Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaz boyu çalışıp sezon başları istatistikler, rakamlar, tahminlerle geliyosunuz. sonra gs tokatlayıp bırakıyo, emekler boşa gidiyor.
Mesaj tarihi:
Xavi ve Inıesta esip gürlerken bile asist rekoru kırmıyorlardı. İzlediğim en iyi beklerden Evra 570 maçta 43 asist yapabilmiş.

Gerçekten oturun bu oyuncuları izleyin, ordan yorum görüp aa bu demişse yazayım demeyin. Ciddi anlamda belki futbolcu ismi olarak bu adam daha çok biliyordur fakat bildikleri adamlar ekşi'den, fm'den, bloglardan. Selçuk İnan Galatasaray'a geldiğinde, Trabzon'un yıldızı olarak, Trabzon kariyerinde 7 lig golü vardı kaç senede, Terim daha değişik kullandı ilk senesinde 12 mi ne attı.

Bu oyuncunun fiyatı 2-2.5 olsaydı şu an Beşiktaş'taydı ve gayet seviniyordunuz bari inkar etmeyin.
Mesaj tarihi:
ben galatasarayli olsam sunu sorgularim, galatasaray sag bek mevkiinde sabri'ye sahipken, o mevkide oynatmak uzere terim geldiginden beri;

- eboue (is yapti epey)
- hamit (iyi ki fener alamadi ya la)
- salih dursun
- veysel
- tarik camdal'i aldi.

salih-veysel-tarik 3'lusu 6 ayda alindi. salih'e 2.5m falan bonservis verdiniz, veysel 1m euro mu ne, tarik da 4.75m. bi de bunlarin (salih kirada simdi gerci) maaslari 1m euro falan kisibasi.
Mesaj tarihi:
sabri lol yillarca galatasarayin sag bekiydi ya. sabrilol deme, bence salih/veysel/hamit 3lusunun sag bekte yaptigindan, eboue'nin son sene sag bekte yaptigindan daha iyi is yapar.
Mesaj tarihi:
Sabri kanser hücresi oldu malesef, ultraslan ve yerli aşığı medyanın gazı da var.

4. haftada Sabri vs Prandelli diye tribünler bölünür takım kötü giderse diye dolduruyordu bir ara yazarlar. Sabri kim abi? Taça giden topa koşar, gölge pres yapar, üçlü çektirir. Şimdi 3 nokta transfer + senelerdir 2 gram top oynamadığımız Bursa deplasmanından çıkan temiz galibiyetle sustu herkes, başladılar yok işte Burak bu, Olcan böyle süper, Chedjou duvar. Hücum hala sorunlu, orta saha hala dağınık. Rüzgar nerden eserse kafasına göre giydiriyor adamlar işte.
Mesaj tarihi:
fizban said:

bi dakka lan nasi gokhan gonul disinda bek yok? caner erkin var ulkedeki butun beklerin toplamindan daha iyi oynayan.

sağ bek yok, yanlış yazdım. sağ bek tablosunun altında konuşulunca Caner'e kaymaya zaten gerek bile yok.

BulletRide said:

Bloglarda çok yok o

Caner şu an 15+ para edecek tek Türk ligdeki, ağır değerli bir adam. Çocukluğumdan beri bek nirvanam Ergün'ü bile sollar

blogger diyerek sende o malların seviyesine iniyorsun hacı, üç maç tarık'ı izleyen adam o paraların adamı olmadığını rahatlıkla görür. İyi bir adam olmadığını da

aç eski konulara bak ayrıca, bu yaz başı Tarık ile beşiktaş adı anılmaya başlandığında ben karşı çıkmıştım. Aynı şeyleri yazmıştım, alınacaksa da rotasyon için iyi hamle olacağını ama çok para vermemek gerektiğini söylemiştim. Ha geçen devre arası öven birkaç şey yazmıştım hatırlıyorum ama bonservissiz ya da çok ucuza "sağ beksiz" takıma monte edileceği için iyi demiştim. Performansı da gayet yeterliydi. Ha ligin ikinci yarısı da pek çizgisini bozmadı ama hiçbir zaman 4m'lik adam gibi de oynamadı.

özgün bir şey yazıyor dediğin adamların şu tabloya savunması "galatasaray aldıysa iyidir, kıskanmayın" dan öteye gitmiyor. Sen de şuan onu savunuyorsun, senin bari şunlardan farkın olsun.

Ortaya hiçbir şey koymayıp, GS aldığı için ortalama bir adamı savunuyorsunuz. Çevremde parasına takan yok demek ile kötü transfer olduğu gerçeği de değişmiyor. Sabah bana formayla konuşuyorsun diyordun, şu yaptığın savunma daha beteri değil mi?

