madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 oha cizgiden cıktı. konya uzatmada sattı lan uzaktan uzaktan vuruslar.
Catze Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Emenike olaydı bu kadar rahat gelemezdi konya ya
madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 keyifli mactı. aynı golden 2 tane yiyenler puan kaybetsinler.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 fener bu sezonu zor bitirir bu adamlarla, cok sakat olucak gibi.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Benim anlamadığım bu selçuk ısrarı nedir? Daumdan bu yana gelen her antrenör böyle gereksiz etkisiz elemanlarda ısrar etmelerini anlamıyorum. Selçuk Aziz ilişkisi gerçekmi yoksa?
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 applev0dka said: iste bunlar hep hakem Aynen. Her maç olduğu gibi. Konya daha iyi oynadı, istatistiklere bakacak olursak
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Dragonfire said: Benim anlamadığım bu selçuk ısrarı nedir? Daumdan bu yana gelen her antrenör böyle gereksiz etkisiz elemanlarda ısrar etmelerini anlamıyorum. Selçuk Aziz ilişkisi gerçekmi yoksa? Gene kızacaksınız ama küçük bir ihtimal de olsa hocalar futboldan, patilerden daha iyi anlıyor olamazlar mı?
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Yoo kızmam ama selçuk gerçekten gereksiz.
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Fistan said: sen bakadur istatistiklere Ya fistan akşam akşam ne diyosun allah aşkına, Fenerin attığı şu iki gole bakar mısın bi korcandan ne farkı var kalecinin. Ben kaleciyim normalde, ben yemem lan o golleri. Neyse türk futbolu gelişememeye devam ediyor işte bu hakemlerle bu futbolla. Aynı şey galatasaray maçı için de geçerli. Suat bilmem ne kayserierciyesi götümüzün zoruyla yenmişiz,
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 erciyes yerine bugun ki macta konya olsaydı 9 tane atardı galatasaraya :d
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 konya yerine real madrid olsa bugun 27 tane atardi fenere.
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 BEnce konya yerine arsenal olsaydı 1 tane atar, geri kalan zamanlarda testis geçerdi fenerbahçeyle
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Dragonfire said: Benim anlamadığım bu selçuk ısrarı nedir? Daumdan bu yana gelen her antrenör böyle gereksiz etkisiz elemanlarda ısrar etmelerini anlamıyorum. Selçuk Aziz ilişkisi gerçekmi yoksa? Bende merak ediyorum 10 yıldır, hangisi aktif acaba? Selçuk medyada çok karı kızlan gözüküyor, kesin pasif odur ve perdelemek için öyle gözüküyordur sdf
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Fistan said: realden 10 yiyenler biliyo reali çok acımasızlık yapmışsın ama
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Ohoo kazanılmış maç :)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Fistan said: seviye Fistan, bu forumda milyarlarca insanın taptıklarına, inandıklarına, yaşam stillerine, eğitimlerine yediklerine içtiklerine kadar dünyanın dört köşesinde herşeye edilmeyen laf küfür aşağılama kalmıyor. İnsanlık tarihine geçmiş adamlara bile tonla şey söyleniyor, sesin çıkmıyor da bir egolu Azizlen kazma Selçuk espriye mevzu olunca mı seviye düşmüş oluyor? Bırak yaaa
khala Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 escape said: https://vine.co/v/OKWIvEwBttK Çok karakterli futbolcu gökhan ya, aynı fenerbahçeyi yansıtıyor.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 karakter konusunda Burak ve Melo'yu baz alanlar şaşırıyor tabii. yalnız konyaya nasıl itelediysek 3 takım birden ağlıyor haha
Öne çıkan mesajlar