Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Penaltı doğru, iki sarıdan kırmızı doğru. Spiker bile biliyor o adamın ne olduğunu, fazla bile durdu bence daha önceden bir pozisyonda yemeliydi ikinci sarıyı. Üstüne penaltının direk tarifi penaltıyı vermedi hakem ama ne hikmetse siz ağlıyorsunuz hala çok ilginçsiniz ya.
Mesaj tarihi:
S-H said:

meireles niye çıktı, iyiydi aslında
cok kapaniyolar, webo lazim. emenike-diego ikilisini cikarmak istemedi moral acisindan vs.

4-2-4 oynuyoruz. orta 2'li diego-alper. LOL. ofansif oyna dedik bokunu cikardi.
Mesaj tarihi:
arcane said:

aziz ile alakası yok. bu hakem her maçta öyle. anadolu takımları kendi aralarında oynasın yine böyle bu.

Ya bilmiyorum izlemedim baska maclarini bu adamin ama cok net 2 penaltiyi harcadi, bunu trolleyemeyecegim.

Hakemler de "sen bizi tehdit edersen bole yapariz biz de" gibi bi algi olusturmus olabilirler kendi aralarinda diye dusunyyorum bilmiyorum bana oyle geldi.

Cunku ben olsam hakem, bu fb nefretiyle bile o 2 penaltiyi verirdim lel
Mesaj tarihi:
Rizenin maci kazanmaya calismamasi cok ilginc ama.
Bir suru hucum oyuncusu aldi fb oyuna, buyuk risk. Alsana hizli adam ileriye. Sen ilerde kaleye gitmek yerine zaman geciriyorsun.

Bu geceden cok rahatsizim.
Mesaj tarihi:
Aziz Yıldırım inşaattan kazandıklarıyla 9 nesilin geleceğini garantiledi, geçti takımın başına kendi iş yeri gibi kullanıyor, en çok emek harcayan başkan O 4 büyüklerde.
F.Orman, Ünal Aysal, Albayrak, trabzonun başkanı hatırlamıyorum, bunların hepsi akp yanlısı, aziz akp düşmanı.Seviyorum o yüzden
Mesaj tarihi:
arcane said:

yok ki işte onu diyorum. kıveuke sakatlandı. holosko kalıyor bir tek. onun da ahı gitmiş vahı kalmış şu dakikada.

Holosko çıkalı oldu baya ya
  • Yeni Oluştur...