Neyse abi ağlarsınız seneye yine "yerli statüsü yüzünden paralar havaya uçuyor" diye, esh'in dediği gibi tarihi gerçekler yazıyor. uslanmadınız ortalama adamların ilahlaştırıp 1.5-2 sene sonra yerden yere vurmaya... devam edin
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Şimdi 3 nokta transfer + senelerdir 2 gram top oynamadığımız Bursa deplasmanından çıkan temiz galibiyetle sustu herkes, başladılar yok işte Burak bu, Olcan böyle süper, Chedjou duvar. Hücum hala sorunlu, orta saha hala dağınık. Rüzgar nerden eserse kafasına göre giydiriyor adamlar işte.
bunu diyen mi oldu hakkaten ya? ehuehu
Mesaj tarihi:
hah bu arada ne hatırlamışım. Bloglarda yazıyordu ondan dolayı;

http://i.hizliresim.com/kZoYMW.jpg

ben tarık'ı, veysel'i halen beğeniyorum bu arada ama ortalama oyuncu olduğu, rotasyonda iş kotaracağı görüşündeyim. En azından yerleri büyük takım değil diyip, gelince "kıskanmayın qq" çekmiyorum.
Mesaj tarihi:
abi tarık ın parayı hakettiğini söyleyen yok ki mecburiyetten aldık kimi alsaydık beşiktaş tan serdar ımı? ilahlaştıran da yok gördüğüm kadarıyla.
Mesaj tarihi:
Ya Serdar malı ile aynı performansı gösteriyorsa sağ bekte karşılaştırılır. Yani bu karşılaştırma esasen Serdar'ı aklamak için yapılmış bir şey değil.

Serdar dediğin adam Bilic tarafından kesik yemiş, yerine sol ayaklı sol bek koyulmuş bir adam. Kendi TD'si tarafından büyük maç öncesinde "Hayatında sağ bek oynamamış, sol ayaklı bir sol bek kadar bile adam değilsin" davranışına maruz bırakılmış bir adam. Serdar dediğimiz adam sağ beksiz takımda sağ bek tecrübesi en yüksek olduğu halde birinci opsiyon olarak görülmeyen bir adam.

Bu adamla benzer istatistikler, performans sergilemişse birbirleriyle karşılaştırma yapılması gerekiyor. Hani Şener ile de yapılır. Çünkü Şener de büyük ölçüde balon çıktı. O tabloya Şener'in koyulmasının sebebi de oydu. Çok şey bekleniyordu, Buğsaş'tayken BJK alacak dediklerinden beri takip ediyorum ama çok iyi hücum artıları dışında komple bir balon, savunmada aşırı hatalı oynuyor.

GS'yi GS'lilerden daha çok düşündük diye kıskanç olduk, blogcu olduk. Tarık'a verilen 4.5 milyon euro BJK'li olarak bana koydu. Devre arası hem BJK hem GS, hatta FB bonservissiz alabilecekken yapılanlar ve 6 ay sonra kasadan havaya uçan 4.5 milyon euro... Transfer politikaları kulüplerin halen rezil, BJK 2-3 iyi maliyetli transfer yaptı diye de onlarda aklanmıyor. Ben yine Tarık'ı bonservissiz ya da ufak bir bonservise Beşiktaş'ta görmek isterdim.

Neyse ya, GS taraftarına koymuyorsa yani bana bok yemek düşüyor bundan sonra ne yapalım. Bir daha da bu konu hakkında bir şey demeyiz. Değerlendirilmeye alınan geçen yıl performansları ortada yani, bu sezon sonu bir de karşılaştırma yapılır. Umarım göt olurum, Tarık üstüne koyar. Ne diyelim.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

fizban said:

bi dakka lan nasi gokhan gonul disinda bek yok? caner erkin var ulkedeki butun beklerin toplamindan daha iyi oynayan.

sağ bek yok, yanlış yazdım. sağ bek tablosunun altında konuşulunca Caner'e kaymaya zaten gerek bile yok.

