guernica Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 neyse, gökhanla alperin penaltılarına sayın bunu.
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 guernica said: neyse, gökhanla alperin penaltılarına sayın bunu. Ben de sunu dicektim aslinda ama iyice sinirlenirler diye demedim lel
Catze Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Penaltı doğru, iki sarıdan kırmızı doğru. Spiker bile biliyor o adamın ne olduğunu, fazla bile durdu bence daha önceden bir pozisyonda yemeliydi ikinci sarıyı. Üstüne penaltının direk tarifi penaltıyı vermedi hakem ama ne hikmetse siz ağlıyorsunuz hala çok ilginçsiniz ya.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 aziz ile alakası yok. bu hakem her maçta öyle. anadolu takımları kendi aralarında oynasın yine böyle bu.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 S-H said: meireles niye çıktı, iyiydi aslındacok kapaniyolar, webo lazim. emenike-diego ikilisini cikarmak istemedi moral acisindan vs. 4-2-4 oynuyoruz. orta 2'li diego-alper. LOL. ofansif oyna dedik bokunu cikardi.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 iyi de böyle olunca o kadar verimli olmuyor, şişirecekler sürekli sanırım.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 katiliyorum. hali de kendini gelistirmis ya.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 salakça oldu 5 ileri oyuncu, hatta Alper de ofansif adam. çabuk gol atamazsak yalan olabiliriz kalan sürede, büyük risk bu kadro
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 arcane said: aziz ile alakası yok. bu hakem her maçta öyle. anadolu takımları kendi aralarında oynasın yine böyle bu. Ya bilmiyorum izlemedim baska maclarini bu adamin ama cok net 2 penaltiyi harcadi, bunu trolleyemeyecegim. Hakemler de "sen bizi tehdit edersen bole yapariz biz de" gibi bi algi olusturmus olabilirler kendi aralarinda diye dusunyyorum bilmiyorum bana oyle geldi. Cunku ben olsam hakem, bu fb nefretiyle bile o 2 penaltiyi verirdim lel
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 rize kaleye bile gidemiyo la, korkmayin. atar simdi webo.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 rizenin kara yılanı sakatlanıp çıktı ya şimdi, fenerin aldığı şu riski değerlendiremiyorlar.
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Rizenin maci kazanmaya calismamasi cok ilginc ama. Bir suru hucum oyuncusu aldi fb oyuna, buyuk risk. Alsana hizli adam ileriye. Sen ilerde kaleye gitmek yerine zaman geciriyorsun. Bu geceden cok rahatsizim.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yok ki işte onu diyorum. kıveuke sakatlandı. holosko kalıyor bir tek. onun da ahı gitmiş vahı kalmış şu dakikada.
benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 aziz maraton üst teki 400 kombineyi iptal etmiş
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Aziz Yıldırım inşaattan kazandıklarıyla 9 nesilin geleceğini garantiledi, geçti takımın başına kendi iş yeri gibi kullanıyor, en çok emek harcayan başkan O 4 büyüklerde. F.Orman, Ünal Aysal, Albayrak, trabzonun başkanı hatırlamıyorum, bunların hepsi akp yanlısı, aziz akp düşmanı.Seviyorum o yüzden
Catze Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 arcane said: yok ki işte onu diyorum. kıveuke sakatlandı. holosko kalıyor bir tek. onun da ahı gitmiş vahı kalmış şu dakikada. Holosko çıkalı oldu baya ya
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 adamlar şut cekmemis maç nasıl 1-1 lan tam fifada kriz geçirilen maçlardan 22 şut 0 şut maç 1-1
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Eee sonunda yani icim sisti benim burada hshsh bi de su var http://i.imgur.com/EYwcoc2.jpg
Öne çıkan mesajlar