bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Arkadaşlar, Emektar HD sonunda koy verdi. PC'e bağladığım zaman 1-2 dk sonra "this shit needs to be formatted" diyor. Birkaç tane recovery programı seçtim fakat ya HD'ler listesinde external'ı göremiyorlar ya da tıkladığında içi boş görünüyor. External'ı PC'e taktığımda ve devamında içindeki disk cayır cayır dönüyor, hardware bir problem yok gibi. Askerlik fotoları falan var, kayıp etmek istemiyorum kaldı ki bütün steam yedeği falan AKK'den içeri gireriz, aylarca yatarız yani. Eskiden flash disc'e ubuntu mu ne kurup kurtarmıştım, nasıl yaptım ne yaptım hatırlamıyorum. Daha kolay bir yolu var mı, yoksa ubuntu vb. platformlar üzerinde nasıl kurtarıldığına dair tutorial var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 http://teknoseyir.com/bozuk-sabit-diskten-veri-kurtarma-nasil-yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Oo geçmiş olsun aga ben milyon defa konu açıp milyon defa da o işle uğraştım. Bu arada içeride ki diskin dönüş sesi kesintili kesintili geliyorsa gg olmuş olma ihtimali yüksek.Durup durup başlıyorsa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Kate uptona dayanamadi di mi disk. Dedim sana cip yasli inme iner diye. Herneyse, ben ucan partitionu gorup de dosyalari alabilecegin bir program bilmiyorum ama vardir. Disk magic mi ne vardi, usb ye yukleyip calistiriyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 testdisk i kurdum, partition read error veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 http://www.seagate.com/support/downloads/seatools/ dene. testdiski doğru parametrelerle kullanamazsan çalışacak hddyi gg etme ihtimalin çok yüksek. seatoolsun dos olanını dene bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar