Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Seçenekler 2'ye indi kafasında, emin olmak için sorayım dedim. Fiyat konunun dışında olmakla beraber, öncelik uzunca süre kullanıma uygun, stabil çalışan, çok baş ağrıtmayan bir şey olması. Yazarın notu: N750JK yerine G750JK tavsiye ediyorum ince ince kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Peki oyun oynayacak mı laptopla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Oyun oynanmayacak alete 4000+ TL verilir mi ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Oyun tutkunu birisi değil. Ara sıra l4d2 atıyoruz o kadar. O yüzden oyunla ilgili bir şey yazma gereği duymadım. Temel beklentiler yukarıda sıraladığımla sınırlı. Gerisi çok önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Oyun oynamayacaksa oyun makinesi almayın ki bu Asus öyle. Hani bütçeyi geçtim ağırlığı yüzünden öyle sallana sallana alıp gezdirilecek aletler değiller. Ama illa ikisinden biri olsun diyorsan Asus daha uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 O zaman bir macbook pro alsın. Asus para israfı olur hem çok ağır hemde f/p ürünü kesinlikle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Macbook Pro olarak verdi kararını. Herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Doğru kararı vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar