Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
escape said:

Korcan 2 ..

Acaba hangi arabayi aldilar cocuga.

Ben 3 yil profsyonel kalecilik yaptim. Bu tarz havalarda havadan gelen toplar yumrukla celinir avuc iciyle degil. Bunu ben biliyosam o daha cok biliyordur.

şişko musun
mahalledeki kalecilik dönemlerin nasıl profesyonel oldu. belki de adam heyecanlandı birşey oldu da tutamıyor.
Mesaj tarihi:
Shean said:

escape said:

Korcan 2 ..

Acaba hangi arabayi aldilar cocuga.

Ben 3 yil profsyonel kalecilik yaptim. Bu tarz havalarda havadan gelen toplar yumrukla celinir avuc iciyle degil. Bunu ben biliyosam o daha cok biliyordur.

şişko musun
mahalledeki kalecilik dönemlerin nasıl profesyonel oldu. belki de adam heyecanlandı birşey oldu da tutamıyor.

Yooo gayet de profesyonel olarak oynadım..

Olamaz, süper ligde kalecisin sen böle bi hata yapamazsın.

ŞİKEEEEEEEE
Mesaj tarihi:
Meyreleşi beğendim her yere yetişti, sanırım Alves affedildi diye kastılar kankiler takımda kalmak için.
Webo-Sow daha uyumlu Emenikeden, hava iyi ve Sow şanslı olsaydı skor başka olurdu.

Diyego-Emenike-Alves-Krasiç-Stoçu nasıl satacaz acaba bu kontratlarla merak ediyorum. Kuytta koşuyor tamam ama sadece koşuyor, bal yapmayan arı gibi.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

fizban said:

Nasi oynadik ya la?

iyi oynamadık kötü de oynamadık, hiç oynamadık desek olur sanki.

Harbi ha.

Kalecinin hatası olmasa belki berabere bitecek bi maçtı. Özetini izlerken bile sıkıldım.
Mesaj tarihi:
said:
AMK Gazetesi'nin haberine göre, mukavelelerinin son yılını yaşayan Kuyt, Emre, Egemen, Webo, Mert, Selçuk ve Bekir’in sık sık teknik patron İsmail Kartal’a durumu sordukları ortaya çıktı.
Fenerbahçe yönetimi yeni kontrat önermezse 6 ay sonra Dirk Kuyt (34), Egemen Korkmaz (32), Pierre Webo (32), Mert Günok (25), Selçuk Şahin (33), Bekir İrtegün (30) ve Emre Belözoğlu (34) serbest kalacaklar. Bu futbolcular isimler sık sık teknik direktör İsmail Kartal ile bir araya gelerek, ‘sözleşme yenileme’ konusunu konuşuyorlar ve adım atılmaması konusundaki rahatsızlığını dile getiriyor. Özellikle Emre, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olduğu için bir an önce imza atıp rahatlamak istiyor.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27753355.asp
sıçtık, oynamaz bu i.neler 2. devre, ya da 3er yıllık sözleşme koparırlar Aziz denyosundan. Hele Emrenin 35 dakkalık futbolculuğuyla en başta istemesi lol
defolup gitseler keşke, bitek Mert var tutulacak. Alves Meyreleş Stoç Kraşiç Emenike Diyegoyu da satacaksın aslında ama kim alır öyle saçma kontratlarla
  • Yeni Oluştur...