BulletRide said:

Bloglarda çok yok o

Caner şu an 15+ para edecek tek Türk ligdeki, ağır değerli bir adam. Çocukluğumdan beri bek nirvanam Ergün'ü bile sollar

blogger diyerek sende o malların seviyesine iniyorsun hacı, üç maç tarık'ı izleyen adam o paraların adamı olmadığını rahatlıkla görür. İyi bir adam olmadığını da

aç eski konulara bak ayrıca, bu yaz başı Tarık ile beşiktaş adı anılmaya başlandığında ben karşı çıkmıştım. Aynı şeyleri yazmıştım, alınacaksa da rotasyon için iyi hamle olacağını ama çok para vermemek gerektiğini söylemiştim. Ha geçen devre arası öven birkaç şey yazmıştım hatırlıyorum ama bonservissiz ya da çok ucuza "sağ beksiz" takıma monte edileceği için iyi demiştim. Performansı da gayet yeterliydi. Ha ligin ikinci yarısı da pek çizgisini bozmadı ama hiçbir zaman 4m'lik adam gibi de oynamadı.

özgün bir şey yazıyor dediğin adamların şu tabloya savunması "galatasaray aldıysa iyidir, kıskanmayın" dan öteye gitmiyor. Sen de şuan onu savunuyorsun, senin bari şunlardan farkın olsun.

Ortaya hiçbir şey koymayıp, GS aldığı için ortalama bir adamı savunuyorsunuz. Çevremde parasına takan yok demek ile kötü transfer olduğu gerçeği de değişmiyor. Sabah bana formayla konuşuyorsun diyordun, şu yaptığın savunma daha beteri değil mi?

Neyse abi ağlarsınız seneye yine "yerli statüsü yüzünden paralar havaya uçuyor" diye, esh'in dediği gibi tarihi gerçekler yazıyor. uslanmadınız ortalama adamların ilahlaştırıp 1.5-2 sene sonra yerden yere vurmaya... devam edin

Dark, koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler. Yani adam yok piyasada yetişmiyor işte, anca böyle Almanya altyapılı olanlar biraz sivriliyor gerisi fasa fiso oluyor.

Tarık Almanya altyapılı genç ve 2 kanatta da oynuyor, mecbur verecen o parayı, yok vermem diyorsan kendin bilirsin bul yarat yetiştir o zaman, ama olmuyor işte bu ülke şartlarında.

Ha patlama riski de var, bizim Serdar Kesimal de Kayseriye Almanyadan geldi bir anda parladı gündem oldu falan ama Fenerde sakatlandı vs derken yokoldu gitti, şimdi bedava versen alan yok.

HAK yine Alman altyapılı, genç potansiyelli ama Zieglerdi, Canerdi derken uzun süredir yedekte ziyan oluyor gelişemiyor.

Tarıkta patlayabilir ama bu yoklukta aldılar oynatcaklar da, sakatlanmazsa azıtmazsa gelişir illa. Ama her transferde risk vardır zaten.
Bi de Serdar Kurtuluşmudur nedir onunlan kıyaslama ya, adamı paf takım oyuncusu kesecek nerdeyse. Herşey istatistik değildir, demek ki Serdar hocanın istediğini yapamıyor bi boka yaramıyor işte.
Mesaj tarihi:
Geçen sene Tarık'a 1m euro istendiğinde almadı GS. Sonra milli takıma çağrılınca yeni fiyat bu dediler. Popomuza monte ettiler yapacak bir şey yok. Almak zorundasın.

Ayrıca bu yabancı sınırı kademeli olarak düşmeyecek bence.
Şimdi BJK gruptan çıkarak gerçeklerle yüzleşmeye başlasın yada FB'nin Gökhan Gönül, Emre gibi topçuları emekliye ayrılsın herkesin etekleri tutuşmaya başlayacak zaten. Şuan CL ye giden ve yerli futbolcu alternatifi olmayan GS ye olan oluyor.
Mesaj tarihi:
Yabancı sınırından en çok bizim çekmemizin nedeni şu: 8 yabancının 8'i de ilk 11 kalitesinde. Beşiktaşlı Holosko veya Sivok'u gözü kapalı kesebiliyor ama bizdeki tüm oyuncular bir şekilde oynamalı gözüyle bakılıyor. Yoksa Olcan ve Tarık ile beraber 7-8 kafadan banko yerlisi var takımın milli seviyede. 14-15 oyuncuyla gitmiyor sezon malesef CL'si var bu işin
Mesaj tarihi:
Hani birde şey batıyor bana; bazı yerli futbolcuların yeri garanti olduğu için dünya umurunda değil adamın. Ne bir gelişme kaydediyor ne kadroya girmek için çaba sarfediyor. Biraz vasatın üzerinde bir oyuncu olsun afra tafrasından geçilmiyor.

TR sınırlarından çıktığın anda 300bin euro maaş alamayacak adam, 4 ferrari 5 porsche ile geziyor.
  • Yeni Oluştur...