar fifa banlıyormuş siz şike yaptınzı diye türkücü td başka ne muhabbetiniz var ki lan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 XelçukŞahin nişanlanmış ama belediyenin salonu pahalı gelmiş, kızın evinde yapmışlar.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 said: AMK Gazetesi'nin haberine göre, mukavelelerinin son yılını yaşayan Kuyt, Emre, Egemen, Webo, Mert, Selçuk ve Bekir’in sık sık teknik patron İsmail Kartal’a durumu sordukları ortaya çıktı. Fenerbahçe yönetimi yeni kontrat önermezse 6 ay sonra Dirk Kuyt (34), Egemen Korkmaz (32), Pierre Webo (32), Mert Günok (25), Selçuk Şahin (33), Bekir İrtegün (30) ve Emre Belözoğlu (34) serbest kalacaklar. Bu futbolcular isimler sık sık teknik direktör İsmail Kartal ile bir araya gelerek, ‘sözleşme yenileme’ konusunu konuşuyorlar ve adım atılmaması konusundaki rahatsızlığını dile getiriyor. Özellikle Emre, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olduğu için bir an önce imza atıp rahatlamak istiyor. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27753355.asp sıçtık, oynamaz bu i.neler 2. devre, ya da 3er yıllık sözleşme koparırlar Aziz denyosundan. Hele Emrenin 35 dakkalık futbolculuğuyla en başta istemesi lol defolup gitseler keşke, bitek Mert var tutulacak. Alves Meyreleş Stoç Kraşiç Emenike Diyegoyu da satacaksın aslında ama kim alır öyle saçma kontratlarla
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 egemen ve mert in alınırı var.ocakta patlatırız bi sözleşme sonra aziz topuklarına sıkar asflkjansf
Catze Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Dk 2 bekiiiiirrr Gerçi ofsayt gol büyük ihtimalle. ;)
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 valequenta said: ofsaytin babasi ne ihtimali Goldür gol, işin içinde fb varsa her türlü alengir döner
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Ilk defa ilk yariyi onde kapatiyomussunuz kadikoyde hadi penalti dilenmeden bi mac yeneceksiniz yuruyun
Öne çıkan mesajlar