madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 abi daha napıcak iste bruma en guzel pası attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Yedek klubemiz ilk 11den daha iyi gshshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Bir atak daha xelçuğun kontrolünde eriyor sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Burak cok vizyonsuz kardesim ya benim haxballdaki halim herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Tarık eğer isabetli orta açmayı ogrenmezse sabri gibi kaptanlığa yukselir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 burak kesinlikle pozisyon alamıyo kanattan gelen toplara ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 valla ben bekleri beğendim. tabi hala eksikler ama ısrarcı olmak lazım. ben uzun zamandır ilk defa bu kadar git gel yapan gs bekleri gördüm. koşuyorlar mücadele ediyorlar iyidir iyi. aksayan yer selcuk. cemali için de biraz zaman lazım. ilk maçtan rovaşata gol beklemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 kaleciden donen topa burak'ın sadece bakması. ya inanılmaz bi adam bu lutfen cıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Selcuk rakip savunma arkasinda bekliyor top bana gelicek diye. Aferin... Selcuk>olcan bruma>pandev degisikligi sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 abi bana burakın niye uzun top bekleyip "YA ATSANIZ TOPU BANA DEFANSI GEÇİP ÇAKICAM GOLÜ OF YA QQ" diye ağladığını açıklayabilcek biri var mı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 burakın positioning 1 anticipation 3 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Ehehe artık çok eğleniyorum Patş Gs taraftarı izlerken. Maçı kazansak üzülecek adamlar. Burak gol atınca karalar bağlayacaklar. HEehehehe Bu sezon renkli geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ABI BURAK HERIFI SIKISTIRDI YINE NE KADAR GERIZEKALI BI HERIF BU. LAN ADAM CALIM ATA ATA GELIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Sneijder e yapilan penalti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Burak hahahahahahaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ahah. gecen senede hic bi penaltımız calınmıyodu bu sene de bi beklentimiz olmasın. eueheuh burak. sadece bombostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 kral iyi vurdu. ya chedju'yu övecem ama sakatlanır kesin. adam anbilıvibıl oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 tek bir foırvet 4 mu 5 mi oldu kac pozisyon yedi ya. ziyan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ben selcuk yerine yekta'ya razıyım artık yekta-cemali-melo olsun ortasaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ABI BURAĞIN KAFA VURDUKTAN SONRA OFSAYT MIYDI DİYE BİR HAKEME BAKMASI, SONRA DELAYLI OLARAK ÜZÜLMESİ DJKASFDFSFSDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Erkan hadi abicim hadi ya ohoooo gshhshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 cemali tam sneijderin ilk geldigi zamanlardaki gibi. zekice isler yapıyo bizimkiler(burak) asla yetemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Standart türk oyuncusu burak, gitmeyin üstüne, adam aldı sözleşmeyi niye kendini yorsunki. Lakabida aldı ilerisi için "kral" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Cemali'nin duruşu koşuşu falan tam futbolcu gibi. Verimli olur mu bilmiyorum ama ŞIK olmuş, yakışmış bu takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 okadar begendiysen git yuzuk tak abi tutmayalım seni yine orta gelirken one dogru hareketlendi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar