Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
escape said:

Eee sonunda yani icim sisti benim burada hshsh

bi de su var

http://i.imgur.com/EYwcoc2.jpg

Escape troll olmayı bile beceremiyorsun tanımadığımız salak adamların dangalak dangalak yorumlarını gönder gönder dur.
Mesaj tarihi:
abi böyle diliyle milleti uyutan tipler vardır ya beleşçi sülük tipler, dost gözükür herkese sonra sövüşler paso. aha tam bu tip işte Selçuk, 10 senedir her hocayla her takımla kanka olmayı başardı uyanık.
Mesaj tarihi:
adam haddini biliyor. ben yıldızım gibi bi iddiası yok. yedek kalınca küsmüyor. tam ideal futbolcu bence. ilk 11 adamı değil ama ilk 18de böyle adam bulunsun istersin.
Mesaj tarihi:
arcane said:

adam haddini biliyor. ben yıldızım gibi bi iddiası yok. yedek kalınca küsmüyor. tam ideal futbolcu bence. ilk 11 adamı değil ama ilk 18de böyle adam bulunsun istersin.

Nasıl haddini biliyor ya, kendini Ronaldo sanıp defans önünde marsilya ruletine kalkar, kendini Pirlo sanıp saçma paslar dener ve takıma ya kontra ya gol yedirir 10 senedir hep bunu yapar, böyle önlibero mu olur? taşşak geçiyor adam koca kulüple yahu
Mesaj tarihi:
maçın son saniyesi, yapılan faule bak abi ya. bize yapılan şu sert müdahalelere hakemler ne zaman müdahale edecek acaba her hafta kırmızı kartlar es geçiliyor. şu pozisyon kırmızıya yakın tam bunun için demiyorum ama hakem şuna kırmızı verse kimse niye verdin demez
Mesaj tarihi:
Catze said:

escape said:

Eee sonunda yani icim sisti benim burada hshsh

bi de su var

http://i.imgur.com/EYwcoc2.jpg

Escape troll olmayı bile beceremiyorsun tanımadığımız salak adamların dangalak dangalak yorumlarını gönder gönder dur.

aslında attığım iki kişi de twitter'da gayet geniş çaplı tanınan fenomenler. sen bilmiyorsan o senin sorunun.

ayrıca sen tanımadığın adamlara neden salak diyorsun dangalak falan diyorsun? ayıp değil mi?
  • Yeni Oluştur...