stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Şöyle Prandelli nin Arsenal maçında yaptığı gibi sapık bir kadro ile çıkarda 3 maçıda kaybedersin o zaman yerle bir ederler seni. Şu Letonya maçında var mı farklı alternatifiniz? Eldeki malzeme bu işte. Skorları bu şekilde görünce başlamış yorumcular; Semih oynamaz mı, Ersan oynamaz mı, Colin Kazım nerede bilmem ne. Takımı uçuracak oyuncular bunlar ise zaten bitmiş TR futbolu. 5 tane mourinho 3 tane guardiola koysan çok farklı tablo çıkmaz şu maçta. TR de reel olmayan bir para dönüyor sonra biz bu oyuncuları üst düzey görerek kendimizi kandırıyoruz. Letonya yı da en son 1924 de yenmişiz. Şu futbolcuları TR de gerek basın gerek taraftar itin poposuna sokacak arkadaş. Çare bu.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 https://www.59saniye.com/eksiIDtoSEF.php?id=27208 bilalin gole, bana pas tamadı diye sevinmeyen kim sağ tarfta yarın vuralım
Catze Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Ahaha maç öncesi Letonyalı bir gazeteciye atarlanmış Terim, gazeteci önceki maçları falan hatırlatmış Terim de tesadüf falan demiş, şimdi adam bu da mı tesadüf diye sordu. :D
oldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Terime direk lafı gecirdiler bu da mı tesadüf die.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Terim ne diyor lan oyle, paralele baglamazsa iyi asdfd
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ThjmAEzT8S0
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 off ne göt etmiş. helal letonyalı kardeş.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 AHAHAha çok iyi ya. soruya kızdı 1-1'e seviniyorsunuza getirdi.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Gazeteciler ft yi sinirden kudurtmaya çabalıyor,birine su şişesini fırlatacaktır
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ya adam direk psikopat. şunun şu konuşma şekline, sesinin titremesine, mimiklerine, jestlerine bakın arkadaşlar yaaaa!!! bu takımdaki oyunculardan normal oyunlarını beklemekle galiba biz hata yapıyoruz. edit: yav umut ne gol kaçırmış öyle ya? bu arada fatih terim yandaşı bir gazetecinin sorusunu dinliyorum şu an. oyuncuları harcamak için pas soru sordu fatih terime. bakalım ne diyecek?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 "ben daha takım gibi takım istiyorum" dedi ya la adam!!! ulan tayyipin teknik direktör versiyonu. lan sen bu takımın teknik direktörüsün,ne dersen o oluyor. ne diyon?
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Şu yazıyı bile eminim kulüp taraftarı kimliğin ile yazıyorsun. Bilmiyorum ama ya FB lisin ya BJK li. Şundan kurtulmamız lazım en başta. F.T yeni doğmadı sonuçta. Bu adam; UEFA kupasında da, 4 yıl şampiyonluğunda da Milli takımda 3. olduğunda da aynı kişiydi. Değişen bir şey yok karakterinde.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Sonunda dogru bi laf cikti agzindan,oyucular milli takimi sallamiyor dedi,bir dusun bakalim niye sallamiyorlar Ft efendi.Donup dolasip arabeske bagliyor,dunyalari yenmisiz zamaninda,simdi letonyaya takilmisiz,daha cok birlik beraberlik hede hodu allahin hodugu.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 stormeagle said: Şu yazıyı bile eminim kulüp taraftarı kimliğin ile yazıyorsun. Bilmiyorum ama ya FB lisin ya BJK li. Şundan kurtulmamız lazım en başta. F.T yeni doğmadı sonuçta. Bu adam; UEFA kupasında da, 4 yıl şampiyonluğunda da Milli takımda 3. olduğunda da aynı kişiydi. Değişen bir şey yok karakterinde. e tamam...ben her zaman fatih terim bu ülkenin futboldaki gelmiş geçmiş en abartılmış, en şişirilmiş, bulunduğu yeri en hak etmeyen ve aynı zamanda en ballı teknik direktörüdür diyorum yıllardır. yazdıklarımın fenerle, cimbomla, beşiktaşla ilgisi yok.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 aha...yine sattı futbolcuları...
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Oyuncuların milli takımı sallamayaşının sebebi kulüplerin milli takımın önüne geçmesi. Artık sapık gibi para kazanıyorlar. Sakatlık makatlık pek yanaşmak istemiyorlar. Milli olmuşum, Avupada boy göstermişim... Futbolcunun umrunda değil. Zaten transfer olacak kapasitesi yok, kendi ülkesinde de bu kapasite ile bok gibi para kazanıyor niye gitmek istesin?
fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Bu hallere düşecek adammıydık biz. Dünya 3. olmuşuz. Hakan şükür bıyık altından gülüyordur artık. Ersun un günahını aldık galiba
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 az kalmış,az...öyle anladım ben toplantıdaki halinden.
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 lig kalitesizken milli takımdan başarı beklememek lazım zaten. bu topçular sadece milli takım değil kluplerde de istikrarlı değiller. çare yabancı sınırını kaldırmak. milli takıma da daha çok devşirme gelir ufak yaştan. ne bileyim bi bruma gibi topçu yok lan ülkede türk. genetik önemli yani. aurelio bile bi level atlattıydı ortasahaya bi dönem sdfs
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 stormeagle said: Oyuncuların milli takımı sallamayaşının sebebi kulüplerin milli takımın önüne geçmesi. Artık sapık gibi para kazanıyorlar. Sakatlık makatlık pek yanaşmak istemiyorlar. Milli olmuşum, Avupada boy göstermişim... Futbolcunun umrunda değil. Zaten transfer olacak kapasitesi yok, kendi ülkesinde de bu kapasite ile bok gibi para kazanıyor niye gitmek istesin? Yabanci oyuncu kisitlamasini da FT degil babam karar veriyor zaten. Zamaninda senin o biyiklarini bilmem ne yaparim diyen milli takim teknik direktorune kicimdaki kil kadar saygi duymam.
Catze Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Dark_Soul said: stormeagle said: Oyuncuların milli takımı sallamayaşının sebebi kulüplerin milli takımın önüne geçmesi. Artık sapık gibi para kazanıyorlar. Sakatlık makatlık pek yanaşmak istemiyorlar. Milli olmuşum, Avupada boy göstermişim... Futbolcunun umrunda değil. Zaten transfer olacak kapasitesi yok, kendi ülkesinde de bu kapasite ile bok gibi para kazanıyor niye gitmek istesin? Yabanci oyuncu kisitlamasini da FT degil babam karar veriyor zaten. http://www.fotospor.com/haber_terimden-yabanci-siniri-yorumu_148712 Yiğidi öldür ama hakkını ver ya FT yabancı sınırını istemiyordu, Demirören kendi karar verdi ona.
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 FT yabancı sınırı kalksın diye bangır bangır bağırıyor. Biraz önce açıklamasında da dedi zaten. Her şeye müdahale edemiyorum diye.. Y.Demirören yabancı sınırı bu şekilde olsun diyor ancak bunu belirlemesi gereken kişi Milli takım direktörü. Onunda fikri belli. Belirli kıstaslar ile sınır kalksın.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Hedefimiz 2050 Dunya Kupasi zaten, acelemiz yok.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 stormeagle said: FT yabancı sınırı kalksın diye bangır bangır bağırıyor. Biraz önce açıklamasında da dedi zaten. Her şeye müdahale edemiyorum diye.. Y.Demirören yabancı sınırı bu şekilde olsun diyor ancak bunu belirlemesi gereken kişi Milli takım direktörü. Onunda fikri belli. Belirli kıstaslar ile sınır kalksın. Benim fikrim yerli sinirlamasi olmasi. Her takimda en fazla 3 ya da 4 yerli oyuncu oynatabilsin. Rekabet artsin. Sivasli kekelere milyon eurolar verilmesin, cocuklar seker de yiyebilsin.
Öne çıkan mesajlar