Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Baş­kan Yıl­dı­rım, bir sü­re ön­ce Fe­ne­ri­um Ge­nel Mü­dü­rü­’nü gö­rev­den al­mış­tı. Bu du­ru­ma çok içer­le­yen Ki­ğı­lı, te­le­fon­la ara­dı­ğı Baş­ka­n’­a “Be­nim em­rim­de­ki bir ça­lı­şa­nı na­sıl ko­var­sı­n” di­ye si­tem et­ti. Al­dı­ğı ya­nıt ise onu Fe­ne­ri­um’­dan son­ra yö­ne­tim­den de kopardı: O za­man se­ni de ko­vu­yo­rum Abdullah...

asdfasfegrhngn
Sosyal ağlarda paylaş

said:

İÇİM ACIYOR

Melo için sarfettiği sözler nedeniyle hedef adam haline gelen Volkan Demirel, son olarak A Milli Takım'a alınmamasına oldukça içerledi.

Galatasaray ile oynanan Süper Kupa Finali'nde Melo ile gerginlik yaşayan, maçın ardından da Brezilyalı futbolcuyu hedef alan Volkan Demirel, PFDK tarafından 3 maç ceza almıştı.
"Belediye sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa iş bana düşecek" sözleriyle birçok kurumun da eleştirdiği Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi, aldığı cezanın ardından Fatih Terim tarafından da A Milli Takım kadrosuna alınmadı.
Yıldız file bekçisinin, yaşanan olaylar nedeniyle Ay-Yıldızlı ekibe çağrılmadığı iddiaları gündeme damgasını vururken, Volkan da yakın çevresine içinde bulunduğu ruh halini anlattı.
''HİÇ HAK ETMEDİĞİM BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIM''
Kadroya alınmamasının canını çok sıktığını söyleyen Fenerbahçe'nin 1 numarasının, "Bu durum içimi çok acıttı. Hiç hak etmediğim bir durumla karşı karşıyayım. Performansımın iyi olmasına rağmen kadroya çağrılmamamın nedeni açıkça ortada" dediği öğrenildi.

http://media04.ligtv.com.tr/img/news/2014/9/02/volkan-demirel_1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tam salak bu herif ya, 34 yaşına gelmiş 2016da 36 olacak, FT Onuru Tolgayı Merti falan hazırlamak istiyor belki o ekibe, nedir yani sonsuza kadar mı oynayacak bu herif.

Zaten Mertin bu kadar geri planda kalmasının sebebi de bunun kulüpteki gücü ve Azizin oğlu oluşu, oysa Rüştüden kaleyi alırken ona da artizlik yapıyordu zamanında bu hadsiz jöleli.

Emreden falan daha zararlı bu ya, Selçuk Bekir Volkan bu 3 keko takımın ağası oldular adeta, Alexin arkasından da konuştular ErsunYanalın arkasından da.

Emre yine saha içinde hırstan sapıtıyor, bunlar saha dışında da ayu. 3ünü de yollayacan, Kuytı ve GGyi kaptan yapacan, Emre zaten seneye pek oynayamaz sakatlık şu bu durumu artar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu nasıl gönül almak lan sajdafsjdj

Fenerbahçe-Karabükspor maçında oyundan çıkanken Diego'ya tavır yapan Emenike soyunma odasında gönül aldı.

Karabük maçında bir gol atmasına rağmen oyundan alınan Emenike, değişikliğe tepki gösterip, yerini bıraktığı Diego sahaya girerken ona omuz atmış ve direkt soyunma odasının yolunu tutmuştu. Ancak ikili arasındaki buzların soyunma odasında eridiği öğrenildi.

Nijeryalı oyuncunun Diego'ya şaka yollu, "Oynadın da ne yaptın sanki. En azından ben bir tane gol attım" diye takıldığı belirtildi. (Sabah)
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah o nasıl gönül almak harbiden alskfjhalsıfhas

fb de ismail ile olmaz bu iş ya.topçuların umursadığı yok adamı.ilk 5-6 hafta işler iyi gider ama yenilgiler gelmeye başladıktan sonra takım boka sarar.devre arasında yeni bir hoca getirirler

zaten diego transferi gereksiz oldu bence.onun yerine orta sahaya emre ayarında bir oyuncu birde ileriye mevlüt veya webo tarzında bir forvet alınsaydı fb için çok daha yararlı olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan mis gibi top oynadı takım, saçma sapan nolduğunu anlamadan yediğimiz ilk gol dışında adamlar kaleye bile gelemedi. kadlec ortada tuttuğu adamı bırakıp ortayı kesen adama doğru koştu, bekir de kümbela mıdır nedir o lavuğun arkasında kaldı zaten mal biraz normalde de. diegoyu da ben çok beğendim 2-3 çalım denedi sıçtı ama pasları nefis alıp dağıtıyor, oyunu çok güzel yönetecek orası kesin biraz daha alışması lazım bizimkilerin mal olduklarını anlayana kadar. sonra o da meireles tiere döner zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

bu nasıl gönül almak lan sajdafsjdj

Fenerbahçe-Karabükspor maçında oyundan çıkanken Diego'ya tavır yapan Emenike soyunma odasında gönül aldı.

Karabük maçında bir gol atmasına rağmen oyundan alınan Emenike, değişikliğe tepki gösterip, yerini bıraktığı Diego sahaya girerken ona omuz atmış ve direkt soyunma odasının yolunu tutmuştu. Ancak ikili arasındaki buzların soyunma odasında eridiği öğrenildi.

Nijeryalı oyuncunun Diego'ya şaka yollu, "Oynadın da ne yaptın sanki. En azından ben bir tane gol attım" diye takıldığı belirtildi. (Sabah)
ahahahahah. abi soyunma odasinda bizim zencilerimizle beraber soyunan bi sabah muhabiri mi var?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...