sostizm Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Gene bişey kaçırdım ben. Huawei neden komik/kötü/iğrenç? nooldu bir geçmiş mi var? Logo estetik olarak mı çirkin? Markanın etik, yasal, ahlaki sorunlu bir geçmişi mi var? Doğu/Çin kökenli olduğu için mi aşağılanıyor -ırkçı veya batı hayranı bi yaklaşımla? Cidden bilmiyorum google search falan da yaptım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 tatava yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 şaka maka adamlar eses seyircisi önünde oynatacaklar bizi sdfs. fenerasyon iyi başladı bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 macın 11 leri GALATASARAY Muslera Veysel Chedjou Semih Tarık Yekta Dzemaili Selçuk Sneijder Bruma Burak ESKİŞEHİRSPOR Boffin Kamil Birol Berkay Kaan Lawal Hürriyet Sissoko Erkan Mirkan Funes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 yekta ne yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 cemali iyi oynar umarım selcuk'u keser ilerde. sneijder veya bruma maçın başında bitirseler bari işi de burak kanser etmese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 5 yabanci niyee derken melo dank etti. Iyi bari 2. Yari pandev'i alir burak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 kaçta maç 8 mi 7 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Federasyon bilerekmi süleyman seba sezonu yazısının S lerini kırmızı yapıp SS sezonu yazıyor.Seve seve anlamı cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 8de... Kime sordu bunlar bu sezonun "suleyman seba" sezonu olacagini? Kimin fikrini aldilar ben onu anlamiyorum. Federasyon ozerk bir yapidir diktator bir yapi degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Kadroda yine sag kanat yok bu arada gsbsb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Of seyircisiz ne ruhsuz maçlar ya şu ceza aldıran fındık beyinlilere ne küfürler ediliyor varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 zayıf halka yine selcuk chedju reis veysel'i de beğenmye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 BURAK OFFF NEREYE KOSUYON? NAPICAN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ceju (tu) selcuk gene gelmemis maca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ya hakkaten bu herif nası gol kralı oldu acaba? herif orda cemaliyi sıkıstırmaya kosuyo napıcak ya napacaksın? yine topa saga dogru dokunsa vurucak onune bekliyo ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 burak abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 KODUMUN SELCUGU ATMIYOR ABİ BŞAKASINA İLLA BURAK'A ATIYOR TOPU. ÖLÜYOR ATAK. atmıyor abi adam. bakıyor görüyor bruma boş koşuyor. dönüyor burak'a atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 sag ve sol bombosken burak'a atılan pas keyfi. saol selcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Eses ne oynuyor, hiç kazanma hırsı falan yok. GS bugün kazanamazsa xelcuk yüzünden olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 cemal iyi baya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Selcuk'u su haliyle bizim okul takimina bile almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 isabetli pası yok döktürüyor cemaili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 eses macı iyi uyutuyo işte yakalarsa kontradan cakıp uyutmaya devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Veysel tam bir poor mans gg olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar